An itibariyle yaşanan taze sorun.!

yok cnm daha neeellleeeerrrr .
kaynanayi duydum da kp nin eve girisini ilk kez duyuyorum.
destursuz girilmezki.bir buyuk olarak bunu bilmesi lazim.gencsiniz .
farkli bi durumda onu karsiladiginizda ne olcak .
pardon babacim geleceginizi tahmin edemedikmi diycen.

İyide yardıma ihtiyacınız olursa zaten istersiniz illaki herşeyinize karışmasına lüzüm yok herşeyin fazlası zarar

İşte kendince bize iyilik yapmaya çalışıyor.halbuki farkında değil bu davranışlar aile olmamızı engelleyecek ileride.eşlerin aile yaşamına dışardan müdahale oldu mu bitti denektir yani
nasil yani eve ani girmesiyle iyiligin ne alakasi var cnm.
uyarmalisin.ya kvye yada esini devreye koy ve konuyu coz.
anahtari iste ve zile basarak eve istediginizde gelin de.

Ne alaka siz evdeyken catkapı girilmesi.
Valla iyi sakinsiniz bile. Bence kayinvalidenizle konuşn... durumu anlatin. Anne uygunsuz olurum falan diye korkuyorum en azindan kapiyi calsin dwyin. Zaten anlicaktir eşiyle konuşacaktir... kim isterki kocasinin gelinini uygunsuz gormesini...
Ya da temizlik yaparken şort falan giyiyorum islanmasin diye falan uydur biseyler

nasil yani eve ani girmesiyle iyiligin ne alakasi var cnm.
uyarmalisin.ya kvye yada esini devreye koy ve konuyu coz.
anahtari iste ve zile basarak eve istediginizde gelin de.
Yok canım biz arada başka Bi muhabbet daha döndürdükte
Benim kp iyilik olsun diye mutfak alışverişimden faturalara kadar herseye el atıyo da birazcık

Yok canım biz arada başka Bi muhabbet daha döndürdükte
Benim kp iyilik olsun diye mutfak alışverişimden faturalara kadar herseye el atıyo da birazcık
cnm peki kac yillik evlisin.
yanlis anlama ama ilk basta biraz icli disli olununca sonu huzunlu oluyor.
eger yeniysen biraz tatli dille onlari yuvana fazla dahil etmedigini belirt.
sonradan bi olayda patlayinca kotu gelin olunuyor.
saygi ,sevgi,ailedeki maddi manevi birlik tabiki devam etmeli ama sinirini koymalisin.
ben alirim yada esimle birlikte gezerek aliriz gibi seyleri soylemekten cekinme.

bizim dogu adetleri biraz katidir mesela kadinlar fazla dahil edilmez her seye.
haliyle bizim kp de bir yerde gorse beni bozuluyor .kizim niye aramiyon ben yaparim alisverisini yada odemelerini diyor.
bende gerek yok baba hallediyorum oglun firsat bulamiyor bende kimseye yuk olmak istemem diyip gecistiriyorum.
biraz mirildaniyorlar ama napim hangi cagdayiz artik .cocuk degiliz bizde sorumluluk almaliyiz benceee...

Çok haklısın canım katılıyorum ben yeni evliyim Bi kaç ay oldu başta bu bilinci oturtturmak istiyorum ben de

bence eşin annesine söylesin öle habersiz anahtarla gırmesi çok yanlış senin tedirgin olduğunu söylesin bida yapamaz.

Sen anahtari kapidan hic cekme. Ic taraftan anahtar takiliyken acilmiyo zaten disardan. Zili calmaya mecbur kalir normalde olmasi gerektigi gibi.

hiçbir şekilde toparlanmayın. uygunsuz bişey görsünki yaptığı terbiyesizliği anlasın

Onu da denedim Bi daha bu anahtarı arkada bırakmayın açamıyorum diyor
E çok güzel işte. KP öyle dediğinde özellikle bırakıyorum baba herzaman müsait olmuyorum derseniz anlar belki.bidaha anahtar bırakın kapinin arkasinda,ortam yaratın birseyler söylemeye. Ordan başlayın anlatmaya.

Ben çilingir çağırıp kilidi degistirdirdim. Ki kendimde degistirmisligim var :) koca mesleği kaptik bisiler
Kilidi değiştir anahtarida verme o zaman anlarlar yaptıklarını. Benim kuzenim karısıyla yatakta basılınca karısı öyle yapmıştı.

Offf bu yasli ve emeklilerin isguzarliklari bazen hiç çekilmiyor esiniz uyarsin siz bisi demeyin

İşi başından yanlış yapmışsın hiç sevmem o işleri ben eşin böyle bi durum var haberin olsun dediğinde ben olsam oha o ne demek kendi evimde rahat olamicakmıyım der hatta kavga bile çıkarırdım bide sana arkaya anahtar koymayın giremiyorum dediğinde baba sen çal ben açarım müsait olmayabiliyorum deseydin bişey diyemezdi daha banyo nasıl yapıyorsun

siz degil esiniz uyarsin
yaptigi cok ayip . ne kadar dusuncesizce ve garip bir hareket. dan diye eve girilir mi ? insan utanir. ben boyle sey duymadim
pes diyorum pes

Yok artık ya. Kusura bakmasında,pat diye gelinir mi ki habersiz kapı çalsa dahi rahatsız edici bir durumken anahtarla giriyor,birde yanında yabancıyla. Söyleyin,hala kar etmiyorsa kilidi değiştirin. Utanmıyor mu öyle girmeye? Kapı çalsın,haber versin,çok zor olmamalı. Duşa girebilirsiniz, eşinizle özel bir durumunuz olabilir,bu kadar düşüncesiz olunmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…