Okurkende bazı zor yazilari anlayamiyorum . Yavas yavas tekrar ederek okumam gerekiyo. Ama kolay olanlari anlayabiliyorumProfesyonel destek almalısın. Fizyolojik bazı eksiklikler b12 vb. de buna sebep olabilir. Zihin egzersizleri de çözüm olabilir. Okurken nasıl?
21Kaç yaşındasınız
Aslında hakli olabilirsinizbazı konular ilgini çekmiyordur bu yüzden kafanı veremiyorsundur. kişisel gelişim kitaplarından destek alabilirsin.
Bence bol bol kitap okumalısın. Film izleyebilirsin fakat sana birler katan filmler tabii. Bol meyve sebze tüketebilirsinIyi geceler hanimlar. Beni çok düşünduren bi sorunum var: hızlı konusmalari anlayamiyorum , odaklanma sorunum var cogu zaman dikkatimi birseye vermeye çalışırken daldigimi farkediyorum. Bu sorun bende son yıllarda cikti anlayamiyorum neden. Bazen kendimi cok kötü hissediyorum lütfen yardimci olun. Nedeni ne olabilir ve nasil çözebilirim?
Mesela hangi tür filmler örnek verir msiiniz?Bence bol bol kitap okumalısın. Film izleyebilirsin fakat sana birler katan filmler tabii. Bol meyve sebze tüketebilirsin
Genetik bir hastalığınız var mı peki buna sebep olacak? Yoksa belki kansızlık b12 eksikliği falandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?