anasından şikayetçi olan varmı.....

çok üzüldüm..

benimde annem tam bir duvar.ilgisiz alakasız.
karşısına geç derdim var de otur ağla, sonrasında ne oldu geçti mi bile demez
çok özeniyorum arkadaş gibi yakın olanlara..
keşke bizde herşeyi paylaşabilseydik..
ama tek benim çabamla olmuyor..
birlikte ama yalnız iki yabancı diye bi şarkı var ya işte o bizizzz..

Bu kadar olmaz "ana" kelimesine takanlarda cikti
kibarcasi anneymis kabacasi anaymis yuhhh diyorum
anaokul anavatan anakucagi anafikir
siz pis koylu damgasi yemeyin "ana" diyerek ama "ana" diyenide elestirme hakkini
kendinizde gormeyin!

anafikir de ana kelimesi ile anne kelimesi bir değil bu bir ..Oradaki ana kelimesi esas ,temel anlamında kullanılıyor ..

Pis köylü de belki de sizin kompleksiniz olabilir biz hoş durmuyor dedik illaki anne diyeceksin demedik ..Yuhh kelimesine ben de yuh diyorum ..

canım allah yardımcın olsun oda zor biz dertleşiriz çözemeyiz o takar kafaya konuşur duru derdini anlatmassın dert çıkarır gelir oda kötü işte

Queen Bee o nasil bir anne yaaa resmen evlatlari ustunden ego tatmini yapiyor..
"Mutsuz olursaniz olun, ben ne dersem o"

Bu arada bende ana derim her zaman cagirirken bile..
Anne diye anneanneme diyorum ben.

Son düzenleme:
Aynı benim annem :) misal vererek anlatayım. Evimde dondurucumda mantı vardı kv yaptırmış hazır Yemeğin olsun diye. Annemde bi yerden iyi mantı yapan bulmuş beni aradı. Dedim bende var ama iyide yaptırayım olmazsa(yeterki Konuşmasın diye) ne kadarmış dedim 100 lira tutar dedi iyi çok bişey değilmiş dedim. Hayırdır paran mı yol o kadar mı yoksulsu... Vs bi sürü söylendi. Evime 15 de bir kadın gelir temizliğe. Niye haftalık almıyosun alamıyorsan ben göndereyim kadın vs... Taktı bana resmen arada ablama arada bana :) artık ciddiye almıyorum he anne diyorum bazen de sen benim evime karışma diyorum. Kp görümceme araba aldı. Başladı annem sen niye kendine aldıramadın vesaire. Dedim beni kendi evim ilgilendirir (kp ile kasa ortak) madem benim böyle çirkef biri olmamı istiyosun öyle yetiştirseydin,beni kimsenin parasına tamah etmeyecek sekilde büyütünüz dedim. Sustu ) bu arada annem bana konuşur ama dışarda hiiiiç sesi çıkmaz hele damatlarıyla bal kaymak. Onlar anne diye annem de oğullarım diye ölür. Olan bana yani

canım allah yardımcın olsun oda zor biz dertleşiriz çözemeyiz o takar kafaya konuşur duru derdini anlatmassın dert çıkarır gelir oda kötü işte
annemle ilişkimi çözemedikçe 'sağlık olsun ne yapalım,canı sağolsun, başımızda olsun' deyip geçmeye çalışıyorum.
Allah eksikliğini göstermesin.
senin durumunda zor, Allah sabır selamet versin..

ALLAH KURTARSIN

bütün anne babalar öyle değil mi zaten:) haklısın de bildiğini yap naparsan yap konuşuyorlar:)

ilk zamanlar benim annem de çok karışırdı.
daha doğrusu eleştirisi çok olmuştu.
yakında oturduk bir süre baktım olmuyor çok uzağa taşındım.
şimdi Allaha şükür çok iyiyiz.

Öyle değil ama ya. Ben onu anlıyorum kendisi çok ezilmiş vaktinde sonradan babamın gözü açılmış. Bizim rahat olmamızı istiyor ama bazen üzüyor. Arada der zaten damatlarım iyi olduğu için bu kadar rahat söylüyorum herseyi kötü olsalar yeter ki kavga etmesinler diye ağzımı açmam diye. Birde torununa ve eşime öyle iyi ki. Tek annem de değil tüm ailem. O yuzden onu çok seviyorum. Bazen kızıyorum aynı ananem gibisin onda sevmediğin ne varsa bana yapıyosun diye. Küsüyor sonra bes dakikaya gel çay içelim diyor :) çok seviyorum ailemi annemi. Beni sırf 9 ay karnında taşımış olması bile onu ömür boyu sevmem için bir sebep :)

şikayetçi değilim ama keşke ben ve kardesımle biraz daha ilgili olsaydı ergenlıgım daha guzel gecseydı ilk südyenımı param yok diye çalmasaydım adet oldugumu yıllar sonra soylemeseydim arkadaslarımla gezebılseydım babamla bizi korkutmasaydı falan filan işte.
hoş şimdide cok ılgılı degıl kendı doğrularını bize ezberletmeye çalışmasaydı ama bunu şükür.

benim annemde çok karışıcıdır.baştan baya bir gaza getirir ve kızdırır dı beni baktım ona uymakla en sonunda boşanacam anneme anlatmaya çalıştım sonra umursamamaya başladım annemde kafa yormaktan vazgeçti. kayınvalidem de karışmaz hatta karışmamanın bkunu çıkarır onun eksiğini kocam tamamlar sağolsun güldür güldürdeki kayınpeder şevket olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…