- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
Renkten dolayi sikinti varsa öğretmen hatali! Ama cocuk 5 yas ustu ise ve tasira tasira dikkatsizce boyuyorsa uzgunum uzgun yuzu haketmis. Cocugunuza evde boyama calistirin. Sinirlari bilmesi lazim her alandaneyi yeni öğreniyormuş?
neye göre kime göre çirkinmiş?
ben sizin öğretmeni çok toy buldum.
ufacık çocuk bunlar yemek yerken konuşacaklar tabi.
ingiliz mürebbiyesi sanıyor kendini herhalde.
Renkten dolayi sikinti varsa öğretmen hatali! Ama cocuk 5 yas ustu ise ve tasira tasira dikkatsizce boyuyorsa uzgunum uzgun yuzu haketmis. Cocugunuza evde boyama calistirin. Sinirlari bilmesi lazim her alanda
Sikinti renkse ogretmen hatali zaten sorun yok. Ona gore mavi olan gökyüzü benim tahayyulumde mor olabilir ona ne dimi ama?ben konu sahibesi değilim.
alıntıladığım mesajı okursanız sıkıntı renkmiş
Sikinti renkse ogretmen hatali zaten sorun yok. Ona gore mavi olan gökyüzü benim tahayyulumde mor olabilir ona ne dimi ama?
BaltalaaaarCeza yada ödül sistemini bilemem onu eğitimci arkadaşlar bilir
renk konusuna takıldım ben hayal gücü diye birşey var kızım her şeyi rengarenk boyuyor sınıftakı arkadaşlarının calismalarina baktim cogunlukta var bu rengarenk boyama durumu
Tek tip, tek renk hayalleri baltalamaz mı?
Anasinifinda odul ceza yontemi cok cok yanlis.
Ogretmenler de sagolsunlar bunu dibine kadar kullaniyorlar. Ota odul mota ceza
Arkadasim egitim ogretim seviyesibi merak ettim dogrusu? Umarim pedagoji dersi almistir bu cumleyi yazarken!Bu kesin ve net bilginin kaynağı çok satanlar listesinden 'beni ödülle cezalandırma' mı acaba?
Arkadasim egitim ogretim seviyesibi merak ettim dogrusu? Umarim pedagoji dersi almistir bu cumleyi yazarken!
Alintiladigin msj canimBen mi? Alıntıladığım mesaj mı?
Bu cumleleri hicbir egitim fakultesi mezunu ogretmen asla ve asla kullanmaz.Konuştum dedi ki, bazi seyleri yeni ogreniyorum demek ki sizin ki hassasmis.madem öyle birdaha kagidina üzgün yüz koymam dedi. Dedim ki bundan her çocuk etkilenir.Doğrudur ama bakın çocugunuza da söyledim kuşu simsiyah boyamış.kuş olduğu belli değil çirkin olmus dedi.
Bi once ki konunuzda ogretmenin uzgun surati cizgileri tasirdigi icin verdigini soylemissiniz. Usenmedim baktim yanlis yazmayayim diye.Konuştum dedi ki, bazi seyleri yeni ogreniyorum demek ki sizin ki hassasmis.madem öyle birdaha kagidina üzgün yüz koymam dedi. Dedim ki bundan her çocuk etkilenir.Doğrudur ama bakın çocugunuza da söyledim kuşu simsiyah boyamış.kuş olduğu belli değil çirkin olmus dedi.
Bi onceki konusunda uzgun yuzu boyamayi tasirdigi icin verdigini yazmis. Burda yorumda ise rengi begenmedi demis. Bence konu sahibi de ne dedigini bilmiyor.Sikinti renkse ogretmen hatali zaten sorun yok. Ona gore mavi olan gökyüzü benim tahayyulumde mor olabilir ona ne dimi ama?
el becerısıyle ılgılı bır ceza verırdım vermem gerekseBen öğretmen haklı yada haksız demedim sadece siz olsanız napardınız dedim. O yada bu sebepten bir ceza vermeniz gerekse ne ceza verirdiniz
Bir hayvanı beslemekle ceza verilirse sizce bu çocuk bu güzel davranışı kötü olarak algılamaz mı peki ?el becerısıyle ılgılı bır ceza verırdım vermem gerekse
mesela cocuk 4 yasında
arkadasının kulagını ısırmıs
herkesın onunde arkadasından ozur dılettıkten sonra yasın kadar gun sayısınca sınıfı toparlamakta yardımcı olucaksın derdım
4 gun boyunca sınıfta yerdekı coplerı toplama dokulen yaprakları toplama gıbı veya aılesıyle ıs bırlıgı yaparak evde de bu cezayı devam ettırmesını saglardım
okuma yazma bılen cocuk olsa 1 ayda 10 kıtap okuma cezası verırdım okudugunu anlamak ıcın her kıtap hakkında sorular sorardım eger okumamıssa yıne ceza verırdım sokak hayvanlarını beslemek dokulen yaprakları supurup cope atmak gıbı
etkınlıkten uzaklastırmak dıslamak soyutlamak yerıne hayatın tam ıcıne almak gerek
Sizofren değilim Allaha şükürBi once ki konunuzda ogretmenin uzgun surati cizgileri tasirdigi icin verdigini soylemissiniz. Usenmedim baktim yanlis yazmayayim diye.
Burda ise rengini begenmedim bole olur mu dedi diyorsunuz?
Hangisi dogru
Siz niye olaylari degistirerek anlatiyorsunuz. Ve öğretmenden ne istiyorsunuz?
Bir onceki konunuz ile bu yorum farkli cidden hangisi dogru?
ona bakarsak kıtap okumada bır ceza olamazBir hayvanı beslemekle ceza verilirse sizce bu çocuk bu güzel davranışı kötü olarak algılamaz mı peki ?
Küçük bir çocuk için başka yetişkin için başka bence bu konu, ceza adı altında yapıldığı için bu şekilde düşündüm ben de ama pedagojik bilgim kesin bir cevap verecek kadar yok tabi kişisel düşünce sadeceona bakarsak kıtap okumada bır ceza olamaz
amac zaten ceza vermek degıl olumlama yapmak
sorumlulugu arttırmak
karısına tokat atan adama hakım gunde ınsan psıkolojısı ve sıddet uzerıne 10 kıtap okuma cezası vermıstı 1 ay boyunca mesela bunun gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?