- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
Merhaba kızlar daha öncede bu konu hakkinda buraya yazmıştım gizemli dost yine bu akşam mesaj atmış :) derdi ne anlam veremiyorum inanın eski nişanlımla ilgili en ufak ne bir paylaşım ne bir dert yanma yapmıyorum kız mı erkek mi bilmiyorum ama sinir bozucu olmaya başladı
bende tedirgin olmaya başladım benimi seviyor yoksa eski nişanlımımı seviyor ona geri dönmemden mi korkuyor anlamıyorum ben eskı nışanlıma donmeyı dusunmeyı bile asla aklıma getirmedim böyle bir paylaşımdada bulunmadım acaba eskı nısanlım ben ıstesem bugun bana doner gidip özür dilecem falan mı dedı buna kı bu mesajı yazdı banaİyi niyet kötü niyet vs denmiş bilemem ama bu kadar takıntılı bir insan.(seni takip eden ona gideceğini söyleyen vs )
Zarar gelmesindense şikayette bulun kim olduğu belli olsun yakınından uzaklaştır. Bence erkek...
iyide canım benım onunla ilgili hiçbir bağım kalmadı nişanı atan benım terkeden benım ne bir pişmanlık ne bır ozlem kalmadı ona karsı hıcbır paylasımdada bulunmuyorum onunla ilgili neden ısrarla meaj atıyor bence ex nısanlım bırılerıne bırseyler anlatıyor affeder benı gıdıp ozur dıleyım falan dıye oda ben onu affederım dıye korkuyor bu bır kızsa kormasını gerektırecek bırsey yok yapmıyorum da onunla hala ıletısımde olan bırı benıde tanıyan cunku fb resımlerımın eskı oldugunu bıle bılıyor bız 4 yıldır beraberdık hangı kız 4 yıl gecse bıle bunalrı dusunup yazabılır bılmıyorumbak en son yazdığında kendi başına gelenleri anlatmış sana.
Önce kalbimi, sonra hayallerimi ve hayatımı çaldı. hatta yetmedi paramı yedi.
Hani yine aynı yola girip barısırsan senin de sonun bu olacak diyor.
birde sana gercekten agladım derken, acıdım anlamında söylüyor.
Hani kendi yaşayacaklarının senin de başına geleceginden o kadar emin.
engelleyemıyorum ondan olabılır mı evımı bildiğini söyluyor hosuma gıtmesınden degıl kaale almadıgımdan gulucuk resmı koydum tabıkı tedırgın olmaya basladım o yuzden savcılıga gıdıyorum.Canım ya engelle gitsin. Senin de hoşuna gidiyor ki gizemli mesajlar 2:) böyle gulucukle başlık atmissin. Sapkin bir manyak bu engelle hala ne diye engelleme missin hayret
canım 4 yıldır bırlıkteydık aılesı geldı bız oraya gıttık hatta en son bayramda oradaydım ben 4 gun kaldım butun aılesını akrabalarını tanıyorum 2 yerdede nişan yaptık ayrıca polis kendısı böyle bır durum soz konusu olamaz benceYa değişik insanlar var.evlenme vaadiyle kandırıp,parasını alan vs.hatta aileleriyle de tanıştırıyorlarmış.isteme falan herşey normal ama dolandırıcı adam.geçende haberlerde gördüm.belki nişanlın öyle biriydi.sen evleneceğim sanıyordun.
