Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Arkadaşlar merhaba geçen ay aydin hocada tup bebek tedavisi gördüm.yaşım 39 yumurta rezervim düşük 5 yumurtam oluştu 4 ü alındı 3 tanesi döllendi buraya kadar herşey çok güzel fakat dr son derece ilgisizliği soru sormak istediğimizde kaçar gibi uzaklaşması hemşirelerin transfer zamanı dövecek gibi ters hareketleri embriologlarin çocuk kandırır gibi tavırları anlata anlata bitmez.ben karşımda soru sorabilecegim muhatap dr arıyorum bana hemşireler muhattap oluyor dünyanın parasını ben hemşireler ile muhattap olmak için vermedim heralde! 5.gün embriosu transfer edilecekken nedense 4 gun 1.kalite dedikleri embriomu transfer etiler 2 tane 1 de 2.sınıf dedikleri bir embrio daha koydular toplamda 3 tane konuldu ve sonuç kimyasal gebelik.kafamda sürekli deli sorular 4.gun koymalarinin sebebi ilerleme olmayacaktı ve bunu biliyorlardı .herşey paramı bu kadarmı kolay insanın hisleri ile oynamak ?olmadi diye aradığımda bile karşımda muhattap dr bulamadım hemşireler tekrar denemek için size randevu ayarliyalim diye hemen pazarlığa başladılar !hayallerle bu kadar hislerle oynanmaz olmayacak birşey için bu kadar umut verilmez.dersinki bu embrio gelişmiyor 2100 TL daha fazla para almak için bütün psikolojimizi mahfediyorlar.tavsiyem iyice arastirin gideceğiniz dr u böyle psikolojinizin bozulmasına izin vermeyin. Bilsem ki tekrardan bana bedavadan yapacaklar bir daha önünden geçmem ..biraz daha para biriktirir doğru dürüst bi yerde yaparım

herkes farklı bişey söylüyor kimi memnun kimi değil bende denemek istiyorum orda bi kaç ay sonra fiyatlar nasıl bendede rezerv az yaş 30 ama 6 yumurta anca çıkıyor.

Valla ben uc denemeyi orda yaptırdım ama sadece dondurulmuslar var tekrar ugrasmayayim diye.. son denemem cok şükür tuttu ama makine sistemi gibi her gelene ayni muamele.. ilki dış gebelik suphesi ile sonlandirildi bu gebelikte de ilk 8 hafta kanamam oldu korktum haliyle.. ebru hanim muhatap olmuyor zaten bir de azarliyor birsey sorunca hemsirelerimle konus diyor. Bana hic yardimci olmadilar. Bir ilac sistemi belirlenmis duruma gore degisiklik yok.. bulundugun ilde gittigim doktor ilaclarimi durumuma gore degistirdi beni rahatlatti belki de bebegim oyle kurtuldu... insallah hic gerek kalmaz ama bir daha kapisindan bile gecmem....

herkes farklı bişey söylüyor kimi memnun kimi değil bende denemek istiyorum orda bi kaç ay sonra fiyatlar nasıl bendede rezerv az yaş 30 ama 6 yumurta anca çıkıyor.

Canım öncelikle çok iyi arastir ilk gittiğinde sana sabırla herşeyi anlatıyor çekene kadar daha sonrasında muayene edip kaçıyor tamam çok yoğun olabilir ama ben dolandirildigimizi düşünüyorum 4.gun embriosu yapıldı bana 5.gün yapılacaktı baktılar gelişmiyor 4.gun yaptılar para kaybetmemek için olan benim 3 yavruma oldu hala iyi degilim çok uzgunum .fiyata gelince 6300 TL 2100 tedavi başlangıcı 2100 yumurta toplama 2100 embriyo koyma asamasinda alıyorlar ilaçlar hariç ilaçlarda yaklaşık 4000 TL civarı tutuyor .umarım tedavi başarılı olur benim gibi boynu bükük kalmazsin

