Anlaşamıyoruz

Sadece 2 yıllık evlilikte herşeyi tüketmişsiniz. (Eski konularınızı hatirliyorum) esiniz sizinle zorla mi evlendi?hiç mi tanımadınız? Esiniz size karşı sevgisiz maalesef..hâlâ birşeyleri siz düzeltmeye çalışıyorsunuz..ayrilin

Kendinize zaman verin o arayıp sorana kadar ilk adımı atmayın.
Bu sefer sessiz kalın, çocuğunuzla güzel vakit geçirmeye bakın.
İnşaALLAH huzurlu yolu bulursunuz.

eşiniz ne yaptı bavulu verince?

kesinlikle sessiz kal,
yok ol bir süre
yüzleşsin yaptıkları ile

18 yasında evlenmiş 20 yasında 19 aylık bebeye sahipsiniz.
Sizinkisi evlilik değil evcilik.
Eski konularına baktım da.
Ne dersek diyelim, yaşın kemale erince anlayacaksın bazı şeyleri.
Çok erken evlenmiş ya. Ne acelen vardı da koştur koştur evlendin be bacım. Eşin kaç yaşında?

18 yaşında ne evliliği daha çocuksunuz ikiniz de. Reşit olur olmaz mı evlendin ne yaptın? Neden üniversite okumadın, ailen zorla mı evlendirdi yoksa?

Bu mutsuz ve sevgisiz, saygısız evliliğe çocuk getirmek için acele etmeseydin keşke. Daha kendin çocuksun ben 20 yaşındayken kampüste ders aralarına çıkıp arkadaşlarımla laflıyordum

Baktirma o zaman ne demek ya, kendi cok mu yakisikli ve bakimli. Sizde baska erkekleri izleyin, izlettirme o zaman dersiniz. Bence ne yazin ne arayin bu adam laftan anlamaz. Bosanmayacaksaniz gormezden gelin. Baba evine gidip kendi evinize donmeniz ona tatil gibi gelir, rahat rahat ınternette takiliyordur. Evinize doneceginizi bilip bunun rahatligini yasiyordur. Adamin gonlunu hos edecek seyleri yapmayi birakin.

Konu sahibinin 20 yaşında olduğunu bilmiyordum.. 20 yaşımı düşünüyorum da gezmek,eğlenmek,ev sorumlulugunun olmaması çok güzeldi.evlenince bir elin yağda öteki elin balda olmuyor.. ev işi,faturalar, çocuk bakımı, eşle ilgili sorunlar vs birde politik olmak hayatı zorlaştırıyor.. gerçekten de hayalin bunlar miydi? Bir insanin neden üniv okuma hayali olmaz?bir alanda uzmanlaşma, iş sahibi hayali olmaz anlamıyorum..

Merhaba, ben de 2.5 senelik evliyim sizin de aşağı yukarı benimle yaşıt olduğunuzu düşünmüştüm. Ama yaşınız 21miş. Emin olun sorunların kaynağı bu. Daha çocuksunuz, kendinizi ve evliliğinizi kontrol edemiyorsunuz. Sorularınıza da baktım, siz evlilik ne demek bilmeden yasal evlilik yaşına gelince evlenmişsiniz. Muhtemelen eşiniz de 30lu yaşlarında değildir. 20lerin başı kendini tanıma yaşlarıdır. 21 yaşında mesela verdiğim bazı tepkilere şu an anlıyorum ki karakterim daha çok oturmuş. Sizi yargılamıyorum, hayatınız bunu gerektirdi muhtemelen. Üniversite okumanız, vize düşünmeniz gereken yaşta bu şeylerle kafanızın yorulması ailenizin hatası. Çocuklarını hayata, evliliğe, cinselliğe hazırlamadan sağlıklı yuvalar kurmalarını bekliyorlar.

Eşinizle birbirinize saygınız yok bu çok belli. Eşiniz de hem çocuk hem kaba. Bu evlilik devam ettirilir belki ama çok yıpranmış olur. Saygı iyice yitirilmiş olur. Aileniz da arkanızdaysa boşanmanız belki de daha hayırlı olur. İnanın 6-7 sene sonra aynı kişiyle evlenseniz dahi çok daha sağlıklı bir evlilik olacak. Ama aynı evin içinde birbirinizi yıpratarak sadece birbirinize gıcık olacaksınız ve olaylar daha da saygısız bir hal alacak. Ya da evlilik terapisi alın ben almadım ama iyi birini bulursanız fayda görebilirsiniz bence.

eşiniz ne yaptı bavulu verince?
Ona gerek kalmadan kayınvalidem hemen müdahale etti. Saçma sapan iş yapmayın çoluk çocuğu bana mı sordunuz yaptınız oturun konuşun dedi. Problem aileme gitme gelme mevzusuydu. İstanbul'u bilenler mesafeyi anlar, ailem Kadıköy'de oturuyor ama biz Zekeriyaköy'deydik ve 12-13 sene önce buraya vasıta bile yoktu. Benim arabam var niye gitmeyeyim? Annem de torunlarını özlüyor görmek istiyor niye sadece eşimin anası babası varmış gibi yaşıyoruz?

Eşim gidip gelmeme veya genel olarak hiç bir şeyime karışmaz sormaz bile. Ama kayınpedere göre evli kadın ailesine bayram seyran dışında gitmezmiş ben de kendisine gideri gösterdim. Eşimin problemi, babam çok yaşlı ya bir şey olursa, durduk yere sinirlendirmeyelim, kızdırmayalım deyip sesini çıkarmamasıydı. Ben de eşime benim babam senin babandan daha kıymetli benim için, seninki dış kapının mandalı bana göre, benim bir yere gidip gelmeme hasta olacaksa umurumda bile değil ben kendi babamı tanırım dedim. O olay milat oldu bizim için. Kayınpeder bir daha ağzını açmadı. Çok kararlıydım ya geri adım atarlar ya biter. Eşimin pasifliğinin nedeni çok uzun süre birbirleriyle görüşmeden yaşamalarıydı. Bunlar kesin dönüş yapmış ama eşim yurtdışında kalmış. Annesine değil de babasına çok düşkün.

Sabah eşim annemle babamın dükkanına gitmiş ve babam da konuşmuş sonra eve geldi annem gile ben de kardeşimle cam siliyordum kapı çaldı açtım ne işin var burda niye geldin dedim senin için geldim dedi ben istemiyorum onu benim kadınlığımı laf etemden önce düşünecektin dedim uykusuz du ben biraz uyuyum dedi ben de git başka biyerde uyu senin yüzünü görmeye tahamulum yok dedim tuttum kolundan kaldrdim ve hiç birşey demeden gitti ne bir özür ne bir af dilemedi yani anliycaginiz hemen babamı aradım ne konuştun diye bizden özür diledi dedi bidaha yapmam karımı bırakmam çocuğumu bırakmam demiş ama bana hiç demedi ben de babama siz de konuşmuycaksiniz dedim dükkana gelirse bile yüz vermeyin dedim hatasını anlasın

hıhım.
Hemen hatasını anlayınca yağla bal olacaksınız.
Aileler çoluk çocugu evlendirince ortaya böyle evcilik oynayan tipler çıkıyor işte.

Evt oyle olacak gibi ben cabalamiyorum artık biterse bitsin kafasinsayim şu an

Kendinize zaman verin o arayıp sorana kadar ilk adımı atmayın.
Bu sefer sessiz kalın, çocuğunuzla güzel vakit geçirmeye bakın.
İnşaALLAH huzurlu yolu bulursunuz.
İnşallah geldi ve gitmesini soyledim görmek istemiyorum seni dedim ve gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…