Merhaba hayırlı akşamlar hayırlı geceler herkese umarım bu buraya son konu açışım olur çünkü artık sonuna geldik bıçak kemiğe artık dayandı ve derdim her zaman olduğu gibi yine eşim lütfen dalga geçecekler küçümseyici cümleler kuracaklar yorum yazmasın. Eşimle bir türlü anlaşamıyoruz her sorun olduğunda karşıma alıp iki kahve yapıp oturup konuştum o konuşma esnasında sözler veriyor tamam diyor yapmiycam uzmuycem diyor ama ertesi gün sil baştan yine aynı oluyor önceki konularimi bilmeyenler için de yazıyorum eşim çok değişti ve onun bu halini artık sevmiyorum söylemiştim daha önce de kızların vs vidolari ni izliyordu neden izledin dediğimde de kendini haklı çıkarmak için beni suçlu gösterdi bana (baktirma o zmn ) dedi sen ne biçim kadınsın dedi beni küçümsedi daha sonrasında aradan biraz zaman geçince benimle konuştu ve çekici ol biraz falan filan dedi yaptım oldum her sabah erkenden o uyanmadan önce hazırlanıp öyle uyandırdım onu ve en önemli konu aslında bugün olanlar
bugün eşim sabah işten geldi ve uyudu mesai saatleri değiştiği için sabah geliyor bazen. Biz halı almıştık internetten ve halı geldi kapıda da erkek olunca eşimi uyandırdım üzerim müsait değil diye kapıyı onun açmasını istedim kalktı sonra halıyı aldık ve eski halıyı kaldırdım dedim ki yardım eder misin tek başıma yapamam geldi koltuğu kaldırırken bir an da gücüm yetmedi ve bıraktım yere sonra bana bağırdı ne biçim kadınsın sen hiç bir şeyi beceremiyorsun öküz gibi iş yapıyorsun dedi o kadar zoruma gitti ki ağzımı bile açmadan aldım çocuğu çıktım. çıkarken nereye dedi hava Alicam biraz dedim. Sonra ben açım yemek hazirlamiycakmisin dedi. Ben de sen bana hakaret et beni kucumse ben de senin yemeğini mi dusunucem dedim git kendin yap dedim ve çıktım annemlere geldim ne aradı ne mesaj attı öğrendim ki ise gitmiş beni de hiç umursamadi önce olsa bir ton mesaj atardım sen beni neden aramiyorsun diye ama düşündüm de artık sessiz kalicam bu sefer ben değil o çabalasin istiyorum gerekirse boşanmaya kadar gider bu iş ben çocuğumu mutsuz bir yuvada büyütmek de istemiyorum ama babasız olunca ne kadar mutlu olur o ayrı
sizce doğru mu yapıyorum sessiz kalmamda fayda var mı yoksa konuşmalimiyim yine yada o mu gelsin