- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi nisanimmmm
-
Zaten hep batikent deniyor bizde sicagiz oraya aslinda.bir kac yere baktik cok eski yapi. Yeniler de az uzakmismerkeze sanirim arastiriyoruz bakalim.
Batıkent, Çayyolu, Ümitköy, Çankaya, Bahçelievler tavsiye edebileceğim mekanlar hem çocuk yetiştirmek açısından hem de merkeze yakınlık olarak. Etimesgut, Sincan, Keçiören gibi yerleri hiç tavsiye etmem. Hem çok kalabalık hem de megaköyler havasında. Evet merkezi yerler ama yolun ortasında yün çırpan insana bile rastlayabilirsin bu tip yerlerde.
Kardelen ve Turgut Özal mahallelerine bakın isterseniz.... Batıkent de oturuyorum gerçekden çok memnunum... Daha önce Demetevler de oturuyordum felaket gürültülü bir yerdi buraya geldik çok memnunuz sakinliğinden... Çoçuk yetiştirmek içinde iyi bir ortamı var...
Ewet dedigine yuzde yuz katiliyorum canim ya.ama ne varki umitkoy cankaya cayyolu dediklerinin hepsi cook pahaliyerler ya.oyle oldugunu bildigmiz icin orayi dusunemedikbile artik
mesela hangi semtler olursa taşınmayı düşünürsünüz?
O zaman Batıkent çok iyi bir tercih olur sizin için. Oralar kadar pahalı değildir. Tabi bir de kirada mı oturacaksınız yoksa kendi eviniz mi olacak orası önemli. Batıkent genel itibariyle nezih bir semttir. Her sitenin kendi içinde oyun alanları, yürüyüş parkurları vardır. Hatta bazı sitelerin havuzları:) Fiyatları da diğer yerlere göre daha uygundur. Çocuk yetiştirmek istiyorsan Batıkent'in eski dublex ya da triblex evleri vardır bahçeli... Fiyatları yeni yapılan binalara göre de daha uygundur.
Batıkent, Çayyolu, Ümitköy, Çankaya, Bahçelievler tavsiye edebileceğim mekanlar hem çocuk yetiştirmek açısından hem de merkeze yakınlık olarak. Etimesgut, Sincan, Keçiören gibi yerleri hiç tavsiye etmem. Hem çok kalabalık hem de megaköyler havasında. Evet merkezi yerler ama yolun ortasında yün çırpan insana bile rastlayabilirsin bu tip yerlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?