Anksiyete, Panik, Depresyon olup, Hamilelik geirenlerin paylam alan ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Omas bende yasadim dibine kadar eger kendini idare edecek kadar iyi hissefiyorsan icme.yok cok kogu bunalimdaysan tanidigim bir suru kisi var ilac kullanan. Hamile olupta ilac kullanmak cok kotu birsey degil psikolojik durumun uemek yiyememen bebeğine daha zarar verir..

Sen nasilsin canim simdi ?

Çok doğru diyorsun da işte acaba diye içimdeki kuruntular beni çok yıpratiyor bişey olur korkusu eşim çünkü çok net karşı bu sefer bişey olsa beni yer bitirir

Çok doğru diyorsun da işte acaba diye içimdeki kuruntular beni çok yıpratiyor bişey olur korkusu eşim çünkü çok net karşı bu sefer bişey olsa beni yer bitirir
Biraz insanin kafasinda bitiyo aslinda demi ? Bu gamsiz vurdumdiymaz insanlara okadar ozeniyorumki bizde dusune dusune kafayi yicez

Biraz insanin kafasinda bitiyo aslinda demi ? Bu gamsiz vurdumdiymaz insanlara okadar ozeniyorumki bizde dusune dusune kafayi yicez
Aynen öyle hayir işin tuhaf yani hepimiz farkindayiz düşünmek care değil ama uygulayamiyoruz bende çok özeniyorum onları görünce kendimden nefret ediyorum diyorum düşün aslı düşün aptal gibi

Aynen öyle hayir işin tuhaf yani hepimiz farkindayiz düşünmek care değil ama uygulayamiyoruz bende çok özeniyorum onları görünce kendimden nefret ediyorum diyorum düşün aslı düşün aptal gibi
Bide benim kendimi strese sokunca hemen bebek sertlesiyo kasiklarima aqri giriyo normalmi bilmiyorum cok uzuluyorum waeya bebeqime bunu yasattigim icin .s

Bide benim kendimi strese sokunca hemen bebek sertlesiyo kasiklarima aqri giriyo normalmi bilmiyorum cok uzuluyorum waeya bebeqime bunu yasattigim icin .s
Benimde öyle oluyo içimde taş gibi oluyo ben bide stres oluyorum nefes alamiyorum tamam artık nefes alamicam diyorum ay keşke hepimizi biyere toplasalar toplu bi seansla normal en güzel mutlu halimizle cikiversek

Benimde öyle oluyo içimde taş gibi oluyo ben bide stres oluyorum nefes alamiyorum tamam artık nefes alamicam diyorum ay keşke hepimizi biyere toplasalar toplu bi seansla normal en güzel mutlu halimizle cikiversek
Aynen aynen ne quzel olur demi :):) Allah'im yaz qeldi ne quzel heryer cicek bocek nolur bize quc verde hamileliqimizin tadini cikaralim belkide bidaha hic yasayamicamiz bisey :) nasil canim bebeqin hareketlimi cok hissediyomusun ? Benim 27 haftalik oldu hala pek quclu vuruslari yok bide bu korku basladi en bastan beri stres yasadiqim icin bebekte sorun olduqunu dusunmeye basladim artik

Amiiinnnn insallah yaaa Benim bebeğim çok hareketli bide doktor kaslarim zayıf olduğundan çok hissettigimi söyledi tekmeleri maşallah var ben 20 hafta olucam Allahın izniyle 2gun sonra ben resmen gün sayiyorum ☺ bence bebeklerimizin sağlığı inşallah yerinde bizde sorun var bızım yuzumuzden oluyo hep zaten

Ooo iyi iyi masaAllah hareketliyse ne quzelll bende o haftalarda cok hissediyodum artik pek hissetmiyorumda normal kilo aldikca yeri sıkısıyo tabi :) dua edelim bebislerimiz icin mutlu olalim en azindan doqana kadar doqduktan sonra insaAllah bi sekilde ustesinden qeliriz benim.skntim karnimdayken qormuyorumya herseyden etkilenecek bisey olacak saniyorum qozumun onunde belki ole olmaz daha rahat olurum :)

