- Konu Sahibi nisanimmmm
-
Kizlar tasinma fikrimizvar.kararsiziz ama.basarili bir ilkokulayakin site icinde merkez sayilabilecek imkanlari kisitli olmayan bir semt istiyoruz cunku su anda oturdugumuz yer yeterinc e kisitli bir yer.kizimizda buyuyor artk ozellikle onun iyi bir yerde yetsmesini istedigimizden guzel bir semt ariyoruz bir kac arastirma var ama asiri pahali da var .yada cookeski evlerde.sifir ev dusunuyoruz kismet olursa.bilginiz varsa paylasir misiniz lutfen.
Cukurambar uctu heexee.... eryamanla bir tutulmaz yani. Fakat yapilar hem yeni hem de merkezi.Ben de bu ara ayni dertten muzdaribim, bu yilin sonunda kesin donus yapacagiz...
Universite zamani Eryaman'da kaldim, donunce nereye gidecegimizi hic bilmiyoruz...
Hem yeni ev hem merkezi pek mumkun degil ne yazik ki...
Yasamkent, umitkoy, belki hem ucuz hem yesillik olsun derseniz eryaman, cukurambar aklima gelenler...
Bu arada konuyu takipteyim ben de
Aslinda o betimlemeler eryaman icindi, arkadan aa cukurambar da fena degil geldi, ekledim, yanlis anlasilma olmusCukurambar uctu heexee.... eryamanla bir tutulmaz yani. Fakat yapilar hem yeni hem de merkezi.
Konu sahibinin ilkokul onerisi olmasa istedigi ulasim ve yasam tarzina gore daha bol secenekler sunulurdu...
Bu arada herkes umitkoy demis, nezihlige birsey demem ama kiralari uygun diyemem.
Ya da ben sefilleri oynadigimdan algilarim altust oldu :))
Batikent iyi hos da 12den sonra ulasim sıkınti. Ancak evli olsam ordan dublex ve bahceli evde otururdum, ufak capta tarim bile yapardim :) o tip evlerde fiyatlar diger semtlere gore daha iyi.
Senin icin de gelmeden once haber et ben de bakarim, orda olmasam bile arkadaslara sorarim
Basim ustunde yerin varAslinda o betimlemeler eryaman icindi, arkadan aa cukurambar da fena degil geldi, ekledim, yanlis anlasilma olmus
Nezih denince hemen benim de aklima umitkoy vs. geliyor ama kiralar da hakkim bu diyor haklisin, ama hem okul iyi olsun hem nezih olsun denirse umitkoy, biraz daha makul olarak yasamkent derim...
Teklifin icin cok sagolBaktim isin icinden cikamiyorum tepene eksirim
keçiören incirli tarafları şaşmaz :))
Çayyolunda can Ata Bilge konutları var. Inanılmaz harika bir peyzajı ve cocuklar icin oyun yer var. Ve en iyi ilkokula en yakın siteKizlar tasinma fikrimizvar.kararsiziz ama.basarili bir ilkokulayakin site icinde merkez sayilabilecek imkanlari kisitli olmayan bir semt istiyoruz cunku su anda oturdugumuz yer yeterinc e kisitli bir yer.kizimizda buyuyor artk ozellikle onun iyi bir yerde yetsmesini istedigimizden guzel bir semt ariyoruz bir kac arastirma var ama asiri pahali da var .yada cookeski evlerde.sifir ev dusunuyoruz kismet olursa.bilginiz varsa paylasir misiniz lutfen.
Kizlar tasinma fikrimizvar.kararsiziz ama.basarili bir ilkokulayakin site icinde merkez sayilabilecek imkanlari kisitli olmayan bir semt istiyoruz cunku su anda oturdugumuz yer yeterinc e kisitli bir yer.kizimizda buyuyor artk ozellikle onun iyi bir yerde yetsmesini istedigimizden guzel bir semt ariyoruz bir kac arastirma var ama asiri pahali da var .yada cookeski evlerde.sifir ev dusunuyoruz kismet olursa.bilginiz varsa paylasir misiniz lutfen.
keçiören incirli tarafları şaşmaz :))
Ankara Batıkent derim ... Sessiz ,sakin, merkeze yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?