Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Tedaviye başlamayacaksan eğer doğum kontrol hapı kullan bir ay. Saat kaçta randevun?
Kullandım dün bittj canım. Ben mart dq negatif aldım. Asm de 2. Tedavi içi gidiyorum ama baslamakta istemiyorum sanki bi istiyorum bi Istemiyirum canım sabah 9.30 da sanırım

Kullandım dün bittj canım. Ben mart dq negatif aldım. Asm de 2. Tedavi içi gidiyorum ama baslamakta istemiyorum sanki bi istiyorum bi Istemiyirum canım sabah 9.30 da sanırım
Peki neden negatif oldugunu söylediler mi. Ben de pazartesi 10.30'da ordayım. Hatta 09.30 olsun dedim de dolu dediydiler. Benden önce kapmışsın sırayı

Peki neden negatif oldugunu söylediler mi. Ben de pazartesi 10.30'da ordayım. Hatta 09.30 olsun dedim de dolu dediydiler. Benden önce kapmışsın sırayı
He hehe :) kaparim tescilli hastayım ben :) aydın hoca yok zaten ebru hanim bakacak. Benim transfer olmadi canım döllenmedi. Ablamın transfer oldu ama kan neg çıktı. Perşembe aydın hoca ile görüşecek bakalım

Profesyonel hasta senii

Benim de doktorum Ebru hanım. Zaten Aydın hoca genelde yurt dışında oluyor. Hem ablan hem de sen mi tedavi görüyorsunuz. Benim ablamda pcolu ve durumu benden daha ileriydi. hiç tedavisiz 4 tane peş peşe doğurdu hatun. Annem desen üflesen hamile kalan cinsten. Ben kime çektim bilmiyorum. hormonlarımı annemden değilde yanlışlıkla babamdan aldım sanırım:))

Evet canimm annemin 8 sene çocuğu olmamış sonra pespese 3 tane olmuş masallah rezerv az demişler
Ablamın 5 senedir olmuyo 3. Tedavisi eniştem de sperm sorunu var. Benim rezerv az fsh yüksek anlayacağın dogurqmayan cinsteniz :) ablamla beraber aydın hoca ya gittik arada ebru hanim baktı kısmet ya bi gün olacak inşallah :))

İnşallah kuzum. bu emeklerimizin karşılığını elbet bir gün alacağız.

Şimdi kontrolden geldim. Salı akşamı çatlatma iğnesi ve perşembe sabahı yumurta toplama yapılacak.
Eğer embriyolarım 5. güne ulaşırsa evlilik yıldönümüm de bebişlerime kavuşucam

Şimdi kontrolden geldim. Salı akşamı çatlatma iğnesi ve perşembe sabahı yumurta toplama yapılacak.
Hadi bakalimm çok sevindim canım inşallah güzel olir :)

Canim benim de iyi gcti folikul sayım artmış 7 8 folikul gördüler ama ben hazır hissetmiyorum kendimi birde rapor çıkarıyorum devlet den. Haziran da denicem inş
Bir sorun olmamasina sevindim. Haziran yakin bir tarih. İnsallah ikimizinde pozitif olur.

Cuma günü kontrol. Bakalım yumoşlar ne kadar büyümüşler.
dejavu_one sen ne yaptın başladın mı tedavine?

Canım ben c.tesi regl oldum pazar bastık gittik pazartesi Ebru hanım baktı iyi dedi kontrole gittim ben hemen iğnelere başlatacaktı yok dedim ben kontrole geldim dedim doğum kontrol hapı verdi Allah izin verirse 11 Hazirana randevum var başlıyoruz Allahın izniyle ben Aydın bey ile başlayacağım o yurtdışında diye Ebru hanıma muayene oldum bir daha ki ay 30 Haziranda gidecekmiş Aydın bey o zamana kadar benim toplama transfer biter zaten.

Aaaaa canım bende Pazartesi oradaydım randevum 10.10 du erken gittik biraz işte aldılar 10 gini belki sende oradaydın. Bende senden önce kapmışım şöyle oldu benim regl tarihi son 4-5 aydır düzenli ama yine de belli olmaz diye gidiş tarihim belli değildi regl olunca hemen arayabildim araua yazdılar beni mecburen c.tesi oldum pazar sabah İstanbul2a geldik pazartesi muayene oldum.

Maşallahh canım inşallah kaliteli güzel yumurtaların olur 5. güne ulaşır ama ulaşmazsa 3. gün yapılırsa da takma kafana tutacağı varsa tutar. Bende 11 Hazirada başlıyorum tedaviye bayram şekerimiz gelecek diyorum eşime eğer tutarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…