Ohh masallah canimn pazartssi de ben kontrole gidecem bakalım baslicaz mi tedaviyeYumurtalarım çok güzel gelişmiş ve rahim duvarımda gayet iyiymiş. Çok sevindim
Tedaviye başlamayacaksan eğer doğum kontrol hapı kullan bir ay. Saat kaçta randevun?Ohh masallah canimn pazartssi de ben kontrole gidecem bakalım baslicaz mi tedaviye
Ben istemiyorum ama
Kullandım dün bittj canım. Ben mart dq negatif aldım. Asm de 2. Tedavi içi gidiyorum ama baslamakta istemiyorum sanki bi istiyorum bi Istemiyirum canım sabah 9.30 da sanırımTedaviye başlamayacaksan eğer doğum kontrol hapı kullan bir ay. Saat kaçta randevun?
Peki neden negatif oldugunu söylediler mi. Ben de pazartesi 10.30'da ordayım. Hatta 09.30 olsun dedim de dolu dediydiler. Benden önce kapmışsın sırayıKullandım dün bittj canım. Ben mart dq negatif aldım. Asm de 2. Tedavi içi gidiyorum ama baslamakta istemiyorum sanki bi istiyorum bi Istemiyirum canım sabah 9.30 da sanırım
He hehe :) kaparim tescilli hastayım ben :) aydın hoca yok zaten ebru hanim bakacak. Benim transfer olmadi canım döllenmedi. Ablamın transfer oldu ama kan neg çıktı. Perşembe aydın hoca ile görüşecek bakalımPeki neden negatif oldugunu söylediler mi. Ben de pazartesi 10.30'da ordayım. Hatta 09.30 olsun dedim de dolu dediydiler. Benden önce kapmışsın sırayı
He hehe :) kaparim tescilli hastayım ben :) aydın hoca yok zaten ebru hanim bakacak. Benim transfer olmadi canım döllenmedi. Ablamın transfer oldu ama kan neg çıktı. Perşembe aydın hoca ile görüşecek bakalım
Evet canimm annemin 8 sene çocuğu olmamış sonra pespese 3 tane olmuş masallah rezerv az demişlerProfesyonel hasta senii
Benim de doktorum Ebru hanım. Zaten Aydın hoca genelde yurt dışında oluyor. Hem ablan hem de sen mi tedavi görüyorsunuz. Benim ablamda pcolu ve durumu benden daha ileriydi. hiç tedavisiz 4 tane peş peşe doğurdu hatun. Annem desen üflesen hamile kalan cinsten. Ben kime çektim bilmiyorum. hormonlarımı annemden değilde yanlışlıkla babamdan aldım sanırım:))
Evet canimm annemin 8 sene çocuğu olmamış sonra pespese 3 tane olmuş masallah rezerv az demişler
Ablamın 5 senedir olmuyo 3. Tedavisi eniştem de sperm sorunu var. Benim rezerv az fsh yüksek anlayacağın dogurqmayan cinsteniz :) ablamla beraber aydın hoca ya gittik arada ebru hanim baktı kısmet ya bi gün olacak inşallah :))
Amin canim insallahİnşallah kuzum. bu emeklerimizin karşılığını elbet bir gün alacağız.
Hadi bakalimm çok sevindim canım inşallah güzel olir :)Şimdi kontrolden geldim. Salı akşamı çatlatma iğnesi ve perşembe sabahı yumurta toplama yapılacak.
Eğer embriyolarım 5. güne ulaşırsa evlilik yıldönümüm de bebişlerime kavuşucam
sen naptin canim ?Hadi bakalimm çok sevindim canım inşallah güzel olir :)
Canim benim de iyi gcti folikul sayım artmış 7 8 folikul gördüler ama ben hazır hissetmiyorum kendimi birde rapor çıkarıyorum devlet den. Haziran da denicem inşsen naptin canim ?
Bir sorun olmamasina sevindim. Haziran yakin bir tarih. İnsallah ikimizinde pozitif olur.Canim benim de iyi gcti folikul sayım artmış 7 8 folikul gördüler ama ben hazır hissetmiyorum kendimi birde rapor çıkarıyorum devlet den. Haziran da denicem inş
Inşallah canimm senin ne zama opu şimdiBir sorun olmamasina sevindim. Haziran yakin bir tarih. İnsallah ikimizinde pozitif olur.
Biraz sonra catlatma ignemi vurucam. Persembe gunu de opu.Inşallah canimm senin ne zama opu şimdi
Hadi güzel haberler inşBiraz sonra catlatma ignemi vurucam. Persembe gunu de opu.
Cuma günü kontrol. Bakalım yumoşlar ne kadar büyümüşler.
dejavu_one sen ne yaptın başladın mı tedavine?
Peki neden negatif oldugunu söylediler mi. Ben de pazartesi 10.30'da ordayım. Hatta 09.30 olsun dedim de dolu dediydiler. Benden önce kapmışsın sırayı
Şimdi kontrolden geldim. Salı akşamı çatlatma iğnesi ve perşembe sabahı yumurta toplama yapılacak.
Eğer embriyolarım 5. güne ulaşırsa evlilik yıldönümüm de bebişlerime kavuşucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?