ben başta tülin hanıma gittim güleryüzlü bir bayandı izine ayrılırken beni tamer beye yönlendirdi bende tamer beyle devam etmeye karar verdim biraz resmi ama en azından işini iyi yapıyor şimdilik memnunum ama fiyatlar çok pahalı ayrıntılı ultrason için 450 tl dediler...sizler nerede yaptırdınız tamer beye giden varmı aranızda kızlar.
arkadaşlar yusuf beye dün gittim.akşam forumu iki kere açtım hemen yazıcaktım ama sonradan vazgeçip sakinleşmeyi uygun gördüm. canım çok sıkıldı bütün gece kendi kendime yusuf beyle tartıştım rüyamda.
şöylee anlatayım çok doluyum okurken biraz sıkılabilirsiniz.önce bilgilerimi güncelledi kilo tansiyon filan sonra ultrasyona aldı yaklaşık olarak 10 dakka bile sürmedi bebek oldukça iriymiş faruk beyde öyle söylemişti ama her gittiğimde ölçümleri yapıldıktan sonra bide renkli olarak bana bebeğin dönüşünü yüzünü gösteriyodu faruk bey tabi ilk gebelik olduğu için buda benim hoşuma gidiyodu sonuçta heycanlanıyoruz. ama dün hemen ölçümlerini yaptı 10 saniye yüzünün netleşmeden bi fotosunu çekip odaya aldı cd filanda vermedi ne olduğunu anlayamadım bile. neyse burası görsel kısım deyip odaya geçtim. daha önce yapılan hiç bişeyi beğenmedi şeker ölçümün yanlış yapılmış ayrıntı ultrasyon gerçek bir ayrıntı ultrasyon değil bu medicanada yapılmaz dedi.(benim ayrıntılıyı alt kaltta birine yönlendirmişti.)buraya kadar da olabilir dedim bi doktor diğer doktoru beğenmez sonuçta birde faruk beyle arası çok kötüymüş selamlaşmıyorlarmış bile. benden tahliller istedi ve geriye dönük elindeki bilgilerle yarın akşama doğru gel göster dedi. burada şekerle ilgili sorunum var 3 haftadır diyetisyene gidiyorum oda sonuçlarımı bekliyor.yani acil olarak durumumun tespiti lazım şeker düştümü düşmedimi diye. asıl sıkıntı şurda başlıyor;
hakkında yapılan tüm olumsuz yorumları kendisiyle paylaştım kendisine ulaşmanın zorluluğu sordum oda bana burası muayane değil hastane dedi çok yoğun olduğunu hastanenin en çok çalışan doktoru olduğunu söyledi ulaşmak ondan zor oluyo filan filan yazın 5 gün tatil yapabildim oda fransada dedi:) (tabi bende daha az kazanıp 30 gün iznin olsa amasrada zor tatil yapardın 5 gün ama fransa diyemedim) 9-10-11 de yokmuş kurban bayramında da yokmuş mesela o güne gelebilir doğum dyo yada illa bana ulaşmana gerek yok doğumu evde beklemiyceksin ya başlayınca hastaneye gel burdaysam ben gelirim yoksada başka bi doktor dedi ve ben içimden cinnet geçirdim ama bişi diyemedim. mesele şu orası evet hastane ama adı üstünde özel hastane ve oldukça fazla para ödüyoruz ki devlet hastanesi gibi işimiz şansa kalmasın acil durumda doktorumuza ulaşabilelim diye yoksa aynı koşullar devlette de var. böyle diyince çok bozuldum ve herşeyi batmaya başladı. bende meslek seçiminiz yanlış ozaman dahiliye kbb seçmeliydiniz kadın doğum değil dedim. bu diğer hastalıklara benzemiyo hem kendimiz hem yeni bir hayat için endişe duyuyoruz hormanlar zaten tavan yapıyo birde para ödeyip doktor nazımı çekcez. bizde piskopat değilizya devamlı adamı arayıp rahatsız edelim ama gecenin körü suyumuz gelse kanama olsa bıraksında biraz panik yapıp hastaneye gelene kadar önce onu arayalım. anlıycanız moralim çok bozuldu bugun gene sonuçlar için gidicem ama alptekin beyi araştırdım sizde netten bakmışsınızdır olumsuz bi yorum yok genelde süper doktor diye yazmışlar sanırım birde onu deniycem. çünkü zaten iletişim kurduğumuz doktor gitti tam buna alışmışken doğum anında kendimi hiç tanımadığım birinin önüne atmak istemiyorum. birde etrafımda 4 kişi var bu adama giden hepsi mükembel diye anlatıyo olmazsa onu denerim ismi ahmet bostancı gerçekten her konuda çok iyimiş yeri tepe prime de zaten riskli gebeliklerde de uzmanmış.tek sorun dış doktor doğumu gene medicana da yaptırıyor ama dış doktorlar devamlı kontrole gelemiyorlarmış gerçi bu doktor hakkında ölee bişi duymadım ama tabi doktorum tam gün hastanede olması gibi olmaz doğumdan sonra hemen giderse bizle kim ilgilenecek gene öksüz gibi kalmayalım hastanede diye çekiniyorum. anlıycanız doğuma sayılı haftalar kaldı ve hala doktorum netleşmediği ve yusuf bey içime hiç sinmediği için üzgünüm huzursuzum deneme tahtası gibi her hafta bir doktorada gitmek istemiyorum ama sırasıyla alptekinbeyi oda olmazsa ahmet beyi deniycem bakalım bunlarda içime sinmezse kısmet artık nerde doğurcam bende bilmiyorum :))
baya bi yazdım sanırım ama hala içimde kalanlar var
işte sende aynı bnm yaşadıklarımı yaşamıssın.DEMİtim ya faruk ne dediyse tam tersini söledi yusuf.böle saçmalık mı olur ya ben de bugun sabah gittim medicanaya hem tahlil sonucumu alıcaktım hemdee yusuf ilaç yazıcam demışti,ayrıcada telle ulaşamadığım için kendisine en hayırlısı gitmem dedim.sekreter kızlara herşeyi anlattım onlarda bana bayan dr önerdikler ama bende bayan istemiyorum.Malesef yusuf bey çok yoğun ve yeterince ilgilenemiyor,bi kere ulaşılamamak ne demek yaaa burası devlet hastanesi değilkiii o kadar para almayı biliyorlar..
