- 20 Aralık 2014
- 110
- 35
- 38
- Konu Sahibi findik kurdum
-
Hadi ya..Ne yapıyor ki annen sana bu kadar bıktın?ben kayın valdemle anamdan daha iyi anlaşıyorm
beeeenn.
annem bana kayınvalidemin yapmadığı kaynanalığı yapıyor resmen.
onun doğrularıyla yaşıyım istiyor.
evime gelir.bu çiçek buraya olmamış der alır başka bi yere koyar.
o gittiğinde ben yine eski yerine koyarım :)
düşüncelerimin yaşantımın hep onun doğrularına göre olmasını ister.
kalbini kırmak istemiyorum.çünkü iyi niyetinden yapıyor bunları.
evetEn büyük çocuk sen misin evde?
allah muhabbetini artdırsınBenim Annem Melek Gibi
seninkide kötü işte mesele bizim kararlarımızın onlar yanında degeri yokBosanmak uzereyim ve yaklasik bir senedir gorusup 2 ay oncede evlendik siddet kufur patolojik kiskanclik bana karsi guvensizlik ailesi ve kendisi tarafindan hakaretler.. hersey var.. ancak annem elin kizlari yjvasina sahip cikti sen beceremedin dayansaydin iyi koca olurdu deyip her yaptigimi elestiriyor.. hayatim zaten mahvolmus birde hic destek vermiyor.. hatta beni daha cok yipratiyor.. ne diyeyim annemi bile Allah a havale ediyorum.
Maalesef sen çekeceksin bunu. En büyüklerin kaderi bu. Ama annenin de karakterine bağlı bir durum. Dominant bir kadın sanırım. Evlendikten sonra daha zor olsa gerek bu tür durumlar.
Maalesef sen çekeceksin bunu. En büyüklerin kaderi bu. Ama annenin de karakterine bağlı bir durum. Dominant bir kadın sanırım. Evlendikten sonra daha zor olsa gerek bu tür durumlar.
Bu saatten sonra anneni değiştiremezsin. Olabildiğince orta yoldan gitmeni tavsiye ederim.
Bosanmak uzereyim ve yaklasik bir senedir gorusup 2 ay oncede evlendik siddet kufur patolojik kiskanclik bana karsi guvensizlik ailesi ve kendisi tarafindan hakaretler.. hersey var.. ancak annem elin kizlari yjvasina sahip cikti sen beceremedin dayansaydin iyi koca olurdu deyip her yaptigimi elestiriyor.. hayatim zaten mahvolmus birde hic destek vermiyor.. hatta beni daha cok yipratiyor.. ne diyeyim annemi bile Allah a havale ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?