canım pantolon için yani nereyi önersem yanlış olur gibi geliyor:)ama lcw da bu yılın modası bol paça pantolonlar var ve fiatı çok uygun ben almıştım harika duruyor bir kaç kişide de gördüm basenleride ortaya çıkarmıyor tunalı şubesine gidersen orada baya uygun ve çeşit çok oluyor, sonra mine mağasına bakabilirsin elbiseler ve üstler var fakat biraz pahalıdır bak gene atatürk bulvarında mine mağazasından kızılaya doğru giderken bir sürü mağaza var onların hepsine gir çık derim sana hele bir tane vardı burçtu galiba ismi mükemmel elbiseler vardı, metronun altında gezer var oraya bakabilirsin, canım optimum outlet olduğu için pek çok markanın ürünleri çok uygun fiata oluyor üstte zayıfsan mangoya bakmadan çıkma ama optimumdakine bak:)etlik foruma ve acitye de uygun diyoarlar, bu arada kotlarda rodide bir alana bir bedava loftta da o şekilde bir kampanya görmüştüm,bahçelide bir kaç yer var ancak isimlerini bilmiyorum canım,farklı olarak sıhhıyede giyim market var ve kızılaya doğru gelirken ordaki mağazalarada bakabilirsin yani sen kızılaya gelsen sabahtan akşama kadar tüm mağazaları gezersin tabiki gözüne çarpanları
umarım yardımcı olmuşumdur iyi alışverişler canım