Anlamsız mesajlar 2 :)

İleride mutlaka görüşeceğiz ne demek ki?
Yada o yola girdiğinde ağladım demesi?
Bana eski nişanlını çevresinde size yazan biri gibi geldi. Pek de niyeti niyet değil bence. Yani hazır ayrıldı bir şansımı deneyeyim gibi. Hani ağlayacak omuz falan olma çabası gibi geldi.
Ama evinin orada bekleyip vazgeçmeler falan bana korkutucu geldi. Bir gün görüşeceğiz demesi de.
Ben olsam korkardım sanırım.
Siz bir savcılığa gidin bence...

Bir o kadar iddalı, özgüvenli yazıp karşına çıkamayacak kadar ezik birisi. Hiç bir romantik yanı falan yok. Hastalıklı, takıntılı bir ruh hali. Direkt engellerdim. Allah korusun manyak mıdır nedir? Erkek arkadaşınızın etrafından birisi yada size düşman olan biri sizi işletmeye çalışıyor geyik olsun diye. Her şekilde silin gitsin...

Canım son açtığım konuyu okurmusun benimde başıma geldi böyle bi şey
canım konunu okudum sende zor gunler geçirmişsin Allah yardımcın olsun ben eski nişanlım ile birlikteyken öğrendim zaten 2. hattı olduğunu sordum inkar ettı arkadasım kullanıyor dedı yalancının şahidi şıracı derler ya o arkadasıda benı arayıp yenge hattı ben kullanıyorum dedı bende inanmış gibi yapıp takibe aldım hattı o donemde ama bana asla soğuk uzak davranmadı her defasında sevıyorum senı su 5 ay geçsede hemen evlensek bizi kimse ayıramaz gibi lafları cok fazla etmeye başladı tipik bir halt yiyen ve ortaya cıkmasın dıye uğraşan erkek modu anlıcağın dikkat ettim o hat sadece geceleri wht çevrimiçi benım yanıma gelince çevrimdışı daha fazla dayanamadım kavga ettik inkar etti yine bende attım yüzüğü iyi ki de atmışım :) benım tek sıkıntım bu kişinin bayan mı erkek mi olduğu ve amacının ne oldugunu bilmek çünkü ben en ufak bir paylaşımda bulunmuyorum

Ona cevap ver bence canım cevap verirkende canım falan de kız gibi yani ben canım diyordum o demiyordu daha çok erkek gibi konuşuyordu o yüzden eşimin bi arkadaşı olduğunu düşünüyorum

takıntılı olduğu kesin silemiyorum engelleyemiyorum çunku mesajı atıp hesabı kapatıyor

Ona cevap ver bence canım cevap verirkende canım falan de kız gibi yani ben canım diyordum o demiyordu daha çok erkek gibi konuşuyordu o yüzden eşimin bi arkadaşı olduğunu düşünüyorum
cevap yazamıyorum mesajı atıp hesabı kapatıyor hemen

ilk mesajı attıgında adres acıktı resmını cok kısa gorebildim bayan resmı vardı ama ınternetten alındıgı kesın diğerlerine bakamadan engelledi . niyetının iyi olmadığını bende düşünüyorum bayan mı erkek mı onu bile bilmiyorum evime nerden biliyor ne zaman öğrendi neden ağladı hiç bi rfikrim yok. takıntılı biri bugün savcılığa gitmeyi düşünüyorum

Bence bu canı yanmış bir kız. Canını yakanda senin ex.

Ve hala kendisine yapılanları hazmedemediği için hem seni uyarıyor,
hemde onun işlerini bozmaya çalışıyor.

Bence bu canı yanmış bir kız. Canını yakanda senin ex.

Ve hala kendisine yapılanları hazmedemediği için hem seni uyarıyor,
hemde onun işlerini bozmaya çalışıyor.
ilk başta bende öyle düşündüm ama 2. mesajında devamlı senden bahsediyor seni suçluyor demesi kafamı karıstırdı neden devamlı eskı kız arkadasına benden bahsetsin ki ?

ilk başta bende öyle düşündüm ama 2. mesajında devamlı senden bahsediyor seni suçluyor demesi kafamı karıstırdı neden devamlı eskı kız arkadasına benden bahsetsin ki ?

Ortak birileri vardır, agzından laf alıyordur eski nişanlınla ilgili.
Seni sevdiğini bildigi içinde senin tekrar barısman dan korkuyor.
Hani o da benim yaşadıklarımı yaşasın gibi bir çırpınış gibi geldi bana.

haklısın olabilir !!!

haklısın olabilir !!!

Ama burda söylemek istediğimi yanlış anlama.
O da benim yaşadıklarımı yaşasın diye istiyor derken senin için öyle düşünmüyor.
Eski nişanlının da sevdigini kaybetme duygusunu yaşamasını istiyor anlamında söyledim.
Hani o benim canımı yaktı,
başka bir kız da onun canını yaksın gibi :)

bak en son yazdığında kendi başına gelenleri anlatmış sana.
Önce kalbimi, sonra hayallerimi ve hayatımı çaldı. hatta yetmedi paramı yedi.
Hani yine aynı yola girip barısırsan senin de sonun bu olacak diyor.

birde sana gercekten agladım derken, acıdım anlamında söylüyor.
Hani kendi yaşayacaklarının senin de başına geleceginden o kadar emin.

Amann iyi niyetliyse süper hayırsızdan kurtuldun demek kötü niyetliyse de demek devam etseydin eskisiyle bol ah edecekti yani iyi ki bitmiş

takıntılı olduğu kesin silemiyorum engelleyemiyorum çunku mesajı atıp hesabı kapatıyor

İyi niyet kötü niyet vs denmiş bilemem ama bu kadar takıntılı bir insan.(seni takip eden ona gideceğini söyleyen vs )
Zarar gelmesindense şikayette bulun kim olduğu belli olsun yakınından uzaklaştır. Bence erkek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…