Anlaşamıyoruz

Bende nefret ediyorum şu kadınların erkekleri elde tutmak için kendilerini degisturmelerine. Kendileri ne ki? Çok yakışıklı ise ona göre bir eş bulsaydi. Lütfen nefis bu, erkeklerde daha fazla vs diyenler bana yorum yapmasın. Bizde de var. Kadını esya gibi görmektir bu. Ha iki tarafta yapar isteneni ona saygım var. hep kadın niye verici oluyor. İyiki bı fazlaliklari var. Ama işte bunları da analar boyle yetiştiriyor. Erkekse baş tacı, kız ise ayakci...

Çok doğru

20 yaşında su gibi kadınsınızdır eminim. 18 yaşında koştur koştur evlenmekteki motivasyonunuz neydi? Neden başka amaçlara yönelmediniz okumak ya da meslek edinmek gibi? Allah uzun ömürler versin de daha kendiniz çocukken evliliğin senesi dolmamışken ne evliliğe ne eşinizle birbirinize alışamamışken neden çocuk? Gerçekten çok çok çok merak ediyorum.

Yaşınızı görene kadar neden olmuş olabilir diyerek okuyordum yorumlarınızı ama yalı görünce problemlerin temelinin bu olduğu belli oldu.

Eşiniz kaç yaşında? O da sizin gibi erkenden evlendiyse bekar hayatında gezmelerde tozmalarda hesapsız kızlara bak alarmda gözü kalmıştır. Yaşı büyükse de sizi nasılsa her türlü bastırırım diye düşünmüştür.

Çok üzüldüm gerçekten bu yaşta böyle sıkıntılarla uğraşmanıza..

Hicbir çocuk keşke boşanmasaydiniz demez. Onlar hep film romantiklikleri. Her çocuk huzurla buyumek ister. Benim annem de boşandı. Çiçek gibi açtı sonra. Huzuru buldular. Her cocuk bu huzuru tatmali.
Keşke benim çocuk aklıma uyup barışmasalardı belki ikisi de ayrı ayrı çok daha mutlu olurlardı diyen 34 yaşında bir eşim var ve 50 60larında hala hır gür ve iletişimsizlik dolu bir evliliğe sahip ana babası.

23 yaşında çok ta büyük değil saol sevdim evenldim işte cahildim nerden bilebilirdim ki mutsuz olacağımı imtihanim buymuş

Benim eşimin aile si de öyle bilmiyorum aileden ne gördüyse onu mu yapıyor niye böyle oldu galiba gerçek yüzünü görüyorum yavaş yavaş

Zıkkımın kökünü ye derim ben resmen sizi eş olarak değil hizmetçi olarak görüyor ki hizmetçiye daha nezaketlidir. Bu hödüklük genlerden mi geliyor anlamıyorum ya ben tiksinirim zaten benim bu şekilde konuşacak baktırtma o zaman sen ne biçim kadınsın, öküz gibi iş yapıyorsunlar falan ben daha ağır cevaplar verirdim de terbiyem müsade etmez burada :) Sanki zorla evlendirilmiş gibi. Çabalasa ne olacak devam ettirsenizde özürde dilese değişmeyecek ki başta da kendiniz demişsiniz zaten değişmiyor aynı diye çabalasa da fark edecek bir durum yok çocuk babasız büyümez ki kaç kişi boşanıyor hangisi annesiz babasız büyüyor ben babamı tanımadım ama çok mutluyum aksine onunla büyüseydim o zaman psikolojim bozulurdu her evlilik mutlu etmiyor çocukları aksine kavganın sevginin olmadığı yerde içe kapanık mutsuz büyüyorlar çocuk bahane bu noktada benim için ilk zaman elbette anlamaz üzülür duruma ama alışır. Siz evliliğize geleceğinize mutluluğunuza bakın.

Biriniz 18 biriniz 20 yaşındayken evlenmişsiniz. Daha kişilikleriniz bile oturmamışken, daha birey olarak kendinizi bile tanımamışken, ergenlikten çıkarmadan... Acı söylemek istemem ama daha çok değişeceksiniz ikiniz de ve çok sıkıntı çekeceksiniz.

Eleştirin yada hatayı yüze vurun demedim size

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…