Çok iyi düşün ben şuan hamileyim aldıramadım zaten 17 haftalık oldu ve istemeyerek nasıl olduğunu anlamadım şuan berbat durumdayım cocugu istemiyorum kesinlikle bakamam diye ağlıyorum Ne ne olcak bilmiyorumben de 5 yıldır ilaç kullanıyorum.ama 6 aya kadar kısmetse ve ilacı bırakırsam bebek düşünüyorum.ama sanki ilacı hiç bırakamayacakmışım hiç hamile kalıp bebeğim olmayacakmış gibi geliyo.
aranız da bu tarz şikayeti olup ta hiç kendine zarar vermekten veya acaba bir bunalım anında intihar edermiyim die korkan oldumu çok merak ediyorum
Bende bakamam diyordum iç güdüsel olarak bakıyorsun merak etme.Ende aynıyım fakat ben istem dışı hamile kaldım bu bebeği istemiyorum normal degil biliyorum ama aldıramadım da ve. Birde erkek bebek deri doktor daha çok erkek çocuğuna karşı artdı korkum kızım 10 yasında ben 32 yaşındayım bu çocuğa bakamıcam diye depresyonum panik atağım artdı. Allaha sığınıyorum Ne yapcaam bilmiyorum
Merhaba kullandığınız ilaç neydi aynı durumdayım ama ilacı içmeye de korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirimBende öyleydim ilaç kullanırken hamile kaldım anında kestim 15. Haftaya kadar kullanmadım sonra başladım çünkü dayanamadım. Bu aralar da doğum korkusu başladı nasıl olacak diye. Yaş kaç canım yeni mi evlisin
Ama su bir gercek hamilelikte antidepresan kullanimina doktorlar cok sicak bakmiyor veBen kullandim canim ama 9 ay cocuguma birsey olur mu kabusu ile yasadim kadin dogumcum kullanmami istemedi ama durumum agirlasinca psikiyatristim bu durum daha tehlikeli deyip baslatti 7 haftalikti daha bebek doguma 1 ay kala biraktim allaha sukurler olsun bebegim saglikli su an 2.5 yasinda
Sorumluluk almak istemiyorlar herseyi sana birakiyorlar yani eger cok kotu degilsen idare etmeye calis yoksa hamileligin boyunca bunu vicdan azabi cekmekte cok zorAma su bir gercek hamilelikte antidepresan kullanimina doktorlar cok sicak bakmiyor ve
Aynen ben şuan çok kötüyüm lustral verdi doktor hiç fayda etmedi başka ilac da vermiyor lar cıldurcam artık sinir krizi geçiriyorum ben bu bebeği istemiyorum diye diye ağlıyorumMerhaba kullandığınız ilaç neydi aynı durumdayım ama ilacı içmeye de korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Bir de bebeğimiz de herhangi bir sorun oldumu
canım benim yoğun atak anksiyete geçiriyorum beş aylık gebeliğimi kaldıramıyorum gerçekden çok zordayım bu rahatsızlığın yanında bu çocuğa eve 10 yasında ki kızıma nasıl bakarım endişesi ölsem de çekmesem ne yapcam ben rabbim bu cocugu al diye yalvarıyorum ben hiç iyi degilimBende bakamam diyordum iç güdüsel olarak bakıyorsun merak etme.
Ne zamandır içiyorsun lustrali?Aynen ben şuan çok kötüyüm lustral verdi doktor hiç fayda etmedi başka ilac da vermiyor lar cıldurcam artık sinir krizi geçiriyorum ben bu bebeği istemiyorum diye diye ağlıyorum
canım benim yoğun atak anksiyete geçiriyorum beş aylık gebeliğimi kaldıramıyorum gerçekden çok zordayım bu rahatsızlığın yanında bu çocuğa eve 10 yasında ki kızıma nasıl bakarım endişesi ölsem de çekmesem ne yapcam ben rabbim bu cocugu al diye yalvarıyorum ben hiç iyi degilim
Aman hayatı zindan etme ben 10 yıldır korunuyordum bilmeden istemeden değilde nasıl oldu anlamış degilim olacağı varsa insanın ağzı bağlanır derler ya ve beş şudur bu cocugu istemiyorum aldıramadım da ilac da işe yaramıyor ve düşük doz veriyorlar işe yaramıyor Doğum sonrası da logusalık sendromu ölmesem iyi çok zordayım rabbime sığınıyorum hala bebeği istemiyorumhanımlar iyi geceler bende bebek istiyorum ama ilaç kullanıyorum efexor kullanıp normal bebeği olan var mı
Aman hayatı zindan etme ben 10 yıldır korunuyordum bilmeden istemeden değilde nasıl oldu anlamış degilim olacağı varsa insanın ağzı bağlanır derler ya ve beş şudur bu cocugu istemiyorum aldıramadım da ilac da işe yaramıyor ve düşük doz veriyorlar işe yaramıyor Doğum sonrası da logusalık sendromu ölmesem iyi çok zordayım rabbime sığınıyorum hala bebeği istemiyorum
Onceden ilaç kullanıyor muydun canim.kac sene kullandin.ben de kullanıyorum düşük doz ama bırakınca yine yaşam mutluluğu çok olmuyo.merhaba kızlar ben de sizler gibi anksiyete okb ile savaşıyorum henüz 11 haftalık hamileyim ilaç kullanmak bana çok vicdan azabı çektirecek diye korkuyorum ama endişelerimden takıntılarımdan kurtulamıyorum şu an epey erken bir dönemdeyim hamile kaldığım için çok pişmanım hiç bu duruma sevinemiyorum ve daha çok uzun bir yol var gibi geliyor önümde bu süre nasıl geçecek diyorum emzirme döneminde de ilaç kullanmak sakıncalı bu ağır durumu nasıl atlattınız yaşamak zulüm geliyor hiçbir şeyden zevk almıyorum
ben de kullandım bırakınca bir süre iyiyim sonra yine tetikleyen bir şeyler oluyor şu an hamile olduğum için kullanamıyorum yoksa ilaç şu an benim için nimet keşke kullanabilsemOnceden ilaç kullanıyor muydun canim.kac sene kullandin.ben de kullanıyorum düşük doz ama bırakınca yine yaşam mutluluğu çok olmuyo.
bana sanki faydası dokunacak gibi gelmiyor sanki durumum daha ağır onlar bir süreç gerektiriyor ya hani çok sağ olun yazdığınız içinİzzet güllü videolarini izleyin makalelerini okuyun bir de kitabı var yeni çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?