- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
Ben nişanlandıgim zaman tüm arkadaşları bize gelmişti aslında hiç dikkat etmedim bak :)Ex erkek arkadaşının etrafındaki en asosyal ve en ezik kişi kimse, büyük ihtimal o dur
Daha önceki konundada böyle demiştim ama şimdi eminim
İnan hiç cevap yazmadım kaale bile almadım engelleyemiyorum çünkü mesajı yazıp kendi hesabına kapatıyorO değil de bu eski nişanlının ta kendisi de olabilir. Aklınca sana oyun oynayıp ağzından laf almaya falan da çalışabilir.
Ben olsam bu kim olduğu belirsiz şahsiyetle muhattap olmam.Niyetini hiç bilmiyoruz
Belkide ex nişanlının etrafındaki asosyal, ezik biri..Ben nişanlandıgim zaman tüm arkadaşları bize gelmişti aslında hiç dikkat etmedim bak :)
Hmm.. hem asosyal,hemde saftrikİnan hiç cevap yazmadım kaale bile almadım engelleyemiyorum çünkü mesajı yazıp kendi hesabına kapatıyor
Ortak arkadaşımız onunla tanıştıktan sonra olanlar öyle bir durum hiç hisseedim eski swvgilim olamaz hiç bir ortak bağları yok ama bende merak etmeye başladım açıkçası ilk başlarda kız diye düşündüm ama sanırım erkekGecen sefer anlam verememistim bu sefer emin oldum. Ya gizli bir askin ya da eski sevgilin. Eski nisanlinla baglantisi olabilecek ve sana ilgi duyma ihtimali olanlari ve nisanlindan haber alabilecek bi eski sevgilin var mi iyice bi gozden gecir
Ya da taninmamak icin adres sasirtiyor.Ortak arkadaşımız onunla tanıştıktan sonra olanlar öyle bir durum hiç hisseedim eski swvgilim olamaz hiç bir ortak bağları yok ama bende merak etmeye başladım açıkçası ilk başlarda kız diye düşündüm ama sanırım erkek
Hergün merakla yeni mesajlarını bekliyorum ☺ sinir bozucu olduğu kesin bakalım kim çıkacak altından bu arada nişanlim dan ayrılalı tam 1 ay oldugizli hayran
ama insanın sinirini bozar
meraklıymış gibi davranma. savcılığa vermeyi düşünmüyor musun? rahatsız olur insan.Hergün merakla yeni mesajlarını bekliyorum ☺ sinir bozucu olduğu kesin bakalım kim çıkacak altından bu arada nişanlim dan ayrılalı tam 1 ay oldu
Ben nişanlandıgim zaman tüm arkadaşları bize gelmişti aslında hiç dikkat etmedim bak :)
4 yıllık bir ilişkiydiydi bizimki nisanlinla ayrılmak kolay değil uzun süreli olduğu için tabiki üzüldüm çok ağladım ama bitme sebebi aldatmaydi mantıklı düşünce hayırlısı böyleydi dedim ve toparladım kendimi gülüyorum eğleniyorum kısaca hayatıma bakıyorum ama haklısın takıntılı biri olduğu kesin bu şekilde devam ederse savcılığa gidicem bu arada eski nişanlımi polisti ve tüm arkadaşlarıda polis umarım bu bir sorun yaratmazBundan önceki konunu da görmüştüm. Ben tedirgin olmaya başladım açıkçası çünkü gayet mutlu hayatına devam ettiğini söylüyorsun ama mesajlarda senin onun sevmeye devam ettiğini söylüyor. Kurmuş sanki kafasında bir şeyleri, saplantı haline getirmiş olmayan şeylerle ilgili sana öğüt veriyor. Seninle ilgilenen biri olsa da psikolojisi normal değil belli ki. Hiç okuma bile bence ve dikkatli ol, hiç normal değil yazdıkları.
Merak etmemek elde değil bu gidişle devam ederse yazmaya tabiki vericem bende tedirgin olmaya başladım bakmayın dalgaya aldığımameraklıymış gibi davranma. savcılığa vermeyi düşünmüyor musun? rahatsız olur insan.
gerçekten iyi biri bile olsa bu davranışları nefret ettirir kendinden.
4 yıllık bir ilişkiydiydi bizimki nisanlinla ayrılmak kolay değil uzun süreli olduğu için tabiki üzüldüm çok ağladım ama bitme sebebi aldatmaydi mantıklı düşünce hayırlısı böyleydi dedim ve toparladım kendimi gülüyorum eğleniyorum kısaca hayatıma bakıyorum ama haklısın takıntılı biri olduğu kesin bu şekilde devam ederse savcılığa gidicem bu arada eski nişanlımi polisti ve tüm arkadaşlarıda polis umarım bu bir sorun yaratmaz
İnan tahmin etmek çok zor eski nişanlim çok kıskançtı görüştüğümüz arkadaşları evli olanlardı ev arkadaşı var iki tane onlarda polis ama onlarlada 4 yılda toplasan aynı ortamda 4 yada 5 defa bir araya gelmisizdirErkek , eski sevgilinin arkadaşı. Sana hisleri var. Biraz zorla kendini onun ortamında muhabbetin olan kimler var.seninle konuşmaktan çekinen yada aksine çok ilgilenen.
GERİ dönüşüm asla söz konusu değil bende ilk mesajda o şekilde zannettim ama 2.mesajda devamlı senden bahsediyor demesinden suphelenmistim çünkü burda erkek arkadaşları ile kalıyor biz nasıl devamlı erkekleri kız arkadaşlarımızla cekistirirsek onlarda da durum aynı olur sanırım yani hemcinsine anlatır gibi geldi banaŞimdi aklıma geldi. Senin ona geri dönmenden korkan ve eski nişanlından hoşlanan biri de olabilir, bu mesajlarla onu sana kötüleyip olası bir geri dönüşü engellemek istiyor da olabilir. Her kim olursa olsub normal değil ama. Bu arada seni tebrik ediyorum 1 ayda toparlandın ne güzel :) Beni de sevgilim terk edeli 3 hafta oldu bana da tavsiyelerin var mı bu konuda acaba? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?