ben kullandım daha önce iyi geldi ama kg aldım çok ilaç yüzünden. şimdi içmiyorum ama senin yaşadıklarını belki daha fazlasını yaşıyorum. yalnız mısın evde hep çok üzüldüm bende yalnızlığı hiç sevmem duramam
ben de yanlızlıktan nefret ederdim bak yanlız kalınca neler geldi başıma zaten bu hastalık bende yanlızlıktan başlamış eskiden arkadaşlarımla sohpet ederdik dertleşirdik kendimi dinlemeye fırsatım olmazdı sonra yanlız kalınca kendimi dinlemeye başladım alışkanlıklarım değisince böyle ankasite opsesif bozukluk ve panik atak başladı hemde en zor evresinden ne yapalım ya karamsar olmıyalım dimi bana söz ver iyileşmek istiyorsan bugün den itibaren günde kendin için 5kere müzik dinliyip ama hareketli 5 kez güleceksin olurmu

bu günden itibaren hayatından depresyon
 bu günden itibaren hayatından depresyon  kelimesini çıkartıp atıyorsun arkadaşlığımızın şerefine olurmu
kelimesini çıkartıp atıyorsun arkadaşlığımızın şerefine olurmu 

hayatımın en kötü gecesini yaşadım inanırmısınız
hayatımın en kötü gecesini yaşadım inanırmısınız  bana kızmasıda cabası daha sonra baktımki dahada kötüye gidiyor bu ankasite har gün acilde
bana kızmasıda cabası daha sonra baktımki dahada kötüye gidiyor bu ankasite har gün acilde 

de iyiyim bide farkına vardığım birşey bizim gibilerle arkadaşlık etmek  iyi geliyor en önemlisi pzitif insanlarla karşılaşmak
de iyiyim bide farkına vardığım birşey bizim gibilerle arkadaşlık etmek  iyi geliyor en önemlisi pzitif insanlarla karşılaşmak

geçmiş olsun sanada. ben istanbulda değilim alanyada yaşıyorum ve burası zaten ilçe fazla gelişmemiş bir yer sorun bu aslında gidecek kalıteli ve tasarruflu dr yok
 geçmiş olsun sanada. ben istanbulda değilim alanyada yaşıyorum ve burası zaten ilçe fazla gelişmemiş bir yer sorun bu aslında gidecek kalıteli ve tasarruflu dr yok