- 22 Eylül 2013
- 836
- 6.167
- 138
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
Hmm olabilir belki,, ozaman erkekce cikip yüzüne anlatsin anlatacaklarini böyle gizli gizli napmaya calisiyor madem bir dost diyosa dostlugunu göstersinİlk mesajda bende öyle zannetim ama devamlı senden bahsediyor seni suçluyor demesi bir erkek olduğu kanisini uyandırdı çünkü ev arkadaşları ile devamlı konusur ve dertleşir
İnan nişanlim o kadar kıskançtır ki onlarla çok nadir ortamlarda bulunduk beni onlardan açıkçası saklardi evden birşey almaya gitsek bile ben kapıda beklerdim aşağıda asla yukarı çıkartamzdi beni o yüzden varsa bile hiç anlamadımAçıkcası onun arkadaşlarından birinin ve sana karşı hisleri olduğunu düşünen biri diye düşünüyorum.
Hiç öyle arkadaşlarından birinden birşey hissettin mi ?
Amacı ne bilmiyorum cevap yazmıyorum eski nişanlımla ilgili en ufak bir paylaşımda bulunmuyorum derdi ne anlamadımHmm olabilir belki,, ozaman erkekce cikip yüzüne anlatsin anlatacaklarini böyle gizli gizli napmaya calisiyor madem bir dost diyosa dostlugunu göstersin
İnan nişanlim o kadar kıskançtır ki onlarla çok nadir ortamlarda bulunduk beni onlardan açıkçası saklardi evden birşey almaya gitsek bile ben kapıda beklerdim aşağıda asla yukarı çıkartamzdi beni o yüzden varsa bile hiç anlamadım
Hayır her yerden engelledim onu sadece onu değil onunla bağlantısı olan herkesiÇok ilginç.
Peki ayrıldıktan sonra senle hiç irtibata geçmeye çalıştı mı ?
Konunuz oldukca ilginc ..Bir kızla değil aldatması gözümle görmedim açıkçası şüphelendim söyleki benim eski nişanlımin daha öncede çok aktif olduğu bir polis fan sayfası vardı 20.000 üyesi falan vardı biz ciddi bir ilişkiye başlayınca sayfayı kapattı 4 yıl hiç görmedim bundan 2 ay öncesi sayfanın tekrar aktif olduğunu ve sahte hesapla f. Bk açtığını gördüm kavga ettik özür diledi sadece bir kaç günlüğüne sayfa kapanmasın diye açtığını söyledi 4 yılın hatirina affettim ama şüphe düştü içime araştırdım başka bir hattının olduğunu öğrendim ve bu hat sadece geceleri açıktı sanırım o sayfadan bu gibi polis delisi olan kızlarla konuşuyordu bana bu dönemde asla kötü davranmadı benden uzaklaşmadı tam tersine üzerime iyice düştü hergün beni sevdiğini söyledi ama kaldıramadım daha fazla o yüzden bitirdm herşeyi
4 yıllık ilişkide herşeyiniz ortak oluyor ister istemez akıllı nişanlim e devlet sifremizide ortak yapmıştı ordan öğrendimKonunuz oldukca ilginc ..
Ikinci hatti nasil buldunuz ?
Bu gidişle çıkar karşıma :) kim neden böyle birşey yazıyor bilmiyorum ama takıntılı olduğu kesinErkek oldugu kabak gibi ortada, son cumleden belli.
Ve bence kesinlikle ve kesinlikle eski erkek arkadasinizin yakinindan birisi bu.
Yoksa nerden bilsin sizin hakkinizda konusuldugunu?
Eminim bi yerde sohbet arasi erkekler konusurken senin eski erkek arkdasin" pehh nehirce perisan oldu ayriliktan sonra,baksana" diye bi dusunceyi dile getirdi. Ve tamda bu sebepten bu gizemli ksi bu mevzularin icinde oldugu icin aynende size aktariyorki onlarin agizlarina sakiz olmayin diye.
Cok gizemli ama yaa, bende istiyorum tam aynisindan bi porsiyon. Heycana gel :).
Ben sizin yerinizde olsam fb duvarima yeni asklara yelken acabilicegimi belirtirdim ustu kapali. Elbet oltaya gelip sizle tanismayi hizlandiricaktir.
4 yıllık ilişkide herşeyiniz ortak oluyor ister istemez akıllı nişanlim e devlet sifremizide ortak yapmıştı ordan öğrendim
Bende ilk başta bayan diye düşündüm ama devamlı senden bahsediyor demesi yanında onunla devamlı olan biri olduğu kanisiniuyandırdı çünkü devamlı olarak dertleştigi sadece ev arkadaslari varAa ilk.defa duyuyorum benimde oyle bi.suhem varda ,
Ben.konunuzdan.oldukca urktum sizi beklemesi vazgecip gitmesi.. gizli.msjlar bi dost ibaresi oldukca turk flimi izleyen biri heycam seviyo belliki savcilaga verin heycanin aglasini yasasin..
Benim fikrim bu bi bayan konustugu sizi bilen bi bayan .. yedigi her halti bilen yakin biri beni.gorunce sedyece kapancaksin.ibaresi bi guven.degil kesinlikle yada senden hislaniyorum degil gercekleri onun.agzindan dinledginizde evlenmedginiz icin sukredeceksiniz duyduklaribiz karsisinda sizi bi bayan olarak telkin ediyo caninizn.yanmasini.istemiyo ne kadar uzulecegnizin farkinda saatler haftlar yazilar bi erkegin.ince duaunme yapisina aykiri bundan hic suphem yok. Ama belirttigim gibi devam.ederse verin savciliga bu nedir allah askina
Ama canim kimse erkek arkadasina surekli.bahsedemz 1 2 en fazla 3 ama bayanla daha cok.dertlesir anlatir mutlaka tekefbda surekli.msjlastgi hatta nisanliyken.o ayri hattan.konustugu biri vardir senden.haberdar olan.biri cok yakinindan.biri bile olabilir . Neden cikamadi acaba yuzumu.yoktu ?? Sen dusunme bunlari bosver. Sabahta ailenle konus gerekeni yapinBende ilk başta bayan diye düşündüm ama devamlı senden bahsediyor demesi yanında onunla devamlı olan biri olduğu kanisiniuyandırdı çünkü devamlı olarak dertleştigi sadece ev arkadaslari var
Canım son açtığım konuyu okurmusun benimde başıma geldi böyle bi şeyMerhaba kızlar daha öncede bu konu hakkinda buraya yazmıştım gizemli dost yine bu akşam mesaj atmış :) derdi ne anlam veremiyorum inanın eski nişanlımla ilgili en ufak ne bir paylaşım ne bir dert yanma yapmıyorum kız mı erkek mi bilmiyorum ama sinir bozucu olmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?