kızlar bir ankseyiteli panik atak hastası olarak bende burdayım ama sohbete geç katıldım sanırım

bugün kayınvalidemin ısrarıyla (bu arada söylemeden geçemicem kendisi muayenesi 200 lira olan ünlü bir psikiyatrda geçen sene depresyon tedavisi gördü )tabi para gitmemesi amacıyla yapılan ısrarıyla devlet hastanesinde psikiyatra gittim aslında amacım kayınvalidemi mutlu etmek değildi amacım bakayım özeldekilerin istekleri bize ilaç kullandırarak ilaca bağımlı yapmakmı yani dolayısıyla kendilerine bağımlı yapmakmı olduğunu anlamaktı.
neyse gittim içeri girdim hastalığın ne dedi söyledim sonra ben 4 dk falan anca şöyle bir hayatımı özetlemeye çalıştım ve zaman bitti beni dinlemeden bir ilaç yazdı
bende doktor hanım aslında ben size ilça kullanmadan düzelirmiyim ilaçların bağımlı yapmasından dolayı kullanmak istemiyorum dedim oda bana her hastaya ayrılan sürenin 5dk olduğunu ve bu sürede ilaçsız tedavi olamayacağını söyledi hatta bence bu sürede benim hastalığımı anlayabildimi bende onu bile anlayamadım

anlayacağınız ben tekrar özeldeki doktoruma gideceğim
Allah hepimize yardım etsin gerçekten çekmeyen anlamaz diyorlar ya kimse anlamıyor hastalık hastası muamelesi görüyoruz
bide bugün tvde banu gök diye yaşam koçu tarzı npl diye bir düşünce değiştirme uzmanını dinledim sizde bir bakın çok mantıklı konuşuyordu
kısaca düşünceler bizim duygularımız etkiliyor duygularda bizim kişiliğimizi etkiliyor geleceği düşünmeyin çünkü geleceğe müdahele edemezsiniz anın güzelliğini yaşayın dedi
hep pozitif hep olumlu olmalıyız kızlar görüşürüz