- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi landemiyoladiyola
-
Kaç kişinin diline kilit vurabilirsin ki? Böyle bir hakkın var mı peki?
İnançlar kişiseldir, herkesin mezarı ayrıdır.
Yani o öyle dedi diye senin inancından eksilen bir şey mi var?
Ha tabi konuş, eleştir ama onun düşündüklerinden dolayı değil.
Bir de siyaset+ din çok hassas konular.
Dediğim gibi kiminle siyaset+ din tartışmasına gireceğin çok önemli bir çizgi.
Aklı başında biri bunu çocuğa yansıtmaz sınıfta ama seninle olan ilişkilerinde ön yargılı olacağı kesin.
Halbuki öğretmen benim çocğumu benden daha çok gören biri. Ben arkadaş gibi olmayı tercih ediyorum.
Sanırım siz sosyal medya üzerinden öğretmeninizin yorum yapma durumuna kızmışınız ve hatalısınız . Onlar onun düşüncesi, saygı duymak gerek doğru veya yanlış.Nihayetinde dışardaki hayatı kendisini ilgilendirir tıpkı sizinki gibi.Ha iş yerinde çocuğunuza siyasi bi şey empoze ettiğni düşünüyorsanız tepki verirsiniz hakkınızdır da.Ama herkesin kendi haytı ve söyleyecek sözleri var.Eğer sizi rahatsız ediyorsa siliverin öğretmeninizi faceden olsun bitsin ne siz gerilin ne de öğretmeni gerin.Veli çocuğun durumunu takip edeceğine öğretmeni takip ediyor hey allahım ya.Öğretmeniniz de ilginç veliyle böyle vıcık vıcık içli dışlı olunur mu ya.
Cok haklısınız ama gercekten siyasetle ilgili yazdıklarını eleştirmedim, asla. Ama oyle birsey yazdı ki sok oldum. Onun sevdiği partiyi sevmeyenler hadi kısacası başbakanı sevmeyenler Müslüman degiller olamaz, ne abdest bilirler ne namaz vs gibi bir cümleydi dayanamadım. O konuda icim rahat, tersine sussam kendime saygımı yitirirdim. Ama boyle ufacık bir kuzudan intikam alır gibi davranırsa diye kafayı yiyorum(
Arkadaşlar ne kadar abartmışsınız konu sahibinin tepki vermesini ya hu
ne demek hakkın yok kim ne derse desin falan.
bu öğretmen insan eğitiyor bilmem farkında mısnız? elbette birinin onun körlüğüne tepki vermesi gerekiyordu.
bir öğretmen x partiyi tutmayanlar namazsız , abdestsiz diyecek kimse de sen yanlışsın demeyecek öyle mi ?
yapmayın Allah aşkına vurdumduymaz mı olsun insanlar yani? çoğunuz da siyasi tercihine tepki verdiğini sanmış üstelik .
herhangi biri olsa belki es geçersin ama öğretmen bu milletin çocuğuna akıl veriyor, ders veriyor.
bazen çok şaşırıyorum yorumlara ya hu
katılıyorum sana
başbakanı sevmeyenler müslüman değil tarzında cümle kuracak bir öğretmen sonrada saygı bekleyecekçocugum olsa asla böyle bir öğretmeni olmasını istemezdim
bilinçli insanlar yanlışa tepki verir, vermeli.
her zaman susarsak, aman karışma boşver dersek olur mu?
böyle düşüncedeki öğretmen benim çocuğumu nasıl eğitecek? yazık değil mi o çocuklara. yarın bir gün çocuk aynı bu düşünceyi benimserse o zaman da karışma boşver diyebilecek mi anne babalar acaba?
Cok haklısınız ama gercekten siyasetle ilgili yazdıklarını eleştirmedim, asla. Ama oyle birsey yazdı ki sok oldum. Onun sevdiği partiyi sevmeyenler hadi kısacası başbakanı sevmeyenler Müslüman degiller olamaz, ne abdest bilirler ne namaz vs gibi bir cümleydi dayanamadım. O konuda icim rahat, tersine sussam kendime saygımı yitirirdim. Ama boyle ufacık bir kuzudan intikam alır gibi davranırsa diye kafayı yiyorum(
yok canım yansıtmazlar mı tabi ki yansıtıyorlar. öğretmenlikle kendi düşüncelerini karıştırıp sunan o kadar cok insan var ki.
bu kadar fanatik olan ve sapkın düşüncelere sahip birinin de bir şekilde o çocuklara bu düşünceleri yansıtacağını düşünüyorum. belki yanlış düşünüyorum. belki asla yansıtmıyordur..keşke ben haksız olsam ama hiç sanmıyorum.
keşke öğretmenler kpss denen sığ bir sınavla seçilmeseler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?