- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
11. Gun degerim 536 cikti:) hamileligim kesinlesti ama tek gebelik icin bu deger yuksek gibi. Embriyo bolunmus olabilir. Doktoruma sorucam.
Kızlaaarrr çok şükürr 9.gün değerim 100 11. Gün değerim 217 ... Mutluluktan uçuyorummm... Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın... Bizlere de bebeklerimizi sağlıkla kucAğımıza almayı nasip etsin
Canımmm değerim katlanmadan kendimi hazırlamak istemedim hiç,onun için bu akşamı bekledim :)) 2. Testin sonucunu alır almaz hemen paylaştım sizlerle...inşallah sende bu mutluluğu yaşayacaksın,emin ellerde olacaksın çünkü... Senin içinde çok dua edeceğim...ve buradan takip edeceğim...öperim çok sevgilerYaa canım valla burada öldüm meraktan ben numaran olsa bende arayacaktım olumsuz mu oldu ki gelip yazamadı dedim çok şükür değerin gayet iyi. Böyle de gider inşallah kucağına da alırsın canım İkinizde pozitifi gördünüz bana da öyle umut oldunuz ki anlatamam inşallah bende burada güzel haberler veririm o kadar hayal gibi geliyor ki. Allah izin verirse çarşamba yola çıkıcaz perş. ilk randevum var çok heyecanlıyım.
Canımmm değerim katlanmadan kendimi hazırlamak istemedim hiç,onun için bu akşamı bekledim :)) 2. Testin sonucunu alır almaz hemen paylaştım sizlerle...inşallah sende bu mutluluğu yaşayacaksın,emin ellerde olacaksın çünkü... Senin içinde çok dua edeceğim...ve buradan takip edeceğim...öperim çok sevgiler
Canım yanlış hatırlamıyorsam 12 ya da 14 milimdi, aydın beye transfer esnasında nasıl iyi mi rahim duvarı dediğimde maşallah çok çok iyi demişti. Olması gereken değerleri maalesef bilmiyorum. Dr iyi dediğine göre normal değerler heralde.Çok teşekkür ederim canım. Senin transfer zamanı rahim kalınlığın ne kadardır ya da son kontrolde biliyor musun benim bir de öyle bir sorunum var e2 yumurta çokluğundan dolayı yükseldiği halde yani östrojen seviyem, rahim kalınlığım ilk denemede 7 mm idi bu alt sınırmış zaten. Dondurulmuşlarda dr bir 4-5 gün uzatmıştı tedaviyi estrofemi daha çok ve fazla sayıda kullanmıştım 9 mm ye ulaşmıştı olmadı yine ve şimdi de korkuyorum nar suyu iyi geliyormuş onu tüketicem transfere kadar. Tabi e2 değeriminde transfere izin vermeyecek şekilde yükselmesinden korkuyorum çok yumurta olup da gerçi düşük doz verecekler ama bitmiyor korkular
Superrrrr. Cok cok tebrik ederim canim. Subat ayi annesi olacagiz insallah. Saglikla kucagimiza almak nasip olsun.Kızlaaarrr çok şükürr 9.gün değerim 100 11. Gün değerim 217 ... Mutluluktan uçuyorummm... Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın... Bizlere de bebeklerimizi sağlıkla kucAğımıza almayı nasip etsin
slm kızlar bende yenı katıldım aranıza :) bu ay sonunda benım de tedavım başlayacak asm de:)Superrrrr. Cok cok tebrik ederim canim. Subat ayi annesi olacagiz insallah. Saglikla kucagimiza almak nasip olsun.
hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasıp etsın sağlıkla ....Kızlaaarrr çok şükürr 9.gün değerim 100 11. Gün değerim 217 ... Mutluluktan uçuyorummm... Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın... Bizlere de bebeklerimizi sağlıkla kucAğımıza almayı nasip etsin
hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasıp etsın sağlıkla ....
İnşallah ben doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi bu ayın 20 de tedavim başlayacak Bakalım hayırlısı artık güzel dileklerin için teşekkürler...Çok teşekkür ederim canım, inşallah sende emin ellerde en kısa sürede sağlıkla huzurla kavuşursun yavruna...
İnşallah ben doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi bu ayın 20 de tedavim başlayacak Bakalım hayırlısı artık güzel dileklerin için teşekkürler...
