- 3 Şubat 2018
- 6.637
- 25.388
- 548
- 28
Kendinize zaman verin o arayıp sorana kadar ilk adımı atmayın.Evet tam yapmak istediğim bu inşallah yapabilirim yarın muhakkak gelir yanıma gelmese de arar onunla bir yandan konuşmak istiyorum bir yandan yüzünü bile görmek istemiyorum karışık duygular içindeyim ya hemen kaniyorum ona yada aptalım yapıcam bu sefer inşallah
eşiniz ne yaptı bavulu verince?Size hakaret etmesini onaylamadım ben. Bana göre eşiniz evinde misafir bile olmak istemeyeceğim kadar iğrenç biri. İlk mesajınıza tüm detayları baştan yazarsanız biz de başı neydi sonu neydi biliriz. Ben halıyı kapıdan kendim alırım, serme işini de daha sonra yapsam da olur. Ama mesela benim kocam bana öküz gibi iş yapıyorsun demez. Farzedelim dedi, hazmedemem bunu, bu kadar yüzgöz olamam. Benim de iki çocuğum var ve onlar 2-4 yaşlarındayken eşime bavulunu verip hadi yallah nereye gidersen git demiş biriyim. Bizim olayımız hakaret aşağılama falan da değildi. Tamamen ailesinin babasının evliliğimize karışmak istemesiydi. Arada korunması gereken bir sevgi saygı sınırı var. İki taraf da o sınırı geçmemeli.
kesinlikle sessiz kal,Merhaba hayırlı akşamlar hayırlı geceler herkese umarım bu buraya son konu açışım olur çünkü artık sonuna geldik bıçak kemiğe artık dayandı ve derdim her zaman olduğu gibi yine eşim lütfen dalga geçecekler küçümseyici cümleler kuracaklar yorum yazmasın. Eşimle bir türlü anlaşamıyoruz her sorun olduğunda karşıma alıp iki kahve yapıp oturup konuştum o konuşma esnasında sözler veriyor tamam diyor yapmiycam uzmuycem diyor ama ertesi gün sil baştan yine aynı oluyor önceki konularimi bilmeyenler için de yazıyorum eşim çok değişti ve onun bu halini artık sevmiyorum söylemiştim daha önce de kızların vs vidolari ni izliyordu neden izledin dediğimde de kendini haklı çıkarmak için beni suçlu gösterdi bana (baktirma o zmn ) dedi sen ne biçim kadınsın dedi beni küçümsedi daha sonrasında aradan biraz zaman geçince benimle konuştu ve çekici ol biraz falan filan dedi yaptım oldum her sabah erkenden o uyanmadan önce hazırlanıp öyle uyandırdım onu ve en önemli konu aslında bugün olanlarbugün eşim sabah işten geldi ve uyudu mesai saatleri değiştiği için sabah geliyor bazen. Biz halı almıştık internetten ve halı geldi kapıda da erkek olunca eşimi uyandırdım üzerim müsait değil diye kapıyı onun açmasını istedim kalktı sonra halıyı aldık ve eski halıyı kaldırdım dedim ki yardım eder misin tek başıma yapamam geldi koltuğu kaldırırken bir an da gücüm yetmedi ve bıraktım yere sonra bana bağırdı ne biçim kadınsın sen hiç bir şeyi beceremiyorsun öküz gibi iş yapıyorsun dedi o kadar zoruma gitti ki ağzımı bile açmadan aldım çocuğu çıktım. çıkarken nereye dedi hava Alicam biraz dedim. Sonra ben açım yemek hazirlamiycakmisin dedi. Ben de sen bana hakaret et beni kucumse ben de senin yemeğini mi dusunucem dedim git kendin yap dedim ve çıktım annemlere geldim ne aradı ne mesaj attı öğrendim ki ise gitmiş beni de hiç umursamadi önce olsa bir ton mesaj atardım sen beni neden aramiyorsun diye ama düşündüm de artık sessiz kalicam bu sefer ben değil o çabalasin istiyorum gerekirse boşanmaya kadar gider bu iş ben çocuğumu mutsuz bir yuvada büyütmek de istemiyorum ama babasız olunca ne kadar mutlu olur o ayrı sizce doğru mu yapıyorum sessiz kalmamda fayda var mı yoksa konuşmalimiyim yine yada o mu gelsin
Çok erken evlenmiş ya. Ne acelen vardı da koştur koştur evlendin be bacım. Eşin kaç yaşında?18 yasında evlenmiş 20 yasında 19 aylık bebeye sahipsiniz.
Sizinkisi evlilik değil evcilik.
Eski konularına baktım da.
Ne dersek diyelim, yaşın kemale erince anlayacaksın bazı şeyleri.
Ona gerek kalmadan kayınvalidem hemen müdahale etti. Saçma sapan iş yapmayın çoluk çocuğu bana mı sordunuz yaptınız oturun konuşun dedi. Problem aileme gitme gelme mevzusuydu. İstanbul'u bilenler mesafeyi anlar, ailem Kadıköy'de oturuyor ama biz Zekeriyaköy'deydik ve 12-13 sene önce buraya vasıta bile yoktu. Benim arabam var niye gitmeyeyim? Annem de torunlarını özlüyor görmek istiyor niye sadece eşimin anası babası varmış gibi yaşıyoruz?eşiniz ne yaptı bavulu verince?
hıhım.Sabah eşim annemle babamın dükkanına gitmiş ve babam da konuşmuş sonra eve geldi annem gile ben de kardeşimle cam siliyordum kapı çaldı açtım ne işin var burda niye geldin dedim senin için geldim dedi ben istemiyorum onu benim kadınlığımı laf etemden önce düşünecektin dedim uykusuz du ben biraz uyuyum dedi ben de git başka biyerde uyu senin yüzünü görmeye tahamulum yok dedim tuttum kolundan kaldrdim ve hiç birşey demeden gitti ne bir özür ne bir af dilemedi yani anliycaginiz hemen babamı aradım ne konuştun diye bizden özür diledi dedi bidaha yapmam karımı bırakmam çocuğumu bırakmam demiş ama bana hiç demedi ben de babama siz de konuşmuycaksiniz dedim dükkana gelirse bile yüz vermeyin dedim hatasını anlasın
Yağla bal olucaz demedim ki bnhıhım.
Hemen hatasını anlayınca yağla bal olacaksınız.
Aileler çoluk çocugu evlendirince ortaya böyle evcilik oynayan tipler çıkıyor işte.
Evt oyle olacak gibi ben cabalamiyorum artık biterse bitsin kafasinsayim şu anSadece 2 yıllık evlilikte herşeyi tüketmişsiniz. (Eski konularınızı hatirliyorum) esiniz sizinle zorla mi evlendi?hiç mi tanımadınız? Esiniz size karşı sevgisiz maalesef..hâlâ birşeyleri siz düzeltmeye çalışıyorsunuz..ayrilin
İnşallah geldi ve gitmesini soyledim görmek istemiyorum seni dedim ve gittiKendinize zaman verin o arayıp sorana kadar ilk adımı atmayın.
Bu sefer sessiz kalın, çocuğunuzla güzel vakit geçirmeye bakın.
İnşaALLAH huzurlu yolu bulursunuz.
peki bir daha gelmezse?İnşallah geldi ve gitmesini soyledim görmek istemiyorum seni dedim ve gitti
Gelmezse düzeltmek için cabalamiyor demektir hep ben gittim hep ben çabaladım artık değil ben burda mutluyum şimdi kızımı da alıp alışveriş yapıcam biraz umrumda da değilpeki bir daha gelmezse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?