Anlaşamıyoruz

İş yerinde kuzu evde aslan oluyor genelde bu tipler

Birde hem suçlu hem güçlü evet aynen o durumdayım ben kendi fizigimi beğeniyorum alsinda oda begenirdi sonra ne olduysa oldu birşeyler

Bacım sana da Allah kolaylık versin..
Yani eşin hep mi böyleydi bilmiyorum ama ne biçim bir üslûbu var bu adamın.. Okurken sinir sahibi oldum resmen...

Sen de dahil eşlerin birbirlerinden beklentileri olabilir bazı istekleri.. bunları güzelce dile getirmeli.. Sen ne biçim kadınsın , baktırtma o zaman başka kadınlara vs bunlar çirkin şeyler.. Ben olsam küfür ederdim herhalde eşime hiç huyum değildir ama benim de bir hududum var yani..

Kendin iyice düşün tart ve tavrını koy saygı olmazsa hiç bir şey olmaz o evlilikten..

Son düzenleme:
Eğer kesin kararlıysan gerçekten son 1 kez şans vereceğine ama gerçekten bunun son şans olduğuna eminsen,al karşına ya kendine çekidüzen verirsin ya da boşanırız de.
Evet inşallah kendimi tutabilirim aklıma deli deli şeyler geliyor kafayi yedim galiba artık konuşurken tekme tokat dalmam inşallah

Şuan da belki farkinda değil ama ileride olacak.. bu yüzden iyice düşün taşın.. düzelir mi bilmem ama senin çizgin net olsun..

Saygı kalmadı zaten bazen ben uyudugumda beni öperek uynadirmasini isterim gelir tepeme pist alooo hadi kalk der önceden böyle değil di çocuktan dolayı uyuyamadıgim için sabahları zor kalkardim bana kahvaltı hazırlar en sevdiğin şeyleri yaptım hadi gel aşkım derdi şimdi çok değişik geliyor bana bunlar adımla seslenmezdi asla şimdi hep adımla sesleniyor ben de aynı şekilde

Yok telefonu hep evde bırakır sanmıyorum onu ama çalıştığı yerde varmıdır bilemem her saniye takip edemiyorum
Bence son kez karşına al konuş. Bunun son şansı olduğunu belirt. Eğer hala değişmezse yapacak bir şey yok. Ya kabulleneceksin ya da boşayacaksın.

Nezamandan beri böyle peki? Nekadar oldu değişeli ?

Bence son kez karşına al konuş. Bunun son şansı olduğunu belirt. Eğer hala değişmezse yapacak bir şey yok. Ya kabulleneceksin ya da boşayacaksın.
Evet düşünüyorum iyi huyları ve kötü huyları diye liste yaptım kafamda şu an Sabah ola hayrola artık ne konuscam onu da bir yazan olsa ben konuşunca işe yaramıyor benim bişey yapmam lazım daha önce de konuştum konuşunca tamam diyor aradan biraz zaman geçiyor yine aynı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…