- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Neden böyle oldunuz ?
Uzaktan hele ki gizli yürütülmesi gereken bir ilişki uzun ömürlü olmaz ne yazık ki...
ben 19 o 22 . ailem sevgilim okul öncesi öğretmeni olduğu için istemiyor . orası ayrı mesele .Mesafe malesef böyle yapıyor. .
Ailen istemiyor mu?
Yaşlarınız kaç?
Az beklenti cok huzur. Blr odunla beraberseniz onu yontmaya calısmadan, bir sey beklemeden onu bu sekilde kabul edecekseniz, kabul etmeyip yontmaya calısırsanız ve bunu yaparken beklenti ustune beklentiye girerseniz, kacarlar.. cok net.
Sevgiliniz sıkılmıs.
E konundan devam etseydin simdi sizin gunluk mesaj attin atmadin kavganizi mi yorumlayalim niye bu mesele icin konu actindün bir konu açmıştım . siz de yorum yapmıştınız hatta . 10 aylık sevgiliyiz fakat 10 yıllık evli gibyiz dedim .hatırladınız mı? kısaca ilgisizlik , uzak mesafe ... sürekli tartışıyoruz bu aralar . iletişim kuramıyoruz .
E konundan devam etseydin simdi sizin gunluk mesaj attin atmadin kavganizi mi yorumlayalim niye bu mesele icin konu actin
evet öyle malesef .çok sıkıldığını söyledi zatenzor mu iki çift güzel söz söylemek . ara sıra mesaj atmak ?
Amannn canım seni üzmek istemem ama seni seven adam seninle mesajlaşacağı saati iple çeker ve hep seni düşünür heleki özlem uzaklık varsa seven insan bu kadar umursamaz davranmaz sende üstüne düşme oluruna bırak yüz verme seviyorsa çaba gösterir gönlünü almaya çalışır yok çabada yoksa hiç uzatma bitir derim ben
O zaman o da sana su soruyu sorar, "zor mu beni oldugum gibi kabul edip, sevgiyi cumlelerde degil icte aramak?"
Bu soruya eminim "ama" diye baslarsın.
Demek ki duz bir adam, sana uymuyorsa degistirmek yerine ayrılın.
biz sevgiliyiz , birbirimizden uzağız . konuşmak yerine harflerle , mesajlarla iletişim kuruyoruz . ikimizinde dikkat etmesi gerekmez mi? ağzında kuş tutmasını istemiyorum kiO zaman o da sana su soruyu sorar, "zor mu beni oldugum gibi kabul edip, sevgiyi cumlelerde degil icte aramak?"
Bu soruya eminim "ama" diye baslarsın.
Demek ki duz bir adam, sana uymuyorsa degistirmek yerine ayrılın.
Ayrıl gitsin yasin ufak ailen istemiyor daha ne zorluyorsun 10 ayda aşk olmaz uzaktasın bu ilişki hiç olmaz bol bol yipranirsin
Evet evet hatırladım. Mesafeyi sorun yapıyorsa aynı mesafe sizin içinde var.Ara verelim demesi çok acımasız.Birbirini seven 2 insan birbirine karşı bu kadar acımasız olmamalı.Kendimden örnek vermek istiyorum.Ben çok asabi çok gamsız çok umursamaz çok acımasız bir insanım.Herkese karşı böyleyim yeri geldiğinde anneme bile.Yaratılış böyle.Ama ''birine'' karşı o kadar şefkatliyimki.Yeri geldi bende ara verelim dedim.Ama bizim durumlarımız çok farklıydı.İnan bana insan sevince kıyamıyor.Her kavga sonrasında çok kızdım diye kendimi suçluyorum.Ara vermek demek ayrılığın provası gibi bir şey.Ben hayatımda O olmasaydı asla ve asla ciddi ilişki düşünmezdim.Demek istediğim şu.Aşk çok farklı bir şey.Sizi sevmiyor demiyorum elbette seviyodur.Ama bu kadar kolay ''ara verelim'' demesi benim canımı çok sıkardı.Daha 10 ay olmuş.Bilemiyorum..Aşk olmadan ilişkiyi sürdürmek ne kadar doğru ?dün bir konu açmıştım . siz de yorum yapmıştınız hatta . 10 aylık sevgiliyiz fakat 10 yıllık evli gibyiz dedim .hatırladınız mı? kısaca ilgisizlik , uzak mesafe ... sürekli tartışıyoruz bu aralar . iletişim kuramıyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?