• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Cuma verdim 795 cikti carsamba 395 di bi saskinim tabi.. p tesi tekrar bakalim dedi. Ben carsamba dusuk basladi deyip aylar once biraktigim sigaradan bir kac tane icmis old tabi buarada...
Canım acaba ikizde biri tutmadı sonradan diğeri mi tuttuki🤔

Cuma verdim 795 cikti carsamba 395 di bi saskinim tabi.. p tesi tekrar bakalim dedi. Ben carsamba dusuk basladi deyip aylar once biraktigim sigaradan bir kac tane icmis old tabi buarada...
12.gün testi:82,8
15.gün testi:196,2
17.gün testi: 421,2
19.gün testi: 955,7
22.gün testi: 2267,8
24.gün bugün: 3265,2
Benim değerler bak belki moral olur.
Bi kaç tane sigaradan birşey olmaz

Aaa çok sevindim. İnşallah böyle devam eder. Stresini o kadar iyi anlıyorum ki. Pazartesi gelmek bilmez şimdi.

Ayyy masallah canim :nazar: keseyi gordun ozaman :halay:
Kız ne kesesi hocaya attığım mesajı göndermişim o yüzden 24.gün bugün yazmışım 🙈 32 haftalığız şuan kızımla; bana da 2 transfer yapılmıştı biri tuttu bana benziyor değerlerin bak 3 günde anca ikiye katlanmış bazı günler dikkat et

Kız ne kesesi hocaya attığım mesajı göndermişim o yüzden 24.gün bugün yazmışım 🙈 32 haftalığız şuan kızımla; bana da 2 transfer yapılmıştı biri tuttu bana benziyor değerlerin bak 3 günde anca ikiye katlanmış bazı günler dikkat et

Masallah canim ya :nazar: evet yarin da 3.gun olmus olacak bakalim...insallah sana benzer gidisatim.

Oo canım baya olmuş 32 hafta maasallah 💕

Back
X