anlaşılmıyorum belki de anlamıyorum

Neden böylesi yok işte, bence. Odunluk falan da değil bununki, ona bakarsan benim dayım da odunun önde gidenidir ama seven insanın hali başka oluyor. Sevgilisine bir telefon açar, ottan b*ktan varana kadar konuşur, telefon elinden düşmez sürekli mesaj mesaj, seviyor yani neticede. Anlatabildim mi? Üzme kendini daha fazla.

Niye ayrılık son çıkış noktan olacak,kocan mı bu adam senin? Biraz nazlı niyazlı ol. Şimdiden böyleyse ilerde senin ite kaka sürdürmeye çalıştığın tek taraflı fedakarlıklarda bulunduğun mutsuz bir evlilik yaşamana zemin hazırlar bu adam. Değer mi? Zerre değmez.
Hayatına zırt pırt birini almamak için devam ettirmeye çalışmak da ayrıca saçmalığın daniskası. Yanlışları eleyerek doğruyu bul, yanlışları düzeltmeye çalışarak değil.

bizde ise ben konuşurum , güldürürüm o dinler . ben de sessiz bir insan diye kendimi avuturum. ben konuşmasam , espri yapmasam , o gün canım sıkkın olsa karşılıklı susuyoruz. olay taze olunca arabeske bağlamışım ama şu an daha iyiyim :)

nazım niyazım pek olmadı sanırım . neye üzüldüm kırıldıysam söyledim . bana nasıl davranması gerektiğine kadar anlattım . bu durum canımı sıkmaya başladı . tek kişilik ilşiki gibi oldu . ailesine çok düşkün . eve gittiğinden beri böyle .mesaj atmıyor , aramıyor , merak etmiyor . iyi yönleri de var mutlaka ama eksileri daha fazla.

Ne paylaşım oluyordu sizin aranızda, merakımı bağışla lütfen. Yani konuşmak da karşılıklıdır. Konuşmayan bir insanla ne paylaşılır?

Ayrıl, tutarsız davranıp bir arayıp bir aramamazlık yapma tamamen bitir bir anda, ve arayıp sorduğunda muhatabı olmasın karşısında. Adamı göklere çıkarıp iyice kıymetsizleştirmişsin kendini kaybetme korkusu bile yok şimdiden.

Ne paylaşım oluyordu sizin aranızda, merakımı bağışla lütfen. Yani konuşmak da karşılıklıdır. Konuşmayan bir insanla ne paylaşılır?

ben şebek bir insanım böyle arabesk olduğuma bakmayın . resmen soytarı gibi eğlendiririm . bir kere at gibi kişnemiştim . böyle olunca süper gidiyor bizim ilişki . beyfendinin karnı ağrıyor gülmekten . ama o gün canım sıkkın olsun vay halimize . ortak bir paylaşım yok sanırım . müzik , kitap beğenilerimiz farklı. kitaba verilen paraya acıyor ama benim kütüphane kurma hayalim var .

malesef öyle oldu . bana ulaşma yollarını kapatacağım . çok yorgun hissediyorum kendimi çünkü .

Kitaba verilen paraya neden acıyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…