Ben ilk çocuğum da senin gibiydim her 2gunde doktoruma ya yazardim ya arardim yazık benden bikmisti çok pimpirikliydim hep aklım bebegimdeydi Allahın izniyle doğum yaptım bu seferde yeni kuruntular başladı 3yasina geldi kazayla hamile kaldım şimdi mesela karnimdaki bebeği ilk çocuğumdaki gibi düşünüp kurmuyorum kafamda çünkü daha farklı kuruntular korkular başladı bende sen o yüzden ilk bebeğinin tadını çıkar aslında çok güzel bi duygu düşünsene nice insanlar sahip olmak için yıllarını veriyor Rabbim nasip etmiş bizlere hemde bu kaygı korku sorunlara rağmen inşallah sağ salim hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz

Demekki ilk bebekte bole seyler oluyo herkes bana sen niye bolesin ne buyutuyon falan diyolar ama hrr insanin yapisi farkli ben korkuyorum biseyler olacak djye napiyim :) Rabbim'e bin sukur isteyen herkese nasip etsin Mevlam evlat sahibi olmayi :)

Demekki ilk bebekte bole seyler oluyo herkes bana sen niye bolesin ne buyutuyon falan diyolar ama hrr insanin yapisi farkli ben korkuyorum biseyler olacak djye napiyim :) Rabbim'e bin sukur isteyen herkese nasip etsin Mevlam evlat sahibi olmayi :)
Aynen her insan bir değil ama bende çok pimpirikliydim doğdu 1yasina kadar hala en ufak bişeye oturur ağlardim süt takilirdi boğazına ağlayıp bagirirdim eşime bebeğe bişey oluyor diye o derece takıntılı biriyim Allah dediğin gibi cocuk isteyen herkese nasip etsin bizlerinkinide bize bagislasin amin

En o kadar kotu degilim yani idare edebiliyom en buyuk sikintim oz guvenini kaybetmem. Bebege gelince 3 aylik oldu emziriyomm. Saglikli cok şukur ama ben tsm anlsmiyla duzelemiyomm idare edihom sadece ilaç kullanmiyorum kullansam daha iyi olurdumm ama emzirme bittikten sonra haledecem birde psikolik bunalimda olduğumi kimseye diyeniyom ve surekli mitlu rolu oynuyorum...sizin sikintilar hamikeliklemi başladi

Bayan sorunlu H hmtsnglbthn ve diğer tüm arkadaşlar doğum yaptınız mı nasıl oldunuz doğumdan sonra?
Hamilelikte ilaç kullanan ve sağlıklı bebek dünyaya getirenler hangi ilaçları kullandınız?
Ben 6+5 hamileyim çok stresliyim iştah yok mutlu hissetmiyorum kendimi ne yaparsam yapıyım...

Gözün aydın canım seninle konuşmuştuk hatırladınmı romatizma hakkında yanlış hatırlamıyosam tebrik ederim hamilesin nasılsın peki ağrıların devam ediyormu ben 21. Haftada başladım ilaca kullandım Doğuma yakın bıraktım elhamdülillah sağlıklı bebeğim şu anda emziriyorum kullanıyorum ama sana çok erken canım daha 3 aydan önce kullanmamalısın

Canım romatizma ilaçlarını hemen kesti kadın doğumcu ağrım var ama çok değil.
Bende fmf ve fm var genelde ataklarım çok kötü oluyor ayda bir geçiririm atak şimdi ne olacak hiç bilmiyorum atak geldiğinde.

dr um çok aksi ilaç kullanmama izin vermiyor ilk 3 ay değil 9 ay boyunca diyo..

romatizma yetmezmiş gibi hamile olduğumu öğrendiğimden beri psikolojik olarak çok değiştim kötü anlamda 3 ayım bitsin başka dr gidicem artık.

sen kullandın mı romatizma için ilaç hamileyken?
antidepresan ne kullandın adı yani?
Bebeğin hayırlı uğurlu olsun çok sevindim Allah bizleri de kurtarsın inşallah..

Aslında kullanmasak daha iyi ama elimizde değil hastalık işte geldimi gitmiyor bende doğumdan sonra çıktı romatizma hala araştırılıyor daha netleşmedi o yüzden ilaç kullanmıyorum şu an... Ama antidepresan kullanıyorum prozac 20 mg. hamileykende kullandım şimdide devam ha iyimiyim değilim ama hergünümüde acilde geçirmiyorum eskisi gibi... Çok teşekkür ederim Allah hayırlısıyla kurtarsın sizleride inşallah sağ Salim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…