Benim tedavim haftaya cumartesi başlıyor sen benden 10 gün önce başlıyorsun tedaviye inşallah burada önce senin sonra benim güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah her şey olumlu olur pozitif duşunelimki pozitif olsun...Bende doğum kontrol hapı kullandım dün bitti Allah izin verirse perşembe günü bizde başlıyoruz ben Eskişehir'den gideceğim. İstanbul'da annem var yakında sayılır anneme arabamızla gideceğiz zaten. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur bizde alırız güzel haberler.
arkadaşlar merhaba...öncelikle bebek haberi alan herkesi tebrik ederim darısı isteyenlerin başına(amin)size birşey sormak istiyorum...bu gittiğiniz doktorun muayene ücreti ne kadar?bir de tüp bebek tedavisine doktor mu karar veriyor yoksa siz gidip ben tüp bebek yaptırmak istiyorum mu diyorsunuz?yoksa öncelikle aşılama yapılıyor daha sonra mı tüp bebek yapılıyor?bir de yumurtalar toplanırken ve transfer yapılıp yerine koyma işleminde canınız acıyor mu?biliyorum çok soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler....
Benim tedavim haftaya cumartesi başlıyor sen benden 10 gün önce başlıyorsun tedaviye inşallah burada önce senin sonra benim güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah her şey olumlu olur pozitif duşunelimki pozitif olsun...
Hayırlı olsun canım tedavin umarım her şey istediğin gibi olur... Ben de dr ve hastaneyi çok beğendim. Senin kaçıncı denemen benim ilk olacak onun için çok heyecanlıyım hayırlısı artık dediğin gibi akışına bırakmak en iyisi...Ben dünbaşladım tedaviye inşallah hayırlısıyla sende başlarsın ikimizde güzel sonuçlar alırız. İyi düşünmek gerek evet pozitif olmak zorundayız akışına bırakmak lazım doktor çok pozitif hastaneden çok memnunum doğru yerde olduğumu düşünüyorum elimizden geleni hem doktorlar hem biz yapıyoruz artık gerisi Allah'a kalmış.
Canim tedavin hayirli ugurlu olsun. Ben de bugun keseyi gordum. Birde bebegi gorsem ferahlicam ama daha cok erken.Kızlaaar ben dün tedaviye başladım çok şükür. Gittiğimde daha regl olmamıştım doktor ilaçlarını akşam içmişsindir akşam olursun dedi muayenede zaten regl olacağım belliydi rahim 4 mm idi yeni yumurtalar oluşmuştu. Doktordan geldiğimde olmuştum reglimi. Polikistik olduğu için çok yumurta vardı. Puregon ve diğer iğneler verildi Puregon 600; çatlama önleyici orgalutran ve ovitrelle 3 ilacı 700 tl ye aldım. Elevitve eşimle bana 3 günlük antibiyotik verildi dün akşam ilk iğnemi vurdum düşükdozlarla gidicez çabuk uyarıldığı için yumurtalar benim 75 vurucam hemşire yeter dedi içinde fazla da oluyor dedi ama yine de 10 gün ancak yeter. Bence düşük doz da olduğu için daha uzun sürer yetmez sanırım siz iğnenin dozunun biteceğininasıl anladınız akşam yapıyorum ya içinde kalmazsa o saatten sonra bulamam iğneyi. Pazartesi kontrol var sorucam onu olmadı perşembeye filan randevu yazarsa iğneyi götürcem içinde ne kadar var baksınlar ona göre yenisini alırım. Dondurulmuşları denerken lucrinde başıma gelmişti yeter dediler yetmedi akşam akam eczane aradım ama o bulunuyordu nöbetçiden almıştık. Bakalım hayırlısı.
Canım iğne ucu deüil bahsettiğim onların elimde sayısu belli bireceğine yakın hast.veriyormmuş yedek ben iğne dozundan bahsediyorum hemşire 600 den fazla var dedi 700 olsa içinde 75 dız vuruyorum 9 gün gider yetmez ama hesaplasam da yine de o günden önde biterse ilaç içinde malummakşam vuruyoruz ilaç ha dediğine bulunmuyot eczane getirtiyor ben mesela p.tesi gidicem ya sorcam olmadı perş. Çağırır iğneyi degötürür içinde kaç kalmış bakarım aslında flakonu çıkarsam içinden görürümCanim tedavin hayirli ugurlu olsun. Ben de bugun keseyi gordum. Birde bebegi gorsem ferahlicam ama daha cok erken.
İgne ucu olayina gelince benim progenun bir kutusu arttigi icin ignelerde elimde kaldi. Sonlarina yaklassam bende paniklerdim ama oyle olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?