Anlamsız mesajlar 2 :)

İlk mesajda bende öyle zannetim ama devamlı senden bahsediyor seni suçluyor demesi bir erkek olduğu kanisini uyandırdı çünkü ev arkadaşları ile devamlı konusur ve dertleşir
Hmm olabilir belki,, ozaman erkekce cikip yüzüne anlatsin anlatacaklarini böyle gizli gizli napmaya calisiyor madem bir dost diyosa dostlugunu göstersin

Açıkcası onun arkadaşlarından birinin ve sana karşı hisleri olduğunu düşünen biri diye düşünüyorum.
Hiç öyle arkadaşlarından birinden birşey hissettin mi ?
İnan nişanlim o kadar kıskançtır ki onlarla çok nadir ortamlarda bulunduk beni onlardan açıkçası saklardi evden birşey almaya gitsek bile ben kapıda beklerdim aşağıda asla yukarı çıkartamzdi beni o yüzden varsa bile hiç anlamadım

Hmm olabilir belki,, ozaman erkekce cikip yüzüne anlatsin anlatacaklarini böyle gizli gizli napmaya calisiyor madem bir dost diyosa dostlugunu göstersin
Amacı ne bilmiyorum cevap yazmıyorum eski nişanlımla ilgili en ufak bir paylaşımda bulunmuyorum derdi ne anlamadım

Çok ilginç.
Peki ayrıldıktan sonra senle hiç irtibata geçmeye çalıştı mı ?

Erkek oldugu kabak gibi ortada, son cumleden belli.

Ve bence kesinlikle ve kesinlikle eski erkek arkadasinizin yakinindan birisi bu.
Yoksa nerden bilsin sizin hakkinizda konusuldugunu?
Eminim bi yerde sohbet arasi erkekler konusurken senin eski erkek arkdasin" pehh nehirce perisan oldu ayriliktan sonra,baksana" diye bi dusunceyi dile getirdi. Ve tamda bu sebepten bu gizemli ksi bu mevzularin icinde oldugu icin aynende size aktariyorki onlarin agizlarina sakiz olmayin diye.

Cok gizemli ama yaa, bende istiyorum tam aynisindan bi porsiyon. Heycana gel :).

Ben sizin yerinizde olsam fb duvarima yeni asklara yelken acabilicegimi belirtirdim ustu kapali. Elbet oltaya gelip sizle tanismayi hizlandiricaktir.

Konunuz oldukca ilginc ..
Ikinci hatti nasil buldunuz ?

Bu gidişle çıkar karşıma :) kim neden böyle birşey yazıyor bilmiyorum ama takıntılı olduğu kesin

4 yıllık ilişkide herşeyiniz ortak oluyor ister istemez akıllı nişanlim e devlet sifremizide ortak yapmıştı ordan öğrendim

Aa ilk.defa duyuyorum benimde oyle bi.suhem varda ,
Ben.konunuzdan.oldukca urktum sizi beklemesi vazgecip gitmesi.. gizli.msjlar bi dost ibaresi oldukca turk flimi izleyen biri heycam seviyo belliki savcilaga verin heycanin aglasini yasasin..
Benim fikrim bu bi bayan konustugu sizi bilen bi bayan .. yedigi her halti bilen yakin biri beni.gorunce sedyece kapancaksin.ibaresi bi guven.degil kesinlikle yada senden hislaniyorum degil gercekleri onun.agzindan dinledginizde evlenmedginiz icin sukredeceksiniz duyduklaribiz karsisinda sizi bi bayan olarak telkin ediyo caninizn.yanmasini.istemiyo ne kadar uzulecegnizin farkinda saatler haftlar yazilar bi erkegin.ince duaunme yapisina aykiri bundan hic suphem yok. Ama belirttigim gibi devam.ederse verin savciliga bu nedir allah askina

Bende ilk başta bayan diye düşündüm ama devamlı senden bahsediyor demesi yanında onunla devamlı olan biri olduğu kanisiniuyandırdı çünkü devamlı olarak dertleştigi sadece ev arkadaslari var

Bende ilk başta bayan diye düşündüm ama devamlı senden bahsediyor demesi yanında onunla devamlı olan biri olduğu kanisiniuyandırdı çünkü devamlı olarak dertleştigi sadece ev arkadaslari var

Ama canim kimse erkek arkadasina surekli.bahsedemz 1 2 en fazla 3 ama bayanla daha cok.dertlesir anlatir mutlaka tekefbda surekli.msjlastgi hatta nisanliyken.o ayri hattan.konustugu biri vardir senden.haberdar olan.biri cok yakinindan.biri bile olabilir . Neden cikamadi acaba yuzumu.yoktu ?? Sen dusunme bunlari bosver. Sabahta ailenle konus gerekeni yapin

Ortamini cok iyi bilmiyorum ama anlattıkların üzerinden şöyle bir resim canlandı gözümde.Tahminimce eski nisanlının ev arkadaslarının cevresinde bir kimse bu.Nısanlınla ne çok yakın ne çok uzak.Ve o evden gitmeyi planlayan bir kimse varmiydi düşün bakalım.

Bence soyle 1. Bu eski nisanliniz olabilir, cunku BENDEN GITME isminde fake hesap acmis kendisine, sizin dusuncelerinizi ogrenmek istiyor ---- 2. Bunun kiz oldugunu dusunmuyorum ben, bu kesin erkek ama kim ? 3. Mesaji tekrar gozden gecirdim, ve bir cumle takildi gozume PARANI CALAR gibi.. acaba eski nisanliniz dolandiricimi ?!!! Sizi uyarmak istemis belliki..

Canım son açtığım konuyu okurmusun benimde başıma geldi böyle bi şey

Amaaaaaan çok mu önemli kim olduğu, ya da neden önemli, bas engeli gitsin, faceden yazıyo heralde, ayarlarını düzenle diğer kutusuna düşer arkadaşın olmayan kişilerden gelen mesajlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…