yaa resmen bugun ssk gibiydi kadın doğumda bekleyenlerin haliii 8:30 hastası 10 u geçiodu randevusuna girdiğii ya böle şey mi olur..ben hrs ye geçiyorum valla, kızlara da söledim şikayet ediceğimi herkesi mağdur ettiklerini..onlarda hakılısınız demekkten başka bişi diyemediler..
öncedende hrsye gidiyordum( hamile kalmada önce)hiç değilse aradığınızda dra ulaşıorsunz,sonuçlarnız için dr sizi arıyor.benim gibi günlerce bir sonuç için rezil olmuyorsunz.ayrıcada fiyatt olarak hem daha uygun bence bi araştırın derim.
bende aynı senin gibi kafayı yiyorum,yanlız değilsin
cnm tulin hanim ne iznine ayrilmis? Ben gecende ona gittim izinde degil.
ayrintili ultrasonu ben de tamer beye yaptiricam tulin hanim o is icin onu onerdi.
canım izinden döneli çok olmuştur ben tamer beye gidince dönmedim daha tülin hanıma ...sana ne kadar fiyat dendi ayrıntılı için canım
420 ya da 450 cnm. Tamer beyin muayene ucreti ne kadar
bu arada şunuda sölemeden geçemicem.Faruk bey bana protein s aktive testi sonucumun düşük çıkması nedeniye iğneye başlatmıştı,hergün iğne oluyorumm ve doğuma kadar da olacaksın demişti.yusuf beyle ilk randevumda neden iğne oluyorsun hiç gerek yokki çok anlamsız iğne olman dedii..offf şuna bakar mısınz yaa gelde kafayı yeme..ben yaklaşık 5 aydır hergün ne ızdıraplarla o yakıcı iğneyi oluyorum ama boşuna oluyormuşum tabii yusuf beyin dediğine göre...
BİRDE faruk bey detaylı ultrasyona başka yere gerek yok burda yaptr demişti.ama yusuf bey bu ne böle ben bunu rapordan saymam sana 3-4 isim wericem onlara gitmeni tavsiye ediyorum dedi.neyseki mustafa salihten randevum wardı ona gidicem pztsi..
yani anlıyacağınız faruk bey ne dediysee tam tersini yusuf bey söledii..gelin siz çıkın içinden.. ben napiim şimdii kime inanıcamm...
cnm ben de faruk hocanın hastadydm
doğumumu türkan hoc yaptı
beni de medicanaya yönlendirmişti faruk hoca ayrıntılu ultrason için
ama ben eyüp ekiciye gitmek istediğimi söyledim ve gittim
ayrıntılu ultrason da eyük ekici özgür deren ve mustafa hocadan başkasına güvenmemek lazım
bizim oğlumuzun kalbinde nokta çıktı mesela şimdi bu aylarda eko çektircez
deneyimsiz biri göremeyebilirdi bunu
pazartesi günü mustafa salihe gittim,çok şükür sağlıklı dedi.İğnemi de olmam gerektiğini söyledi,sakın bırakma iğneyi dedi.dolayısıyla faruk beyin teşhisini doğrulamış oldu.Yusuf beye de birdaha asla gitmem.haftaya hrs den randevu aldım.oraya dewam edicem artık.yeni doğan ünitesi de var,ve ücretsiz aynı medicana da olduğu gibi.
bu arada senin bebeğin çıktı mı küvezden?sağlığı nasıl?medicanaya yenidoğan için ne kadar ödediniz çıktıysa?
cnm hrs ye internette baktim kucuk bir hastane gibi esimi ikna edemedim oraya gitmek icin sen orda kime gideceksin.
2 ay önce ben orada doğum yaptım.çokçok memnun kaldım doktorum Faruk Bey di. ondan daha çok memnundum. oldukça kolay oldu doğumum ve sonrası. herkee tavsiye ederim. odalar çok güzel. bana bakan hemşireler çok tatlıydılar. yani her şey oldukça iyiydi.
arkadaşlar bende ilk gebeliğimde medicana ya gitmiştim doktorum Tamer Mungandı acil gitmiştim kanamam ardı ilk sıradaki doktora verin dedim.aslında bir hafta sonrası için yusuf beye randavu almıştım ama kısmet olmadı.tamer bey ile devam ettim ama malesef bebek ölünce kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdi tekrar hamileyim.gene medicana yı düşünüyorum.ama yusuf beye mi gitsem yoksa tekrar tamer beye mi gitsem bilemedim.Taamer bey çok resmi elektrik alamadım kendisinden.sizin tercihiniz hangi doktor.
canim seninle ayni derdi paylasiyorum. Benim de doktor bulmam lazim. Fruk bey gitti. Tulin hanimaa gittim o da normal dogum yaptiriyormus. Normal dogum dusunuyorsan tulun hanimi oneririrm. Ben tamer beye gidecegim artik. Doktorla konusacagim sezeryani kabul ederse tabi. Yusuf bey hakkinda cok olumsuz yazilar var, buyuk konusmayim ama ona gitmem. Kararini verince sen de yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?