Ankara Medicana Hastanesinde doğum Yapan var mı?

ben başta tülin hanıma gittim güleryüzlü bir bayandı izine ayrılırken beni tamer beye yönlendirdi bende tamer beyle devam etmeye karar verdim biraz resmi ama en azından işini iyi yapıyor şimdilik memnunum ama fiyatlar çok pahalı ayrıntılı ultrason için 450 tl dediler...sizler nerede yaptırdınız tamer beye giden varmı aranızda kızlar.

cnm tulin hanim ne iznine ayrilmis? Ben gecende ona gittim izinde degil.
ayrintili ultrasonu ben de tamer beye yaptiricam tulin hanim o is icin onu onerdi.

cnm bastan sona okudum ve cok uzuldum Tulin hanim var medicana da ben ona gittim memnun kaldim ama renkli foto o da vermiyor. Bir de onu dene derim.

cnm ben de senin gibi dusunuyordum. Bayan doktora gitmem diyordum ama icim isindi tulin hanima dusun 20 dk dan fazla bebegimizi gorduk. Cok nazik bir kadin. Sezeryan dogum dusunuyorum ben. Kadinin 23 yillik tecrubesi var.

cnm tulin hanim ne iznine ayrilmis? Ben gecende ona gittim izinde degil.
ayrintili ultrasonu ben de tamer beye yaptiricam tulin hanim o is icin onu onerdi.

canım izinden döneli çok olmuştur ben tamer beye gidince dönmedim daha tülin hanıma ...sana ne kadar fiyat dendi ayrıntılı için canım

canım izinden döneli çok olmuştur ben tamer beye gidince dönmedim daha tülin hanıma ...sana ne kadar fiyat dendi ayrıntılı için canım

420 ya da 450 cnm. Tamer beyin muayene ucreti ne kadar

420 ya da 450 cnm. Tamer beyin muayene ucreti ne kadar

tülin hanımla aynı fiyatlar 170 civarı galiba..bugün ayrıntılı yapıldı tamer bey yaptı 20 dk falan sürdü cd verdi 420 tl ödedim...çok şükür sağlığımız yerindeydi bir ohh çektim yani...bundan sonra fazla bişey kalmıyor galiba doğuma kadar benim sezeryan olacak onun fiyatı konusunda hiçbir bilgim yok...

cnm ben de faruk hocanın hastadydm

doğumumu türkan hoc yaptı

beni de medicanaya yönlendirmişti faruk hoca ayrıntılu ultrason için

ama ben eyüp ekiciye gitmek istediğimi söyledim ve gittim

ayrıntılu ultrason da eyük ekici özgür deren ve mustafa hocadan başkasına güvenmemek lazım

bizim oğlumuzun kalbinde nokta çıktı mesela şimdi bu aylarda eko çektircez

deneyimsiz biri göremeyebilirdi bunu

pazartesi günü mustafa salihe gittim,çok şükür sağlıklı dedi.İğnemi de olmam gerektiğini söyledi,sakın bırakma iğneyi dedi.dolayısıyla faruk beyin teşhisini doğrulamış oldu.Yusuf beye de birdaha asla gitmem.haftaya hrs den randevu aldım.oraya dewam edicem artık.yeni doğan ünitesi de var,ve ücretsiz aynı medicana da olduğu gibi.
bu arada senin bebeğin çıktı mı küvezden?sağlığı nasıl?medicanaya yenidoğan için ne kadar ödediniz çıktıysa?

cnm hrs ye internette baktim kucuk bir hastane gibi esimi ikna edemedim oraya gitmek icin sen orda kime gideceksin.

cnm hrs ye internette baktim kucuk bir hastane gibi esimi ikna edemedim oraya gitmek icin sen orda kime gideceksin.

ben geçen sene de oraya gidiyordum aşılama olmuştum,hem oranın sahibi hemde hacettepenin en ünlü kadıın doğum prof.larından tarık aksu ya gidiyordum.Fakat doğum takibi için Ömer Altun yada Çoşkun aydın var ikisinde çok iyi dr.lar,karar veremiyorum hangisine gitsem.Hastane sadece kadın doğum üzerine olduğu için küçük gibi duruyor ama bu sene hemen hemen tüm branş dr.ları gelmiş.
muayene ücretleri de ömer bey 150 tl,çoşkun bey 200 tl.

