anasından şikayetçi olan varmı.....

findik kurdum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
110
35
38
kızlar ben anamdan çekiyorum ne yaparsam yapayım tatmin olmuyor sürekli evliliğimi yaşantımı eleştiriyor hep kendi isteği doğrultusunda yaşamamı istiyor karışma dersem küser küsmesin die tamam dersem susmaz ne yapayım bilemedim

beeeenn.
annem bana kayınvalidemin yapmadığı kaynanalığı yapıyor resmen.
onun doğrularıyla yaşıyım istiyor.
evime gelir.bu çiçek buraya olmamış der alır başka bi yere koyar.
o gittiğinde ben yine eski yerine koyarım :)
düşüncelerimin yaşantımın hep onun doğrularına göre olmasını ister.
kalbini kırmak istemiyorum.çünkü iyi niyetinden yapıyor bunları.

Bosanmak uzereyim ve yaklasik bir senedir gorusup 2 ay oncede evlendik siddet kufur patolojik kiskanclik bana karsi guvensizlik ailesi ve kendisi tarafindan hakaretler.. hersey var.. ancak annem elin kizlari yjvasina sahip cikti sen beceremedin dayansaydin iyi koca olurdu deyip her yaptigimi elestiriyor.. hayatim zaten mahvolmus birde hic destek vermiyor.. hatta beni daha cok yipratiyor.. ne diyeyim annemi bile Allah a havale ediyorum.

aynen kaynanam bana karışmaz her fikrime destek olmaya çalışır bir sorunum olsa benle bir olur oğluyla konuşru anamsa cık gel başka laf yok sen buldun sen yaptın sen istedin sen sen sen

seninkide kötü işte mesele bizim kararlarımızın onlar yanında degeri yok

olmuyorki onun için bu durumların bir ortası yok ya hep ya hiç

anam ne ya annem deseydin keşke...

her anne kız gibi kavgalar ederiz annem çok alıngandır ve çok ilgi görmek ister.bu ilgi için sürekli her gün hastalık çıkarır her gün bir yeri ağrır.

beni çok üzer.küser bazen bir kaç gün küs kalır.sonra herşey normale döner.

her ne olursa olsun annem allah benim ömrümü annem babama versin... iki senedir ayrıyım bazen kavgalarımızı bile özlüyorum sağlıklı olsunlar da her hallerini her nazlarını çekelim yoklukları daha kötü...

Bir annenin kendi öz evladına bu kadar sert konuşmalarda bulunması gerçekten üzücü yapacak bir şey yok hakikat hiç bir şeyi değiştiremez o da sizin anneniz iyi niyetinden sizin için en iyisini istiyordur mutluluğunuzu istiyordu buna şüphe yok ama bazı anneler geçmiş yıllardaki kafa yapısından kurtulamıyor maalesef ki

Tamda başka bir konuda annemden şikayetçi oluyordum Benimde annem biz evlenmeyelim diye elinden geleni yapar. Şuanda tam o evredeyim. Evlendikten sonrada mahfetmek için herşeyi yapar ablamda tam bu evrede. Bazı anne babalar böyle ne yazıkki. Değişimiyorlarda bir türlü. Şahsen biz annemize bizi mutsuz ettiğini söylediğimizde, "mutsuz olursanız olun, benim dediğim olacak" diyor. Kendi istekleri olsun diye kendi evladını mahfetmekten gram çekinmiyor hatta mutlu oluyor. Her yolu denedik değişmedi, seninkide o yüzden değişmez gibime geliyor. Allah yardımcın olsun başka denecek birşey yok

Annem bana istedigi gibi davranabilir hic gocunmam. Bir tanecik annem var Allah onu benim başımdan eksik etmesin. Menopoz stresini baska nasil atabilir ki?
Onun kizmasi bile bana cok tatli geliyor ve bu dunyada en korktugum sey annemi kaybetmek. O giderse ben de ölürüm heralde, ayy Allahim korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…