Anlamsız mesajlar 2 :)

aynen canım cok dıkkatlı olmak gerekiyor haklısın ama dedım ya polis kendısı ve emınım buna
Eğer polis merkezine girip müdürüyle merkezde tanıştıysan emin ol.ypksa dışarıda tanıştıysan emin olma asla.adı soyadı sahte oluyomuş bunların.veya o isimde biri oluyomuş gerçekten.onun kimliğinin sahtesini yapıyorlarmış.

gidicem ama eski nişanlımda polis benı bu mesajlar yuzunden dikkate alırlar mı bılmıyorum

Almak zorundalar. Tehtid altında hissediyorum. Takip ediliyorum, korkuyorum de. Hiç bir işlem yapmamaları gibi durum söz konusu olamaz. Resmi başvuru yapıyorsunuz. Öyle bir tepki alırsanızda bimerden şikayette bulunun.

Eski nişanlının yakın akrabası yada yakın arkadaşı bir erkek bu bana kalırsa. Ve sanırım sana karşı ilgisi ve zaafı var gibi geldi.Problem olarak görüyorsan eğer polise git suç duyurusu yap bulurlar hemen kim olduğunu

Bence de erkek ve senden hoşlanıyor. Bana oyle geldi. Çevrene bir dikkat et bakalim bir. Sana davranışları farklı olan var mı?

Bence senı ve eskı nısanlını tanıyan senı seven bırı . Onun arkadaslarından .

polis bir arkadaşımla konustum sonuç alman en az 7 8 ay sürer dedı kım oldugunu tespıt etmek kolay değil dedı napıcam bilemedim
Böyle bişey için polise gitmek çok saçma. Ayarlardan mesaj gönderenleri sadece arkadaşım vs. Yapabilirsiniz bir daha da gelmez.
Bence nişanlınızın edki kız arkadaşı falan olabilir yazdığı şeyler sanki ondan daha önce kazık yemiş gibi.
Özellikle sonra da paranı alır kısmında kesinlikle eski kız arkadaş olduğuna emin oldum

Edit. Gerçi şimdi okıdum herkes savcılığa git demiş tabi bi tehdit hissediyorsan git. Zararsıza benziyor ama ne olacağı belli olmaz

savcilik boyle bi seyle ilgilenmez. Apacik olumle tehdit mesajlarini bile sallayip duruyorlar bu mesaji kaale almazlar.
Engelle, okuma falan diyen arkadaslar da sizin basiniza gelse okumayacaktiniz sanki :)
Ben size bi zarar vermeye kalkacagini dusunmuyorum karsidakinin, ya dalga geciyor ya da uyarmak icin yaziyor.
Yakalayip kaciracak hali yok ya cok abartildi yorumlar

ilk mesajlarını kaale almadım ama sonrakı mesajda evını bılıyorum karsına cıkıcam demesı tedırgın ettı benı

ilk mesajlarını kaale almadım ama sonrakı mesajda evını bılıyorum karsına cıkıcam demesı tedırgın ettı benı
Ama orda karşına çıkıcam sana bişey yapıcam dememiş. Farkındaydan nişan günün çıkıcaktım demiş. Muhtemelen bildiği şeyleri anlatmak için. Bence bir daha ona geri dönmeyin diye uğraşıyor ya da aynı acıları siz de yaşayın diye sadece o kadar .

olabilir ama benim geri dönme gibi bir çabam yada uğraşım yok kendı hayatıma bakıyorum ne bır soylem nede bır paylaşım yapmıyorum durup dururken neden devamlı mesaj atıyor bana bunu anlamıyorum tedırgın oldugum konu bu takıntılı olması

Eski nişanlını da seni de tanıyan ve seni içten içe seven biri bence.

Her mesajında eski nişanlını küçük düşürmeye çalışmış. İtibar etme bence, kimin dost kimin düşman olduğu belli değil artık.

Cesareti olan biri olsaydı zaten kendi kimliğiyle yazardı itibar etme hiç. Her kimse bir köşede oynasın dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…