- 11 Nisan 2023
- 104
- 84
- 28
- Konu Sahibi Nisanur4221
Merhabalarrr.Aşkta asla yüzüm gülmedi.En son Şubat başı gibi bir flörtüm vardı limoni gibiydik onunla Şubat ortası gibi konuşmayı kestik.Artık sevgili işlerinden soğuduğum için birkaç ay boyunca kimseyle konuşmadım.1.5 ay kadar önce bana ınstagramdan istek atan bir beyefendi ile tanıştım.Yaslarimiz 25'e 23 büyük olan benim.Karsimdaki adam gayet yakışıklı ve güzel bir mesleği olan birisi.Ben birkaç ay önce işten ayrıldım şuan çalışmıyorum bayramdan sonra tekrardan iş bakacağım.Neyse biz aynı şehirde yaşıyoruz aramız yarım saat 1 kere yüz yüze konuştuk adam gerçekten benden çok etkilendi.Bulusma sonrası da çok güzel konuşmaya devam ettik.Gecen hafta küçük bir tartışma geçti birbirimizi kırmayalım gibisinden konuştu anlaştık tatlıya bağladık.2 gün önce bayram için memleketine gidecekti bayramdan sonra biz yine buluşacaktik geldiğinde.Neyse özledim seni diyerek fotoğraf istedi.Normal bir fotoğraf yanlış anlaşılmasın.O sırada ev kalabalık misafir olduğu için müsait olmadığımı misafiler gidince atacağımı belirttim.Tekrardan özledim sesini duymak istiyorum dedi bende üstüne basa basa müsait değilim dedim.Sonra saçmalamaya başladı.İki dakika farklı bir yere geçer misin dedi.Sinirledim müsait değilim senin her istediğini an müsait olamam ben seni işteyken darlamıyorum sen anlayış göstermiyorsun dedim görüldü attı yatmadan önce baktığımda iyi geceler yarın yola çıkacağım yazmış.Sabah günaydın yazdım saat 9 gibi öğlen 12'de günaydın yazmış gideceği şehre ulaşmış.Dünkü tavrımdan dolayı benimle konuşmak istemediğini söyledi.Arkadaslar hayatımın şokunu yaşadım.Oysaki bayram dönüşünde çok güzel günübirlik tatil programlari yapmıştık.Biraz konuştum dünkü tavrımda haklı olduğumu belirttim ve haklıydım da bu yüzden geri adım atmadım.Benden hoşlandığını ileri bir şey düşündüğünü ama benim mizacımın sert olduğunu bu yüzden bir daha konuşmak istemediğini söyledi.Mizacım da sert değildir aslında ve kendisi kıracak bir şey demedim.Biraz gönlünü almaya çalıştım ama geri adım atmadan kesin bir dille istemiyorum dedi.Sizden fikir bekliyorum ne yapmalıyım? Ve bu adam niye 24 saat bile olmadan bu kadar değişti bana karşı.