- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
İnşallah

Herkes iyi olsun alsin kucagina evlatlarini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes iyi olsun alsin kucagina evlatlarini![]()
Duosvit tir canım ya da duofolTamda yanımda oturuyordun:) bir kaç kişiyle konuştun vitamin gösterdin sanırımbı ben soramadım adı neydi
Yüzünden anlamadım gerçekten çok sakin ve pozitiftin
Yok canım değil kahverengi kutuyduDuosvit tir canım ya da duofol
Adrasteia_ canım bugün de kan verdin mi sonuç nedir
Canım acaba ikizde biri tutmadı sonradan diğeri mi tuttukiCuma verdim 795 cikti carsamba 395 di bi saskinim tabi.. p tesi tekrar bakalim dedi. Ben carsamba dusuk basladi deyip aylar once biraktigim sigaradan bir kac tane icmis old tabi buarada...
Canım acaba ikizde biri tutmadı sonradan diğeri mi tuttuki![]()
Gerçekten arada kalmak çok kötü yaa bı kesinleşse hayırlısıyla sende rahat edersin.Evet 2 tane konuldu belki dedigin gibidir ama ben hicbir sey anlamadim bu isten. Ne uzulebiliyorum ne sevinebiliyorum. Gun de gecmez bi turlu p.tesi olmaz![]()
Bence sonu güzel olacak gibi ikiye katlanmış çünküEvet 2 tane konuldu belki dedigin gibidir ama ben hicbir sey anlamadim bu isten. Ne uzulebiliyorum ne sevinebiliyorum. Gun de gecmez bi turlu p.tesi olmaz![]()
Oyle canim malesef ama bu surecte illa hepimiz boyle bi arada kaliyoruz malesef.Gerçekten arada kalmak çok kötü yaa bı kesinleşse hayırlısıyla sende rahat edersin.
12.gün testi:82,8Cuma verdim 795 cikti carsamba 395 di bi saskinim tabi.. p tesi tekrar bakalim dedi. Ben carsamba dusuk basladi deyip aylar once biraktigim sigaradan bir kac tane icmis old tabi buarada...
Aaa çok sevindim. İnşallah böyle devam eder. Stresini o kadar iyi anlıyorum ki. Pazartesi gelmek bilmez şimdi.Cuma verdim 795 cikti carsamba 395 di bi saskinim tabi.. p tesi tekrar bakalim dedi. Ben carsamba dusuk basladi deyip aylar once biraktigim sigaradan bir kac tane icmis old tabi buarada...
Ayyy masallah canim12.gün testi:82,8
15.gün testi:196,2
17.gün testi: 421,2
19.gün testi: 955,7
22.gün testi: 2267,8
24.gün bugün: 3265,2
Benim değerler bak belki moral olur.
Bi kaç tane sigaradan birşey olmaz
Evet hala pazardayiz ve saat daha cok erkenAaa çok sevindim. İnşallah böyle devam eder. Stresini o kadar iyi anlıyorum ki. Pazartesi gelmek bilmez şimdi.
Kız ne kesesi hocaya attığım mesajı göndermişim o yüzden 24.gün bugün yazmışımAyyy masallah canimkeseyi gordun ozaman
![]()
Kız ne kesesi hocaya attığım mesajı göndermişim o yüzden 24.gün bugün yazmışım32 haftalığız şuan kızımla; bana da 2 transfer yapılmıştı biri tuttu bana benziyor değerlerin bak 3 günde anca ikiye katlanmış bazı günler dikkat et
Oo canım baya olmuş 32 hafta maasallahKız ne kesesi hocaya attığım mesajı göndermişim o yüzden 24.gün bugün yazmışım32 haftalığız şuan kızımla; bana da 2 transfer yapılmıştı biri tuttu bana benziyor değerlerin bak 3 günde anca ikiye katlanmış bazı günler dikkat et
Darısı hepinize olacak inşAllah duamdasınızOo canım baya olmuş 32 hafta maasallah![]()