anlaşılmıyorum belki de anlamıyorum

ben şok yaşıyorum şu an . sevdiğim , tanıdığım bu adam değil diyorum . belki o da benden bıktı . benim de hatalarım var . kavga sırasında fark edemesem de bir gün sonra objektif olup özeleştiri yapıyorum . bunu onunla paylaşıyorum . iki gündür tanıyamıyorum . geceleri konuşabiliyoruz. iple çekiyorum . gün içinde zırt pırt lavaboya gidiyorum . mesaj atayım diye . ama beyfendi tv izliyormuş , kuşuyla oynuyormuş , yorgunmuş bla bla bla .... ve ben anlayışsız oluyorum . en çok da buna kızıyorum...

Ne diyeyim üzülmeye devam et

demek istediğim ailem bu nedenden ayrılmamı istedi .bu bana göre ters. insanlar mesleklerine göre sınıflandırılamaz. bu meseleyi hallettik sandım . bizim bu tartışmalarımız başladı . yoksa mazoşist değilim :) ayrılmak da ilişkilerin bir parçası .

Yaşınızı bilmiyorum ama erken dönem ilişkilerde bayan tarafı, yaşın getirdiği bir delikanlılıktan sanırım "aceleci" davrandığı için "fevri" de olabiliyor.. Beklentiler biraz fazla olabiliyor. Erkeklerde ise bu durum biraz daha soğukkanlı ve zamana bırakılması kolay gibi.. İlla devam etmek istediğim bir ilişki ise, soğukkanlı davranır ve zamana bırakırım. Zor ama en azından bana bu ilişkinin sonu konusunda fikir verir. Ben olsam bu tarz mesafeli bir ilişkiyi yürütmem.

Aileniz karşı çıkıyormuş.Belkide olmayacağını anladı ve vazgeçti.Olamaz mı ? Ki yine aynı kapıya çıkıyor.Çok sevse vazgeçmezdi.Birbirinizi en iyi siz bilirsiniz.Bana her şeyi göze almış gibi geliyor.Hatta %85 ayrılığa yakın.

bir iyiyiz bir kötüyüz . ikimiz de çok yıprandık . dün beraber ağladık şimdi böyle . mesafe bizi çok yıprattı .ailem okul öncesi öğretmeni olduğu için karşı çıkıyor

ben 19 o 22 . ben daha fevriyim ama yeri geldiğinde olgun düşündüğümü söyler. o çok mantıklı ve gerçekçi . uzak kalacağız . ve adım atmayacağım . artık çaba göstermek zorunda

bir iyiyiz bir kötüyüz . ikimiz de çok yıprandık . dün beraber ağladık şimdi böyle . mesafe bizi çok yıprattı .ailem okul öncesi öğretmeni olduğu için karşı çıkıyor
Damat değil unvan arıyorlar sanırım.Bilemiyorum canım.Çok zor olduğunun farkındayım ama pes etmek için çok erken.Sen ne yapmayı düşünüyorsun ? Devam edebilecek misin ?

Damat değil unvan arıyorlar sanırım.Bilemiyorum canım.Çok zor olduğunun farkındayım ama pes etmek için çok erken.Sen ne yapmayı düşünüyorsun ? Devam edebilecek misin ?

ben ailemi karşıma aldım . annem babam bana çok güvenir . yalan söylüyorum ve yüzlerine bakınca vicdan azabı yaşıyorum . ama tanımalarını istiyorum . ama böyle oldu işte . bir küs bir barışık . artık bu noktaya geldik . o adım atana kadar bekleyeceğim . çaba görmek istiyorum ben de . hatırlanmak istiyorum . belki bir hafta sürer belki bir ay belki hiç..

Sen her şeyi göze almışken onun pes etmesi üzücü.Hakkında hayırlısı olsun,üzülme.

Dilersen bir de şöyle yaklaşmayı dene "Arada ki mesafe yüzünden bazen fevri davranabiliyorum ama sanırım istediğim, senin de beni düşünüyor olduğunu hissetmek" Belki yumuşak bir adımla asıl derdin, mesafeden kaynaklı kaybetme korkusu olduğunu ona anlatabilirseniz, sizi anlayacaktır.. Umarım sizi, sizin onu sevdiğiniz kadar seviyor ve düşünüyordur. Eğer böyle ise, bir miktar değişmeye çalışacaktır diye düşünüyorum. Değilse zaten sizin için de karar verme kolaylığı olur..

Benim bildigim sevgililik memnun olmayinca karsi tarafa byebye demelik surectir uc cocugunun babasi degil ki bu kadar dert ediniyosun seni mutlu edemiyosa sal ipini rahvan gitsin bu forumdaki kizlar niye bi iliskiyi bu kadar arabesk yasiyo anlamiyorum

Mesafe olunca böyle oluyor sanırım.
Bizim ilişkimizde yan yanayken harikaydı. Şuan ise bitmek üzere...

Aynen, kelimesi kelimesine kadar katılıyorum bu yoruma. Dert etmeye değmez olmuyorsa olmuyordur, daha sevgiliyken çaba göstermeyen birinden evlilikte ne bekleyeceksin ki hem. Analar ne oğullar doğurmuş biri olmazsa biri olur kendini yıpratmaya değmez. Koy k..ına rahvan gitsin

Dünkü konunda çok farkedememiştim ama bunda her şey oturdu benim gözümde. Bu adam seni sevmiyor cicim. Belki kendince seviyor ama senin onu sevdiğin gibi sevmiyor..,

Üzülüyorum çünkü . Seviyorum onu. Hayatıma zırt pırt birisinin girmesini istemiyorum . Ayrılığı son çare olarak görüyorum .

Ayrıl gitsin,acı falan da çekeyim deme, gitsin kuşuyla ilgilensin,seni ararsa bendeki kuş uçtu beybiii dersin,bu ne böyle zariflikten yoksun araması sorması yok, sende bu yaşta böyle biri için karalar bağlamışsın.Bas tekmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…