Geçmiş olsun kaç haftalik hamilesin daha önceden de panik atağın anksiyeten varmiydiMerhabalar...günlerdir bu konuda açılmış bir sürü yazı okudum.sonunda ben de yazmaya karar verdim.ikiz gebeyim ve ben de son birkaç gündür sıkıntı yaşıyorum .iç sıkıntısı fiziksel tepkiler vs.ilaçsız atlatmaya çalışıyorum umarım başarırım.
Inşallah geçer ben 29haftalik oldum hala çekiyorum Allah hepimize şifa versin
İnşallah inşallah...Allah hepimizin yardımcısı olsun
Inşallah geçer ben 29haftalik oldum hala çekiyorum Allah hepimize şifa versin
Vardı ilaç kullanıyodum sonra beklenmeyen sürpriz bir hamilelik olunca hemen ilacı kestik şimdide hala panik atak anksiyete ile mücadeleye devamSizin daha önce var mıydı sıkıntılarınız?
Vardı ilaç kullanıyodum sonra beklenmeyen sürpriz bir hamilelik olunca hemen ilacı kestik şimdide hala panik atak anksiyete ile mücadeleye devam
Aynen öyle ama zaten ilacı kesince belli bi süre sonra yine nuksediyo Allah yardım etsin hepimize inşallah ne diyelim sabirAniden kesince olmuştur muhtemelen.bir de hormonlar gerçekten etkiliyor.alışmak mı lazım bilmiyorum.geçiyor aslında zamanla ama geçerken oldukça zor oluyor tabi.
Omas nasıl oldun.bende aynı durumdayım seninle .20. Haftadayım 20 haftadır çekiyorum.ilaç kullandın mı hamileyken.nasıl atlattın bebek doğdu mu?ben bebeğe de bağlanamamaktan korkuyorumInşallah geçer ben 29haftalik oldum hala çekiyorum Allah hepimize şifa versin
Canım benim öncelikle geçmiş olsun ben 4.5ay önce doğum yaptım ilaçsız geçti evet çok zorlandım çok ağladım ama şükürler olsun ki yüce Rabbim yardım etti şuanda da anksiyete panik atak ile devam ediyorum Rabbimin yardımı ile iki çocuğuma tek başıma mücadele içindeyim korkma bende aynı yoldan geçtim ne tek duyabiliyodum nede kimseyi görmek istiyodum günlerce ne temizlik ne ev ne yemek böyle 5 6ay boyunca hergün ağladım sonra dedim kendine gel aslı bebeğin tekmeleri hareketleri derken şimdi tırnağını dünyalara vermem yalnız değilsin önce Allah var sonra hepimiz o yoldan geçtik ben hala mücadele ediyorum bakOmas nasıl oldun.bende aynı durumdayım seninle .20. Haftadayım 20 haftadır çekiyorum.ilaç kullandın mı hamileyken.nasıl atlattın bebek doğdu mu?ben bebeğe de bağlanamamaktan korkuyorum
Hayata yaşama karşı isteksizlik gibi şeyler de olmuş muydu sende de ,beni en çok bu duygular korkutuyo.bidaha bağlanamıcam hayata gibilerine.bebeği bile yaptığım için pişmanım gibi hissediyorum,onu da bu duygulara strese ortak ettim diye.olmasaydı ilaç kullanır iyileşirdim diye.anne olmak istemiyorum ben gibi hissetmeye başladım.herşey garip geliyo hayat yaşam 7/24 yaşıyorum buarada bu hisleri uykumda bile.çok yorgunum artık.seninki 6 aydan sonra geçtimi yoksa doğuma kadar devam mı etti yani?bi de gün boyu sürermiydinböle benimki gibiCanım benim öncelikle geçmiş olsun ben 4.5ay önce doğum yaptım ilaçsız geçti evet çok zorlandım çok ağladım ama şükürler olsun ki yüce Rabbim yardım etti şuanda da anksiyete panik atak ile devam ediyorum Rabbimin yardımı ile iki çocuğuma tek başıma mücadele içindeyim korkma bende aynı yoldan geçtim ne tek duyabiliyodum nede kimseyi görmek istiyodum günlerce ne temizlik ne ev ne yemek böyle 5 6ay boyunca hergün ağladım sonra dedim kendine gel aslı bebeğin tekmeleri hareketleri derken şimdi tırnağını dünyalara vermem yalnız değilsin önce Allah var sonra hepimiz o yoldan geçtik ben hala mücadele ediyorum bak
Sen nasıl oldun arkadaşım.aynı duyguları yaşıyorum çok korkuyorum.nasıl dayandın doğurdun mu geçti mi doğumdan sonraSadece mide bulantisimi tek derdin buysa
ilac kullanmalik birseyin yok. Bende intihar etme korkusu.hicbirseyden mutlu olmama. . Hayat ile butun baglar kopma. Bir lokma bile yemek yiyememe ve daha neler neler. Bunlara ragmen dayandim ilaç kullanmadim. Mide bulantisi ise onu cok rahat haledebilirsin saglicakla kal
6ay sonra pskiloji bebeği kabulleniyo sen biraz kafanı dağıt canım evde durma tek kalma ancak bu dönemi biraz böyle hafifletirsin Allah var gam yok kendini şöyle düşün kansersin tedavinin ilacı yok ama yaşamak zorundasın napicaksin Allaha sığınıp dualar ile yapıcaz en azından ilaç kullanmakta dönemine kadar kendini bırakma hepimizde var o düşünceler yalnız değilsin şuan herkesin sahip olmak istediği bebeğe sahipsin böyle düşün de ve Allaha dua ile yani tekrar geçmiş olsun sağlıcakla kalın hayırlı akşamlar .Hayata yaşama karşı isteksizlik gibi şeyler de olmuş muydu sende de ,beni en çok bu duygular korkutuyo.bidaha bağlanamıcam hayata gibilerine.bebeği bile yaptığım için pişmanım gibi hissediyorum,onu da bu duygulara strese ortak ettim diye.olmasaydı ilaç kullanır iyileşirdim diye.anne olmak istemiyorum ben gibi hissetmeye başladım.herşey garip geliyo hayat yaşam 7/24 yaşıyorum buarada bu hisleri uykumda bile.çok yorgunum artık.seninki 6 aydan sonra geçtimi yoksa doğuma kadar devam mı etti yani?bi de gün boyu sürermiydinböle benimki gibi
Aynı şeyi ben dahil burda bir çok kişi yaşadı, ben ilaç kullanmak zorunda kaldım.Şimdi kızım 2 yaşında :)Arkadaşlar anksiyete ve major depresyon yaşıyorum 20 haftalık hamileyim.1 günüm 1 yıl gibi geçiyor.ilaca karşı da korkum var ,17.haftada 1 haftalık ilaç denemem oldu ama daha kötü oldum.ilaçsız atlatan var mı?benim gibi olan var mo birbirmize destek olalım
Hayata yaşama karşı isteksizlik gibi şeyler de olmuş muydu sende de ,beni en çok bu duygular korkutuyo.bidaha bağlanamıcam hayata gibilerine.bebeği bile yaptığım için pişmanım gibi hissediyorum,onu da bu duygulara strese ortak ettim diye.olmasaydı ilaç kullanır iyileşirdim diye.anne olmak istemiyorum ben gibi hissetmeye başladım.herşey garip geliyo hayat yaşam 7/24 yaşıyorum buarada bu hisleri uykumda bile.çok yorgunum artık.seninki 6 aydan sonra geçtimi yoksa doğuma kadar devam mı etti yani?bi de gün boyu sürermiydinböle benimki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?