Haklısınız erkekler biraz daha hassas olabiliyor bir de. Teşekkür ederimBu tarz durumlar aynı meslekteki kişilerin arasında resmen kast sistemi gibi bir şey oluşturuyor. Yok uzman, yok asistan, yok pratisyen. Öğretmenlerde sözleşmeli, kadrolu, ücretli vs. var.
Bunu zaman zaman hatırlatan da bizler oluyoruz maalesef. Kendimiz de o yollardan geçmiş de olsak çabuk unutuyoruz eski günleri. Sizinki o hesap olmuş, durumla empati yapamamışsınız. Zamanında size de benzer bir şey söylense idi belki de çok kırılacaktınız.
Ne alakası var yahu ben de asistan oldum.Kaba olan sizsiniz bence.
O hala asistan.
Ben uzmanım falan..
Nerde görüyorsunuz kendinizi?
Uzayda falan mı?
Peki:)nerede ne konusacagini bilmeyen insanla sohbet etmek zor.
Tanıyorum adamı ordan
Üf arkadaşım da ne zaman konuşsak iş bulamamaktan sınavı kazanamamaktan dem vurur. Benim içim bayılıyor valla. Şu yukarıda geçen konuşmanın devamı gelmediği için ben olsam sevinirdimBen çok mutsuzum dedi. Ben de hayırdır dedim. Hayat, meslek vs dedi.
Yok kinayenizi anladım:)Ne eylemi canım
Toplumun ençok kazanan
Popüleritesi en iyi iş sizinki
Hem size minnet eden mi var
Sizin yerinizi dolduracak hali hazırda birçok asistan genç doktor var
Arkadaşınız üzülmesin böyle giderse o sizi küçümseyecek
Siyasete girmedim ha
Şikayet falan etmeyin
Yok hayranlık değil ben silince zoruna gitti heralde.Amann şöyle desenize. Adam size o denli hayran ki illa arayacak yani
+1Bayağı bayağı uzman değilsin, eylem yapamazsın, olsaydın eylem yapardın demişsiniz. Ona alınmış.
Yani bunun karşı tarafı kırabileceğini nasıl düşünemediniz acaba "doktor" hanım? Belli ki asistanlıkla ilgili sıkıntılar yaşıyor, sınav verdiği şeylerin başında da bu evreyi geçip "doktor" olmak geliyor. Siz de bastıra bastıra durumunu hatırlatmış olmuşsunuz.
Atanamayan ve bu konuda bariz sıkıntı yaşayan öğretmene sen de atansan keşke, bak ben atandım demekle eşdeğer bir patavatsızlık.
Sen öyle düşünüyorsun ama belli ki arkadaşın bunu büyüklenme olarak algılamış olabilir, ya da yarasını deştinL
Ne alakası var yahu ben de asistan oldum.
Çok yoruldum diyince öyle dedim. Kendisi oradan girdi.
Ne uzayı asıl siz ne diyosunuz :))))
1 yıl sonra o da uzman olacak, uzman olmak matah bişey değil ki. Netice de komple kovulmuşuz ülkeden benim durumum sanki çok iyi.
Arkadaşlar üniversiteden bir arkadaş çok samimi değiliz. Yıllar sonra ekledi bir kez görüştük eh fena değildi oturduk sohbet ettik görüşlerimiz benzer biraz ama çokta eğlendim diyemem. Neyse arada da konuşuyoruz. Bi ara görüşelim yine diyor arada. Neyse bugün yazdı yine nasılsın diye bende iyilik sen dedim. Ben çok mutsuzum dedi. Ben de hayırdır dedim. Hayat, meslek vs dedi. Ben de o mutsuzluk hepimizin dedim güldüm. Sonra yoğun bir gün geçirdim dedi. Bu arada o asistan hala. Ben de asistanlık zor şu şartlarda daha da zordur dedim. Bu arada ben uzmanım o asistan. Ona mı bozuldu bilmiyorum. Bozulacakta bişey yok sanki. Doktorlar eylem yapıcak haftaya keşke siz de yapabilseniz dedim. Sonra da yazmışki neyse ya hep aynı şeyler görüşürüz. El sallama emojisi. Yaptığı kabalık gibi geldi. İstediği neşeli cevabı alamadı heralde. Bu kişiyle ilişkimi hepten sonlandırsam mı bilmiyorum kabalık mı sizce yaptığı? Kötü hissettirdi.
ee o zaman neden biz uzmanlar eylem yapacağız keşke sizde yapabilseniz dediniz ki?Aslında asistanken de eylem yapabilir yapan yerler var. Net bi şekilde yapamaz diye birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?