Haklisin canım resmen fabrikasyona bağlamışlar hele bir hemşire var transferde o kadar sıkısmıstımkı nerdeyse dövücek beni o derece.madem yaptığın işi sevmiyorsun yapma o zaman degilmi umutlarla gittiğim yerden boynu bükük çıktım anladım bi terslik olduğunu bana yaptığı herşey yanlıştı şimdi bedava yapsalar inanın gitmem o derece.iyi bir dr arayisindayim umarım bulurum çünkü hepsi tüccar olmuş durumda.bebeğini sağlık ve sihatle al inşallah kucağına canim

canım ne dicem bak bende istanbulda en iyi hastanede 2 kere tüp denedim yaşım genç olmasına rağmen embriyolar ilerlemedi doktor yumurtan kötü buda değişmez dedi.Şimdi kızlarla yazışıyoruz spermde dna hasarı diye bi durum varmış kaan Aydos ankarada spermde sorun gözükmesede detaylı inceliyolarmıs. ben artık tüp bebek işini bıraktım temmuza randevu aldık ona gidicez.istersen bi araştır faydası olur belki

Canım benim inan artık hangisine inanacağımı kime gideceğimi şaşırdım artık insanlar para için ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar o yüzden hiçbir dr nedense bana inandırıcı gelmiyor .yeni okudum bir yerde bu yumurta gelişimi icin kullandığımız ilaçlar gebe kalmayı engellemiş o yüzden emriolar dondurulmalı ve rahim dinlendirme yapilmaliymis fabrika gibi davranıyorlar malesef para alsınlar da umurlarında değil olan benim 3 evladima oldu 3 embriomu hayata geciremediler

Kizlar mrh uzun zamandir yazmiyordum okuduklarima uzuldum bende ist bi dr gidiyorum filip tashan adinda ilgisi cok iyi ilgileniyo guler yuzlu hic olmasada para goz biri degil bana verdigi ilac tedavisi 3 aydi doldu Allahin izni ile pazartesi yanina gidicem konturole eger yumurta olusumu olduysa alicak ve tup bebek tedavisine baslayacak umidum var ilk defa bir dr bana umut verdi ver ilgilendi simdiye kadar gittigi dr boyle ilgilenmediydi insallah pazartesi iyi haberler alirim

Canım inşallah herşey gönlünce olsun sağlıkla sihatle hamile kal al bebisini kucağına.benim yaşadığım aksilik hiç kimse yaşamasın umarım bakalım ben birdaha ne zaman para ayarlıyıp tedavi olabilicem. Hakkımı asla helal etmiyorum ne dr ne hastaneye..ölen yavrularimin gunahini hep çeksinler insallah

Insallah ceksinler insallah tedaviye firsat vermeden rabbim hepimizin kucagini doldursun mubarek ayda rabbim bizide sevindirir insallah

Öncelikle ben orada tedavi görüyorum. Daha önce Eskişehir acıbadem de tedavi gördüm. Hiçbir hormon testi yapılmadan ve ince bir rahim ile kaliteli embriyolarım heba oldu. Burada ben ilgi alaka neymiş onu gördüm. Hemşirelere istediğim zaman ulaştım zaten bütün hemşirelerin numarasının olduğu bir kağıt veriyorlar. Ayrıca Aydın beye rahmim kalınlaşmıyor dediğimde estrofeme erken başlattı ve rahmim çok güzel kalınlaştı. Hemşireler kontrolden sonra odalarına alıp detaylı iğne kullanımı vs. güzelce anlatıyorlar. Benim ilk tedavimde yumurtlarım olgun çıkmadı telefonla ulaşmadım çünkü çok yoğun gittim görüştüm bilgi aldım ocakta tekrar başladım.

Eskişehirde hiçbir doktorun göremediği miyomu gördü. Ameliyat dedi. İstese para için transfer yapabilirdi yapmadı. Ayrıca 3. gün embriyolarımın gününe göre yavaş olduğu bu şekilde dondurulursa tutmayacağı bekleneceği söylendi 4 embriyom vardı 2 tanesi 6. gün blastokist oldu yani risk alındı kaybedebilirdim de ama bana tutmayacak bir 3. gün embriyosu koymalarından daha iyi oldu. Doktor size çok açıklama yapmaz sadece yumurtalarınız ölçer kaydeder gerekli olan tedaviyi uygular. Embriyolarınız da gayet iyiymiş kimyasal gebeliğin doktorla ne ilgisi var? eğer sağlıklı embriyolar olsaydı 4. günde transfer edilmiş olsa rahimde zaten ilerlerdi rahim ortamı labaratuardan çok daha iyi ama gelişmemiş buna doktor bir şey yapamaz 5. günde konsa değişmezdi rahimde gelişmeyen labta da gelişmezdi belki de yavaş ilerledi rahimde daha iyi olur diye transfer ettiler ama asla paracı insanlar değiller olsalardı bana transfer yapar para alırlardı tutmayacak embriyoları transfer eder megatif derlerdi kolaydı ama bekledir 6. güne kadar. Umarım başka yerden daha memnun kalırsınız.

