Anlamsız arkadaş anlamsız konuşma?

Haklısınız erkekler biraz daha hassas olabiliyor bir de. Teşekkür ederim

L
Kaba olan sizsiniz bence.
O hala asistan.
Ben uzmanım falan..
Nerde görüyorsunuz kendinizi?
Uzayda falan mı?
Ne alakası var yahu ben de asistan oldum.
Çok yoruldum diyince öyle dedim. Kendisi oradan girdi.
Ne uzayı asıl siz ne diyosunuz :))))
1 yıl sonra o da uzman olacak, uzman olmak matah bişey değil ki. Netice de komple kovulmuşuz ülkeden benim durumum sanki çok iyi.

Ne eylemi canım
Toplumun ençok kazanan
Popüleritesi en iyi iş sizinki
Hem size minnet eden mi var
Sizin yerinizi dolduracak hali hazırda birçok asistan genç doktor var
Arkadaşınız üzülmesin böyle giderse o sizi küçümseyecek
Siyasete girmedim ha
Şikayet falan etmeyin

Bana aşağılamak gibi gelmedi sizin yazdığınız. Doktorların sorunu belli asistanlık evet uzmanliktan daha zor nöbetleri daha ağır bu da bilinen bir gerçek alınası varmış bence
Benimde müdür olan arkadaşlarim var bana dese ki mühendislik daha zordu yapması doğru söylüyorsun derim yani çünkü bunlar gercek
Sizde çok hoşlanmıyorsaniz bosverin

Ben çok mutsuzum dedi. Ben de hayırdır dedim. Hayat, meslek vs dedi.
Üf arkadaşım da ne zaman konuşsak iş bulamamaktan sınavı kazanamamaktan dem vurur. Benim içim bayılıyor valla. Şu yukarıda geçen konuşmanın devamı gelmediği için ben olsam sevinirdim

neyse ya hep aynı şeyleri ne anlamda söyledi ona bakmak lazım.
seninle sohbet sarmadığı için mi dedi acaba?
yoksa ülkede hep aynı şeyler, aynı dertler var o yüzden mi öyle dedi?
ama ülkeden bahsetseydi sana görüşürüz demezdi
ülkeye bir iki sallar, neyse ya hep aynı şeyler, derdi.
hatta konuyu değiştirirdi.
valla üzerinde durma bacım, herkes triplerde.
iş yerinde işini sürekli hatalı yapan sivri akıllıdan hatasını düzeltmesini rica ediyorum mecburen. ki genelde başka bir arkadaş söylerdi. 2 kez ben söylemek zorunda kaldım, bana tavırlı, tripli. umurumda mı, hayır.

Yok kinayenizi anladım:)

+1

Sen öyle düşünüyorsun ama belli ki arkadaşın bunu büyüklenme olarak algılamış olabilir, ya da yarasını deştin Son cümleniz içimi dağladı şu adam bi gitse de doktorlarımız da öğretmenlerimizde bi rahata erse insan hayatını emanet ettiği insana rest çeker mi ya nerde görülmüş

siz habire ona biz uzmanız siz asistanı ima edecek şekilde sürekli aynı muhabbetleri yapıyorsunuz ve onun bunla kompleks yaptığını sanarak aslında siz kendiniz onla bir güç savaşına giriyorsunuz bunu da sık sık yaptığınız için içi bayılmış uzatmak istememiştir .

onun tarafından yapılmış bir kabalık yok ama asistan olanların kompleks yaptığını sanmanız büyük kabalık olabilir.
niye bozulsun allah aşkına ? insanlar sizin uzman olmanıza niye bozulsun?

Aslında asistanken de eylem yapabilir yapan yerler var. Net bi şekilde yapamaz diye birşey yok.
ee o zaman neden biz uzmanlar eylem yapacağız keşke sizde yapabilseniz dediniz ki?
biz eyleme şurada katılacağız seninde gelme imkanın var mı deseydiniz madem öyle ?

Ben konuşmada bir sıkıntı göremedim. Sürekli yakınan insanlar enerji sömürüyor. Ama tabi onun bu konuşmayı nasıl anladığına bağlı. Eğer sevdiğiniz bir kişiyse bence bir hal hatır sorun derim. Arkadaş bu zamanda kolay bulunmuyor :) burdan da kendi konuma atıf yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…