- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
- Konu Sahibi findik kurdum
-
çok üzüldüm..Bosanmak uzereyim ve yaklasik bir senedir gorusup 2 ay oncede evlendik siddet kufur patolojik kiskanclik bana karsi guvensizlik ailesi ve kendisi tarafindan hakaretler.. hersey var.. ancak annem elin kizlari yjvasina sahip cikti sen beceremedin dayansaydin iyi koca olurdu deyip her yaptigimi elestiriyor.. hayatim zaten mahvolmus birde hic destek vermiyor.. hatta beni daha cok yipratiyor.. ne diyeyim annemi bile Allah a havale ediyorum.
teşekkür ederimBu kadar olmaz "ana" kelimesine takanlarda cikti
kibarcasi anneymis kabacasi anaymis yuhhh diyorum
anaokul anavatan anakucagi anafikir
siz pis koylu damgasi yemeyin "ana" diyerek ama "ana" diyenide elestirme hakkini
kendinizde gormeyin!
Bu kadar olmaz "ana" kelimesine takanlarda cikti
kibarcasi anneymis kabacasi anaymis yuhhh diyorum
anaokul anavatan anakucagi anafikir
siz pis koylu damgasi yemeyin "ana" diyerek ama "ana" diyenide elestirme hakkini
kendinizde gormeyin!
canım allah yardımcın olsun oda zor biz dertleşiriz çözemeyiz o takar kafaya konuşur duru derdini anlatmassın dert çıkarır gelir oda kötü iştebenimde annem tam bir duvar.ilgisiz alakasız.
karşısına geç derdim var de otur ağla, sonrasında ne oldu geçti mi bile demez
çok özeniyorum arkadaş gibi yakın olanlara..
keşke bizde herşeyi paylaşabilseydik..
ama tek benim çabamla olmuyor..
birlikte ama yalnız iki yabancı diye bi şarkı var ya işte o bizizzz..
Aynı benim annem :) misal vererek anlatayım. Evimde dondurucumda mantı vardı kv yaptırmış hazır Yemeğin olsun diye. Annemde bi yerden iyi mantı yapan bulmuş beni aradı. Dedim bende var ama iyide yaptırayım olmazsa(yeterki Konuşmasın diye) ne kadarmış dedim 100 lira tutar dedi iyi çok bişey değilmiş dedim. Hayırdır paran mı yol o kadar mı yoksulsu... Vs bi sürü söylendi. Evime 15 de bir kadın gelir temizliğe. Niye haftalık almıyosun alamıyorsan ben göndereyim kadın vs... Taktı bana resmen arada ablama arada bana :) artık ciddiye almıyorum he anne diyorum bazen de sen benim evime karışma diyorum. Kp görümceme araba aldı. Başladı annem sen niye kendine aldıramadın vesaire. Dedim beni kendi evim ilgilendirir (kp ile kasa ortak) madem benim böyle çirkef biri olmamı istiyosun öyle yetiştirseydin,beni kimsenin parasına tamah etmeyecek sekilde büyütünüz dedim. Sustukızlar ben anamdan çekiyorum ne yaparsam yapayım tatmin olmuyor sürekli evliliğimi yaşantımı eleştiriyor hep kendi isteği doğrultusunda yaşamamı istiyor karışma dersem küser küsmesin die tamam dersem susmaz ne yapayım bilemedim
annemle ilişkimi çözemedikçe 'sağlık olsun ne yapalım,canı sağolsun, başımızda olsun' deyip geçmeye çalışıyorum.canım allah yardımcın olsun oda zor biz dertleşiriz çözemeyiz o takar kafaya konuşur duru derdini anlatmassın dert çıkarır gelir oda kötü işte
ALLAH KURTARSINAynı benim annem :) misal vererek anlatayım. Evimde dondurucumda mantı vardı kv yaptırmış hazır Yemeğin olsun diye. Annemde bi yerden iyi mantı yapan bulmuş beni aradı. Dedim bende var ama iyide yaptırayım olmazsa(yeterki Konuşmasın diye) ne kadarmış dedim 100 lira tutar dedi iyi çok bişey değilmiş dedim. Hayırdır paran mı yol o kadar mı yoksulsu... Vs bi sürü söylendi. Evime 15 de bir kadın gelir temizliğe. Niye haftalık almıyosun alamıyorsan ben göndereyim kadın vs... Taktı bana resmen arada ablama arada bana :) artık ciddiye almıyorum he anne diyorum bazen de sen benim evime karışma diyorum. Kp görümceme araba aldı. Başladı annem sen niye kendine aldıramadın vesaire. Dedim beni kendi evim ilgilendirir (kp ile kasa ortak) madem benim böyle çirkef biri olmamı istiyosun öyle yetiştirseydin,beni kimsenin parasına tamah etmeyecek sekilde büyütünüz dedim. Sustu) bu arada annem bana konuşur ama dışarda hiiiiç sesi çıkmaz hele damatlarıyla bal kaymak. Onlar anne diye annem de oğullarım diye ölür. Olan bana yani
Öyle değil ama ya. Ben onu anlıyorum kendisi çok ezilmiş vaktinde sonradan babamın gözü açılmış. Bizim rahat olmamızı istiyor ama bazen üzüyor. Arada der zaten damatlarım iyi olduğu için bu kadar rahat söylüyorum herseyi kötü olsalar yeter ki kavga etmesinler diye ağzımı açmam diye. Birde torununa ve eşime öyle iyi ki. Tek annem de değil tüm ailem. O yuzden onu çok seviyorum. Bazen kızıyorum aynı ananem gibisin onda sevmediğin ne varsa bana yapıyosun diye. Küsüyor sonra bes dakikaya gel çay içelim diyor :) çok seviyorum ailemi annemi. Beni sırf 9 ay karnında taşımış olması bile onu ömür boyu sevmem için bir sebep :)ALLAH KURTARSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?