Son düzenleme:
Benimde bir arkadşım hrs de doğum yaptı ama tavsiye etmiyor.onun doktoru dışardanda tunusta muayhanesi doktor iyiydi ama hastane çok ilgisiz dedi. Forumda Mennun olanlarda var ama. Benim doğum sanırım beklediğimden yakın. gecen bir doktora daha gittim ankara üni. De prof cok ilgilendi ben muayhanesine gittim. Doktoruna devam et bir sıkıntı yaşamasın iyi bir doktor medicanada bir çoğundan iyi hijyenik filan dedi ama genede bir sorun olursa beni arayabilirsin dedi zaten tüm doktorları tanıyor durumları anlattım. En fazla 4-5haftam kaldı bende çok merak ediyorum bu doğum nerde nezaman ve kiminle olcak diye :)) bende oluruna bıraktım çünkü düşünüp doktor araştırdıkça strest yapmaya başladım buda şekerimi yükseltiyor neGüzel ilk başta rastgele seçmiştim gidene kadar sorun yoktu. artık hazırlıklarla ilgileniyorum bu karmaşada bebeğe çorap bile almamıştım artık kendimi alışverişe verdim birde doğum fotoğrafçısı hoşbir anı olabilir onları araştırıyorum.
Hepinize bol sans arkadaşlar umarım hersey gönlünüzce olur en önemlisi sağlık sorunu yaşamadan bebeklerinize kavuşursunuz

senin çok az zamannın kalmış ztn inşallah stresten erken doğmaz yaa allah yardımcın olsun..bence de sen memnunsan devam et karnın burnunda bi de dr peşinde mi koşacaksın,ztn sona gelmişsin.benim daha orta olduğu için yol yakınken dönmek istiyorum bnmde son ayım olsa bende medicanddan ayrılmazdım sanırım.boşver bencede artık keyfini çıkar son zamanılarının ben durmadan alıyorum valla bebişin her şeyi tam gibi hafta sonu arabasını bile aldık :)) aldıkça stressim gidiyoo ,rahatlıyorum :))

Gerçekten alış veriş her derde deva:)) zaten sonlara cok fazla şey bırakma bence. Çünkü daha çabuk yorulmaya başlıyosun birde kıyafetler yıkanıp ütülenip yerleşcek oooo iş çok oluyor tadına vara vara yapmalı zaman hızlı geçiyor

Gerçekten alış veriş her derde deva:)) zaten sonlara cok fazla şey bırakma bence. Çünkü daha çabuk yorulmaya başlıyosun birde kıyafetler yıkanıp ütülenip yerleşcek oooo iş çok oluyor tadına vara vara yapmalı zaman hızlı geçiyor

2 ay önce ben orada doğum yaptım.çokçok memnun kaldım doktorum Faruk Bey di. ondan daha çok memnundum. oldukça kolay oldu doğumum ve sonrası. herkee tavsiye ederim. odalar çok güzel. bana bakan hemşireler çok tatlıydılar. yani her şey oldukça iyiydi.

Ah canim benim de doktorum faruk bey di ama gitti. Aklima geldikce agliyorumm

arkadaşlar bende ilk gebeliğimde medicana ya gitmiştim doktorum Tamer Mungandı acil gitmiştim kanamam ardı ilk sıradaki doktora verin dedim.aslında bir hafta sonrası için yusuf beye randavu almıştım ama kısmet olmadı.tamer bey ile devam ettim ama malesef bebek ölünce kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdi tekrar hamileyim.gene medicana yı düşünüyorum.ama yusuf beye mi gitsem yoksa tekrar tamer beye mi gitsem bilemedim.Taamer bey çok resmi elektrik alamadım kendisinden.sizin tercihiniz hangi doktor.

canim seninle ayni derdi paylasiyorum. Benim de doktor bulmam lazim. Fruk bey gitti. Tulin hanimaa gittim o da normal dogum yaptiriyormus. Normal dogum dusunuyorsan tulun hanimi oneririrm. Ben tamer beye gidecegim artik. Doktorla konusacagim sezeryani kabul ederse tabi. Yusuf bey hakkinda cok olumsuz yazilar var, buyuk konusmayim ama ona gitmem. Kararini verince sen de yaz

canım valla bilmiyorum tam bende daha hamileliğin başındayım ama hep aynı doktora muayene olmak istiyorum.sonrada değiştirmek istemiyorum.bayramdan sonra gidicem heralde o zamana kadar karar vermem lazım.ben epidural normal düşünüyorum bi aksilik olmazsa eğer tamer beye söylemiştim.sen ne istersen onu kabul ediyorlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…