Anlamsız arkadaş anlamsız konuşma?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar üniversiteden bir arkadaş çok samimi değiliz. Yıllar sonra ekledi bir kez görüştük eh fena değildi oturduk sohbet ettik görüşlerimiz benzer biraz ama çokta eğlendim diyemem. Neyse arada da konuşuyoruz. Bi ara görüşelim yine diyor arada. Neyse bugün yazdı yine nasılsın diye bende iyilik sen dedim. Ben çok mutsuzum dedi. Ben de hayırdır dedim. Hayat, meslek vs dedi. Ben de o mutsuzluk hepimizin dedim güldüm. Sonra yoğun bir gün geçirdim dedi. Bu arada o asistan hala. Ben de asistanlık zor şu şartlarda daha da zordur dedim. Bu arada ben uzmanım o asistan. Ona mı bozuldu bilmiyorum. Bozulacakta bişey yok sanki. Doktorlar eylem yapıcak haftaya keşke siz de yapabilseniz dedim. Sonra da yazmışki neyse ya hep aynı şeyler görüşürüz. El sallama emojisi. Yaptığı kabalık gibi geldi. İstediği neşeli cevabı alamadı heralde. Bu kişiyle ilişkimi hepten sonlandırsam mı bilmiyorum kabalık mı sizce yaptığı? Kötü hissettirdi.

Zaten bi daha yazmaz bence. Siz de yazmazsınız bitmiş olur.

Bence havası değişsin diye size yazmış ama siz de onun uzak durmak istediği konuyu yazmışsınız. Zaten daha önce de aynı konu da dertleştiyseniz konu yine aynı yere varacak, bir çözümü de yok gene dertlenmeyelim diye düşünmüş olabilir, bilmem anlatabildim mi.

Yaptığı kabalık mıya gelecek olursak evet kabalık.

Anladım öyle olduğunu ben de zaten yazmışımda anladığımı aslında. kabalık kısmı için teşekkürler bence de

Anlamsiz arkadasla anlamsiz konus-Ma o halde..
Anlamsiz diyerek notunu vermissin zaten..
Ben birini anlamsiz olarak nitelersem;ne yazdigi mesaja ne verdigi tepkiye takilirim.
Ama sen burada konu actigina gore pek de anlamsiz degil sanki :)
Yok ben burada anlamsız konularda açarım bilenler bilir o anlık açarım sonra biter gider bu da öyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…