- 27 Aralık 2015
- 340
- 161
- 18
- 43
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
Eğer polis merkezine girip müdürüyle merkezde tanıştıysan emin ol.ypksa dışarıda tanıştıysan emin olma asla.adı soyadı sahte oluyomuş bunların.veya o isimde biri oluyomuş gerçekten.onun kimliğinin sahtesini yapıyorlarmış.aynen canım cok dıkkatlı olmak gerekiyor haklısın ama dedım ya polis kendısı ve emınım buna
gidicem ama eski nişanlımda polis benı bu mesajlar yuzunden dikkate alırlar mı bılmıyorumResmen stalker. Savcılığa gitmeyi düşünme, git.
gidicem ama eski nişanlımda polis benı bu mesajlar yuzunden dikkate alırlar mı bılmıyorum
tesekkur ederım tavsıyenız ıcınAlmak zorundalar. Tehtid altında hissediyorum. Takip ediliyorum, korkuyorum de. Hiç bir işlem yapmamaları gibi durum söz konusu olamaz. Resmi başvuru yapıyorsunuz. Öyle bir tepki alırsanızda bimerden şikayette bulunun.
Eski nişanlının yakın akrabası yada yakın arkadaşı bir erkek bu bana kalırsa. Ve sanırım sana karşı ilgisi ve zaafı var gibi geldi.Problem olarak görüyorsan eğer polise git suç duyurusu yap bulurlar hemen kim olduğunuMerhaba kızlar daha öncede bu konu hakkinda buraya yazmıştım gizemli dost yine bu akşam mesaj atmış :) derdi ne anlam veremiyorum inanın eski nişanlımla ilgili en ufak ne bir paylaşım ne bir dert yanma yapmıyorum kız mı erkek mi bilmiyorum ama sinir bozucu olmaya başladı
inan hiç kimse gelmiyor aklımaBence de erkek ve senden hoşlanıyor. Bana oyle geldi. Çevrene bir dikkat et bakalim bir. Sana davranışları farklı olan var mı?
Gözlemlemeye devam et derim.inan hiç kimse gelmiyor aklıma
kımse benım demez kı soyleyecek olsa kendını tanıtırdı simdiye kadarBence mu fotoyu facenin duvarında paylaş kimse çıkar ortaya
Demez belki ama en azından tekrar etmez diye düsünuyorum ayrica tabiki savcılıga gidip de tehdit ve takip edildigin icin suç duyurusunda bulunkımse benım demez kı soyleyecek olsa kendını tanıtırdı simdiye kadar
polis bir arkadaşımla konustum sonuç alman en az 7 8 ay sürer dedı kım oldugunu tespıt etmek kolay değil dedı napıcam bilemedimHemen gidin ve bilişim suçlarına şikayet edin.Sapık mıdır nedir?
Böyle bişey için polise gitmek çok saçma. Ayarlardan mesaj gönderenleri sadece arkadaşım vs. Yapabilirsiniz bir daha da gelmez.polis bir arkadaşımla konustum sonuç alman en az 7 8 ay sürer dedı kım oldugunu tespıt etmek kolay değil dedı napıcam bilemedim
ilk mesajlarını kaale almadım ama sonrakı mesajda evını bılıyorum karsına cıkıcam demesı tedırgın ettı benıBöyle bişey için polise gitmek çok saçma. Ayarlardan mesaj gönderenleri sadece arkadaşım vs. Yapabilirsiniz bir daha da gelmez.
Bence nişanlınızın edki kız arkadaşı falan olabilir yazdığı şeyler sanki ondan daha önce kazık yemiş gibi.
Özellikle sonra da paranı alır kısmında kesinlikle eski kız arkadaş olduğuna emin oldum
Ama orda karşına çıkıcam sana bişey yapıcam dememiş. Farkındaydan nişan günün çıkıcaktım demiş. Muhtemelen bildiği şeyleri anlatmak için. Bence bir daha ona geri dönmeyin diye uğraşıyor ya da aynı acıları siz de yaşayın diye sadece o kadar .ilk mesajlarını kaale almadım ama sonrakı mesajda evını bılıyorum karsına cıkıcam demesı tedırgın ettı benı
olabilir ama benim geri dönme gibi bir çabam yada uğraşım yok kendı hayatıma bakıyorum ne bır soylem nede bır paylaşım yapmıyorum durup dururken neden devamlı mesaj atıyor bana bunu anlamıyorum tedırgın oldugum konu bu takıntılı olmasıAma orda karşına çıkıcam sana bişey yapıcam dememiş. Farkındaydan nişan günün çıkıcaktım demiş. Muhtemelen bildiği şeyleri anlatmak için. Bence bir daha ona geri dönmeyin diye uğraşıyor ya da aynı acıları siz de yaşayın diye sadece o kadar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?