3 Embriyomu hayata geçiremediler diyorsunuz rahime konduktan sonra bu doktorlar ne yapabilir ki? ellerinde sihirli değnek yok maalesef.. ayrıca yumurta için verilen iğneler bebeğin tutunmasını engellemez hiç alakası yok yumurtalar tüplerde gelişir bebek rahimde. Birçok arkadaşım dondurulmuş değil taze embriyo ile hamile kaldılar.

Umarım yaşadıklarımı yaşamaz sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ve neler hissettigimi anlamazsın umarım bana davrandıkları gibi davranmazlar geçmiş olsun

Umarım yaşadıklarımı yaşamaz sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ve neler hissettigimi anlamazsın umarım bana davrandıkları gibi davranmazlar geçmiş olsun

Ben kendi izlenimlerimi anlattım size sadece doktorlardan hemşirelerden hiçbiri tanıdığım değil. Eğer sizinde benim gibi dondurulacak olsaydı zaten risk alır 5. güne kadar beklerlerdi emin olun. Ama sizin taze transfer olacağı için birazda yavaş ilerlediyse risk almamışlar rahim bebeklerin ilerlemesi için en iyi ortam o yüzden transfer yapmışlar. İnanın ben acıbademde yaptırdım Eskişehir'de 7700 e2 ile ve 7 mm rahimle bana transfer yaptılar ki embriyolarım çok kaliteliydi. Heba oldu ama burada az doz az yumurta ile e2 yükseltilmeden çok ince bir tedavi uygulandı. Miyom olduğu için dondurulacaktı 3. gün arandım bugün dondurmucam yavaş oldu gelişimleri tutmaz dediler o yüzden en son güne kadar beklendi blast oldular öyle donduruldu yoksa 3. gün dondururlardı transfer eder parasını alırlardı ama risk aldılar hepsi ölebilirdi de ki embriyolog umutsuzdu.

Transfer parasını da transfer olurken veriyoruz biliyorsunuz ama Acıbadem de tüm parayı toplatırken aldılar benden transfer olmazsa iade ediyoruz dediler ama belki de o parayı iade etmemek için transfer yaptılar o zaman bana. Ayrıca miyom ameliyatı için gittiğimde embriyologla yüz yüze görüşmek istiyorum dedim hemen dosyamla geldi bana anlattı.

Ama sizin içinize sinmemiş tabi bu konuda kafanın rahat olması önemli. Ben daha önceki tedavimle karşılaştırıyorum. Umarım sizde pozitifi görürsünüz.

dejavu_one merhaba.Anadolu saglik merkezinde yaptirdiginiz bebeginiz tuttu mu hamile misiniz?Ve ebru hanim mi yoksa aydin bey mi ilgilendi..Cevaplarsaniz cok sevinirim.

Cok zor bir soru sordum galiba.Upuzun mesajlar yaziliyor ama sorulan sorulara tek cumlelik cevaplar verilmiyor yazik.

dejavu_one merhaba.Anadolu saglik merkezinde yaptirdiginiz bebeginiz tuttu mu hamile misiniz?Ve ebru hanim mi yoksa aydin bey mi ilgilendi..Cevaplarsaniz cok sevinirim.

benim transferim 28 temmuz cuma yapıldı beklemedeyim. 6.gün blast olup dondurulan 2 embriyom koyuldu. Doktorum Aydın bey ama yurtdışındaydı transferimi Ebru hanım yaptı zaten ikisi de çok iyi doktor. gayette güzel geçti abartı su içirilmeden küçük spekulum kullanılarak acı çektirmeden hemşirenin doktorun konuşarak yaptığı bi.transfer oldu çok ilgililerdi daha önceki merkezimde yaşadığım olumsuzlukları yaşamadım artık kısmey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…