Aynen işte kelimelerle güzel manipüle eduor o an anlamıyorum. Yani baya dürüst ahlaklı gelior o an. Bir kere jedni bile demişti bilerek önden bir kişi şöyle olmalı böyle olmalı diorm ki o da oyle olsun dieBir arkadaşımı hatırlattı bana..çok güzel oynatırdı..o da sizi oynatmış.kurtulmaya bakın
Ne bileyim işte alışkanlık olunca ama haklısınız . Şimdi eşiyle arası iyi eşinin olmadigi saatlerde arior sonra da Dior aradım acmadn.Sonra ben arıyorum bu kez seni sonra arayım mı Dior ,eşim yanımda sonra konuşalım diyor: ama ben onun yaptığı gibi trip atamiorm. Çünkü toplumda kadınlar kendilerini o kadar değersizlestirdilerki. Erkekle kendini değerli yaptılar. Yani evli kadının her türlü affı ,bahanesi olur o evli; ama bekarlar boş ,işi gücü olmayan olarak lanse ediliyor.Siz niye özel asistanı gibi hazır kıta hep bekliyorsunuz telefonda? Müsait değilsiniz diye kavga çıkarsın işte ne güzel bu vesileyle hepten kurtulursunuz.
Yok valla sizin konunun toplumdaki kadın-erkek olayıyla bi alakası yok. Öyle düşünmeyin hiç. Sıradan insan ilişkileri gayet.Ne bileyim işte alışkanlık olunca ama haklısınız . Şimdi eşiyle arası iyi eşinin olmadigi saatlerde arior sonra da Dior aradım acmadn.Sonra ben arıyorum bu kez seni sonra arayım mı Dior ,eşim yanımda sonra konuşalım diyor: ama ben onun yaptığı gibi trip atamiorm. Çünkü toplumda kadınlar kendilerini o kadar değersizlestirdilerki. Erkekle kendini değerli yaptılar. Yani evli kadının her türlü affı ,bahanesi olur o evli; ama bekarlar boş ,işi gücü olmayan olarak lanse ediliyor.
Şu ana kadar ki tüm kız arkadaşlarim evlenince kendilerini bilim adamı , CIA, de çalışıyormuş ya da 30 çocuğa bakiormus gibi meşgul görmeye başladılar da.Yok valla sizin konunun toplumdaki kadın-erkek olayıyla bi alakası yok. Öyle düşünmeyin hiç. Sıradan insan ilişkileri gayet.
Doğru diyorsunuz.Telefonda konuşmuyorsun diye arkadaşını kaybetmekten korkmuyorsun inşallah tatlım bırak şu manyağı açma arasın dursunarkadaşlık bu değil
Şiit konusma oyle.biz bekariz bekarlar oyle herseye karizmazNe bileyim işte alışkanlık olunca ama haklısınız . Şimdi eşiyle arası iyi eşinin olmadigi saatlerde arior sonra da Dior aradım acmadn.Sonra ben arıyorum bu kez seni sonra arayım mı Dior ,eşim yanımda sonra konuşalım diyor: ama ben onun yaptığı gibi trip atamiorm. Çünkü toplumda kadınlar kendilerini o kadar değersizlestirdilerki. Erkekle kendini değerli yaptılar. Yani evli kadının her türlü affı ,bahanesi olur o evli; ama bekarlar boş ,işi gücü olmayan olarak lanse ediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?