ankarada ev hangi semt sizce????

Zaten hep batikent deniyor bizde sicagiz oraya aslinda.bir kac yere baktik cok eski yapi. Yeniler de az uzakmismerkeze sanirim arastiriyoruz bakalim.

Kardelen ve Turgut Özal mahallelerine bakın isterseniz.... Batıkent de oturuyorum gerçekden çok memnunum... Daha önce Demetevler de oturuyordum felaket gürültülü bir yerdi buraya geldik çok memnunuz sakinliğinden... Çoçuk yetiştirmek içinde iyi bir ortamı var...

Ewet dedigine yuzde yuz katiliyorum canim ya.ama ne varki umitkoy cankaya cayyolu dediklerinin hepsi cook pahaliyerler ya.oyle oldugunu bildigmiz icin orayi dusunemedikbile artik

Ewet cnm aynen dedigin turgut ozala filan bakicaz netten biraz arstirdikta.seninde dedgn gibi batikentte oturanlar cok memnunlar.ya hattaorda basari orani yüksek olan bir ikokul bile duyduk bakalim.ya tek dusundugumuz kizimiz yani inan.cocuklarin yetisecegi cevre cok onemli diye dusunuyorum ben.

Ewet dedigine yuzde yuz katiliyorum canim ya.ama ne varki umitkoy cankaya cayyolu dediklerinin hepsi cook pahaliyerler ya.oyle oldugunu bildigmiz icin orayi dusunemedikbile artik

O zaman Batıkent çok iyi bir tercih olur sizin için. Oralar kadar pahalı değildir. Tabi bir de kirada mı oturacaksınız yoksa kendi eviniz mi olacak orası önemli. Batıkent genel itibariyle nezih bir semttir. Her sitenin kendi içinde oyun alanları, yürüyüş parkurları vardır. Hatta bazı sitelerin havuzları:) Fiyatları da diğer yerlere göre daha uygundur. Çocuk yetiştirmek istiyorsan Batıkent'in eski dublex ya da triblex evleri vardır bahçeli... Fiyatları yeni yapılan binalara göre de daha uygundur.

mesela hangi semtler olursa taşınmayı düşünürsünüz?

Mesela soyledigimgibi batikente sicak bakiyoruz etlik olabilir belki cok belirlemedik orasini.sartlarimizuyarsa. fiyati yeni bina olmasi merkeze yakin olmasi iyi bir ilkokulu olmasifilan.hepsi bir anda bulmak mucize gibi biliyorum ama bakiyoruziste birde sizlere sorayim fikir alayim dedim

Evet cnm ddigim gibi satin alacaz inan kira olsa çok dusunmezdim okadar ordaki dublexler yerine bir siteyi tercih ederim galiba diyorum yanyana yapilmis tum dublexler.daha cok site icine bakiyoruzbakalim.zaten bizde oraya daha sicagiz kizlar.iyice arastirmadan almayi dusunmedigmizden simdiden arastiriyoruz bakalimdaha 1.5senemiz kadar zamn var ama cok begenirsek tumsartlara uyarsa simdi almayi bile dusuebiliriz kizimizi burda bir anaokuluna yazdirdik ilkokul. Zamani gelmeden bakalim simdiden dedik cnm.

eğer etlik taraflarını düşünürseniz pamuklarda çok uygun fiyata büyük, site ve çok güzel evler var. ama okulları nasıl bilemeyeceğim.. pamuklara bir bakın int. evler hem çok büyük hemde çok güzel

Maddi olanaklarınızı bilmiyorum ama nezih bir semt arıyorsanız Ümitköy veya Eryaman diyebilirim. Her ikisi de çok merkezi yerler değil ama sakin ve temiz yerler. Ümitköy'de kiralar çok pahalı yalnız. Orası ayrı bir şehir gibi. İstediğiniz herşeyi orda bulabilirsiniz. Sadece pahalı ve lüks bir yer. Eryaman orta düzeyde geliri olan insanlar için. Karar sizin. Ben ikisine de bakın derim.

hanımlar merhaba.inşallah yakında evleneceğiz.kira değilde ev alalım diyoruz.eryaman uygun gibi.nişanlımda bende çalışıyoruz.ben memurum o özel okulda çalışıyor.aylık gelirimiz 4-5 bin arası.150 bin e evler var eryamanda.sizce uygun mu?

Mamak natoyolu tercih etme ben oturuyorum. Kesinlikle çocuk yetistirilcek bir ortam değil . Arkadaşların söylediği yerlerde kirada olsa satilikta olsa pahalı ama maddi durumunz iyiyse kesinlikle tavsiye ederm

ben hep İçaydınlık derimhem merkezi hem güzel bir semt okullarıda iyi diye biliyorum

bende sincanda oturuyom aşk olsun konu sahibi evinin okuldan önce hastaneye yakın olması gerek diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…