Anlamsız mesajlar 2 :)

İlginç. Hala seni kötülüyor seni suçlu görüyor diye yazması da. Hala görüştüğü birisi yani.
Düşük ihtimal ama ex beni mi kötülüyorsun gibisinden ona yazman için zarflıyor olabilir mi? Şöyle sorayım yada arkadaşlarından senin facete ekli olan varmı?

Kimse yok herkesi engeldim hatta tüm arabalarını bile engelledim

Beni de sevgilim terk edeli 3 hafta oldu bana da tavsiyelerin var mı bu konuda acaba? :)
Valla tatlım nişanı ben attım unutmak kolay oldu çünkü karaktersiz vefa bilmeyen birini hayatıma aldığımın farkına vardım beni aldattığı için iyice nefret ettim ondan sende kötü taraflarını düşün hep

erkek arkadaşın değil de senin çevrenden biriymiş gibi geldi bana.

Paylaşımların açık mı herkese? Yada onun arkadaşlarından sana öneri olarak çıkan birisi var mı?
Hayır herşeyim gizli sadece profil ve kapak resmim var ayrılığın ilk günlerinde bazı durumlarım herkese açıktır ama onlarda üzüntü mesajları değildi açıkçası o kalp kırıklığı ile laf sokma cabasindaydim :) sonra mesaj gelince kapattim sildim herşeyi

İlginç gerçekten. Takma fazla. Seni böyle gazlayıp daha sonra face üzerinden bildiklerim var diyerek muhabbet kurmaya çalışan biri de olabilir.

İlginç gerçekten. Takma fazla. Seni böyle gazlayıp daha sonra face üzerinden bildiklerim var diyerek muhabbet kurmaya çalışan biri de olabilir.
İnan takmamaya çalışıyorum ama tedirgin de oluyorum ben hiç birşey yazmıyorum ama bu kim ise yazdığımı düşünüyor

Eski nişanlınızın sizi aldattığı kızla öğrendiğiniz zaman hiç bağlantınız oldu mu konuştunuz mu?
Bir kızla değil aldatması gözümle görmedim açıkçası şüphelendim söyleki benim eski nişanlımin daha öncede çok aktif olduğu bir polis fan sayfası vardı 20.000 üyesi falan vardı biz ciddi bir ilişkiye başlayınca sayfayı kapattı 4 yıl hiç görmedim bundan 2 ay öncesi sayfanın tekrar aktif olduğunu ve sahte hesapla f. Bk açtığını gördüm kavga ettik özür diledi sadece bir kaç günlüğüne sayfa kapanmasın diye açtığını söyledi 4 yılın hatirina affettim ama şüphe düştü içime araştırdım başka bir hattının olduğunu öğrendim ve bu hat sadece geceleri açıktı sanırım o sayfadan bu gibi polis delisi olan kızlarla konuşuyordu bana bu dönemde asla kötü davranmadı benden uzaklaşmadı tam tersine üzerime iyice düştü hergün beni sevdiğini söyledi ama kaldıramadım daha fazla o yüzden bitirdm herşeyi

Bence bunu bir kiz yazmis kurdugu cümlelerden belli ama kim,, anladigim kadariyla faceden yazilmis bu kisinin hesabini görebiliyormusunuz nezaman acilmis face falan

Bence bunu bir kiz yazmis kurdugu cümlelerden belli ama kim,, anladigim kadariyla faceden yazilmis bu kisinin hesabini görebiliyormusunuz nezaman acilmis face falan
İlk mesajda bende öyle zannetim ama devamlı senden bahsediyor seni suçluyor demesi bir erkek olduğu kanisini uyandırdı çünkü ev arkadaşları ile devamlı konusur ve dertleşir

Açıkcası onun arkadaşlarından birinin ve sana karşı hisleri olduğunu düşünen biri diye düşünüyorum.
Hiç öyle arkadaşlarından birinden birşey hissettin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…