Gittin iş yerine polis olduğunu gördün mü? Onlarda tanıtıyorlar aile,akraba,sülalr..canım 4 yıldır bırlıkteydık aılesı geldı bız oraya gıttık hatta en son bayramda oradaydım ben 4 gun kaldım butun aılesını akrabalarını tanıyorum 2 yerdede nişan yaptık ayrıca polis kendısı böyle bır durum soz konusu olamaz bence
Aaaaa Fuat Avni olmasın sakın bu?)
canım tabıkı gordum yunus polıs kendısı bende ogretmenım defalarca okula yanıma geldı polis okulundakı resımlerını gosterdı aılesı kımlık kartını gordum benım basıma bı ara bır ıs geldı cuzdanımı caldılar onunla bırlıkte gıttık sıkayet etmeye devrem dıye konustu dıger polisler ayrıca ev arkadaslarıda polis anlıcagın o senın dusundugun ıhtımal cok dusuk 1 2 aydan bahsetmıyorum ben bu adamı 4 yıldır tanıyorum tayını cıkınca beraber gıdıp ertelettıkGittin iş yerine polis olduğunu gördün mü? Onlarda tanıtıyorlar aile,akraba,sülalr..
denk getirebilsem keske :)Bir daha yazınca mesajı okumadan profilinin linkini al.. Arada bir açıyordur belki hesabını.. Sende başka hesaptan ekle..
Canım sahte kimlik yapıyorlar.çete oluyorlar genelde zaten.arkadaşları mış gibi yapıyor.kıyafetleri vs oluyor.özellikle aaker,polis gibi yapıyorlar güven sağlamak için.sen polis merkezinde çalışırken görmeden inanma.devrem der ki me bakıyosun ona.sen netten yazsana dolandırıcılık evlenme vaadi diye neler var.ne dört senesi yıllarca kandırılıyo insanlar.yaz netten çıkar karşına.hatta resimlere falan da bak nişanlın resimdekilerden biri mi diyecanım tabıkı gordum yunus polıs kendısı bende ogretmenım defalarca okula yanıma geldı polis okulundakı resımlerını gosterdı aılesı kımlık kartını gordum benım basıma bı ara bır ıs geldı cuzdanımı caldılar onunla bırlıkte gıttık sıkayet etmeye devrem dıye konustu dıger polisler ayrıca ev arkadaslarıda polis anlıcagın o senın dusundugun ıhtımal cok dusuk 1 2 aydan bahsetmıyorum ben bu adamı 4 yıldır tanıyorum tayını cıkınca beraber gıdıp ertelettık
haklıısn canım ama gordum gıttım yanı calıstıgı yere dedım ya tayını cıktı Vana beraber gıttık subesıne hatta muduru ile tanıstırdı benı nısanlım dıye dılekce yazdık o konuda suphem yok anlıcagınCanım sahte kimlik yapıyorlar.çete oluyorlar genelde zaten.arkadaşları mış gibi yapıyor.kıyafetleri vs oluyor.özellikle aaker,polis gibi yapıyorlar güven sağlamak için.sen polis merkezinde çalışırken görmeden inanma.devrem der ki me bakıyosun ona.sen netten yazsana dolandırıcılık evlenme vaadi diye neler var.ne dört senesi yıllarca kandırılıyo insanlar.yaz netten çıkar karşına.hatta resimlere falan da bak nişanlın resimdekilerden biri mi diye
Egm ye falan gittiysen şube müdürüyle vs tanıştıysan tamam o zaman.ama dışarıda gördüğün biriyse sakın inanma.haberlerde her akşam çıkıyo çarşaf çarşafhaklıısn canım ama gordum gıttım yanı calıstıgı yere dedım ya tayını cıktı Vana beraber gıttık subesıne hatta muduru ile tanıstırdı benı nısanlım dıye dılekce yazdık o konuda suphem yok anlıcagın
aynen canım cok dıkkatlı olmak gerekiyor haklısın ama dedım ya polis kendısı ve emınım bunaEgm ye falan gittiysen şube müdürüyle vs tanıştıysan tamam o zaman.ama dışarıda gördüğün biriyse sakın inanma.haberlerde her akşam çıkıyo çarşaf çarşaf
Merhaba kızlar daha öncede bu konu hakkinda buraya yazmıştım gizemli dost yine bu akşam mesaj atmış :) derdi ne anlam veremiyorum inanın eski nişanlımla ilgili en ufak ne bir paylaşım ne bir dert yanma yapmıyorum kız mı erkek mi bilmiyorum ama sinir bozucu olmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?