- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Sayılırım. Bir bursla geldim yurt dışınaÖğrenci misiniz ?
en başta da yok ya sağol dedim ama keşke daha net bir şekilde deseydim. Yada o bana sorunca hiç söylemeseydimMesafeyi açman gereken bir insan iste. Ben de nefret ediyorum, hatta igreniyorum para soz konusu olunca insanların burundugu karakterlerden. Kimseyle en ufak maddi bahse girmemeye gayret ederim bu sebeple. Sen sen ol, canindan yakin gordugun annen baban ve ileride eşin vs dışında kimseyle maddi zorluğun veya bolluğuju konusma. Varsa da bilmesinler, yoksa da. Kimsenin kimseye hayri yok bu devirde. O yuzden aç da kalsan bilmesinler bosver. Cunku buna bile sevinecek insanlar var cok garip gerçekten insanlar
Ya ben kimseye bel bağlamadım allaha çok şükür o para gönderecek diye elimdeki parayı car cur etmedim biriktirmeye devam ettim ve özenli kullandım, kıskançlık değil öz halam da verdiği sözden çabuk mu cayıyo düşünmeden mi konuşup pişman oluyor nedirBundan sonra bu huyuna göre davranırsınız ,zor duruma düşmenizi istemiş ama ne sebeple kıskançlık çekememezlik olmasın artık yaa halanız sonuçta ne kadar yakın akraba ama başka mantıklı sebepte yok
Halam türkiyede ama maksimum göndereceği para da zaten maksimum 100€ idi.Yere neresiydi, Almanya mı? Almanlara baka baka yumruğunu sıkıp yalar olmuş o halan ben olsam görüşmezdim. Eşşek değilsen öğrenci kıza yardım edersin, bir telefon ne ki ayrıca100Euroya tonla iyi telefon var bu varyemezi boşver konu sahibesi bundan hayır gelmez.
Gerçekten bugün o kadar zoruma gitti ki ağladım annem de diyor ki, ne ağlıyorsun bunda ne var. Ya parasında pulunda değilim ama dalga geçer gibi davranması üzdü. Madem göndermeyeceksin, göndermedin de zaten telefonu aldıktan ya gönderecektim tüh vah nedir dalga geçmektirÖz halanız da olsa kıskançlık yapıyor. Harca paranı gez ben gönderirim demesi sizi zor duruma düşürmek için. Senin açığın vardı nasıl kapattın ki demesi bile cekememesinden. Annenize ne harcaması olur ki demesi, ben de telefon alacağım sözleri. Ben hala olsam asla böyle olmazdım mesela. Uzaklasin bu kadından.
Ben dayanamayıp açık açık bunları söylerdim diyeceğim de neredeee...Gerçekten bugün o kadar zoruma gitti ki ağladım annem de diyor ki, ne ağlıyorsun bunda ne var. Ya parasında pulunda değilim ama dalga geçer gibi davranması üzdü. Madem göndermeyeceksin, göndermedin de zaten telefonu aldıktan ya gönderecektim tüh vah nedir dalga geçmektir
Söylesem ben suçlu çıkarım senin benden beklentin varmış der neler derBen dayanamayıp açık açık bunları söylerdim diyeceğim de neredeee...
Halam türkiyede ama maksimum göndereceği para da zaten maksimum 100€ idi.
Ben para mevzusuna değil, dalga geçer gibi yapmasına bozuldum
Valla bal gibi anladı da işte, neyse ne desem boşBen olsam iyi bir dalga gecerdim aa senin 30 binlik telefon burada 300 eurocuk niye o kadar verdin ki ben sana buradan alırdım yollasaydın keske tuh filanonun canını sıkardım bir güzel bu arada buna istinaden bir sey siparis ederse once heveslendirin sonra tabiki bahane bulun almayin anlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?