- 18 Ekim 2007
- 5.016
- 1.608
- 698
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Ne diyeyim üzülmeye devam etbol bol yıprandık şu bir aydır. ailem okul öncesi öğretmeni olduğu için ayrılmamı istedi .bu yüzden ayrılmak çok bencilce ve çirkin .
Evet evet hatırladım. Mesafeyi sorun yapıyorsa aynı mesafe sizin içinde var.Ara verelim demesi çok acımasız.Birbirini seven 2 insan birbirine karşı bu kadar acımasız olmamalı.Kendimden örnek vermek istiyorum.Ben çok asabi çok gamsız çok umursamaz çok acımasız bir insanım.Herkese karşı böyleyim yeri geldiğinde anneme bile.Yaratılış böyle.Ama ''birine'' karşı o kadar şefkatliyimki.Yeri geldi bende ara verelim dedim.Ama bizim durumlarımız çok farklıydı.İnan bana insan sevince kıyamıyor.Her kavga sonrasında çok kızdım diye kendimi suçluyorum.Ara vermek demek ayrılığın provası gibi bir şey.Ben hayatımda O olmasaydı asla ve asla ciddi ilişki düşünmezdim.Demek istediğim şu.Aşk çok farklı bir şey.Sizi sevmiyor demiyorum elbette seviyodur.Ama bu kadar kolay ''ara verelim'' demesi benim canımı çok sıkardı.Daha 10 ay olmuş.Bilemiyorum..Aşk olmadan ilişkiyi sürdürmek ne kadar doğru ?
Ne diyeyim üzülmeye devam et
Aileniz karşı çıkıyormuş.Belkide olmayacağını anladı ve vazgeçti.Olamaz mı ? Ki yine aynı kapıya çıkıyor.Çok sevse vazgeçmezdi.Birbirinizi en iyi siz bilirsiniz.Bana her şeyi göze almış gibi geliyor.Hatta %85 ayrılığa yakın.ben şok yaşıyorum şu an . sevdiğim , tanıdığım bu adam değil diyorum . belki o da benden bıktı . benim de hatalarım var . kavga sırasında fark edemesem de bir gün sonra objektif olup özeleştiri yapıyorum . bunu onunla paylaşıyorum . iki gündür tanıyamıyorum . geceleri konuşabiliyoruz. iple çekiyorum . gün içinde zırt pırt lavaboya gidiyorum . mesaj atayım diye . ama beyfendi tv izliyormuş , kuşuyla oynuyormuş , yorgunmuş bla bla bla .... ve ben anlayışsız oluyorum . en çok da buna kızıyorum...
Uzaktan hele ki gizli yürütülmesi gereken bir ilişki uzun ömürlü olmaz ne yazık ki...
Aileniz karşı çıkıyormuş.Belkide olmayacağını anladı ve vazgeçti.Olamaz mı ? Ki yine aynı kapıya çıkıyor.Çok sevse vazgeçmezdi.Birbirinizi en iyi siz bilirsiniz.Bana her şeyi göze almış gibi geliyor.Hatta %85 ayrılığa yakın.
biliyorumÇok üzülerek katılıyorum sana arkadaşim
Yaşınızı bilmiyorum ama erken dönem ilişkilerde bayan tarafı, yaşın getirdiği bir delikanlılıktan sanırım "aceleci" davrandığı için "fevri" de olabiliyor.. Beklentiler biraz fazla olabiliyor. Erkeklerde ise bu durum biraz daha soğukkanlı ve zamana bırakılması kolay gibi.. İlla devam etmek istediğim bir ilişki ise, soğukkanlı davranır ve zamana bırakırım. Zor ama en azından bana bu ilişkinin sonu konusunda fikir verir. Ben olsam bu tarz mesafeli bir ilişkiyi yürütmem.
Damat değil unvan arıyorlar sanırım.Bilemiyorum canım.Çok zor olduğunun farkındayım ama pes etmek için çok erken.Sen ne yapmayı düşünüyorsun ? Devam edebilecek misin ?bir iyiyiz bir kötüyüz . ikimiz de çok yıprandık . dün beraber ağladık şimdi böyle . mesafe bizi çok yıprattı .ailem okul öncesi öğretmeni olduğu için karşı çıkıyor
Damat değil unvan arıyorlar sanırım.Bilemiyorum canım.Çok zor olduğunun farkındayım ama pes etmek için çok erken.Sen ne yapmayı düşünüyorsun ? Devam edebilecek misin ?
Sen her şeyi göze almışken onun pes etmesi üzücü.Hakkında hayırlısı olsun,üzülme.ben ailemi karşıma aldım . annem babam bana çok güvenir . yalan söylüyorum ve yüzlerine bakınca vicdan azabı yaşıyorum . ama tanımalarını istiyorum . ama böyle oldu işte . bir küs bir barışık . artık bu noktaya geldik . o adım atana kadar bekleyeceğim . çaba görmek istiyorum ben de . hatırlanmak istiyorum . belki bir hafta sürer belki bir ay belki hiç..
Sen her şeyi göze almışken onun pes etmesi üzücü.Hakkında hayırlısı olsun,üzülme.
Benim bildigim sevgililik memnun olmayinca karsi tarafa byebye demelik surectir uc cocugunun babasi degil ki bu kadar dert ediniyosun seni mutlu edemiyosa sal ipini rahvan gitsin bu forumdaki kizlar niye bi iliskiyi bu kadar arabesk yasiyo anlamiyorumbugün o konuyu kapattırdım . çünkü kendi içimde halletmiştim . daha çok sabır gösterecektim . son bir kez şans vermek istedim . konu açmak için açmıyorum inanın. ağlayamıyorum . hayal kırıklığının dibini yaşıyorum . kime anlatayım burdan başka ? ailem onay vermiyor , en yakın arkadaşım dediğim insanı , sevgilimi tanıyamıyorum . rahatlamak istedim .
Benim bildigim sevgililik memnun olmayinca karsi tarafa bye bye demelik surectir uc cocugunun babasi degil ki bu kadar dert ediniyosun seni mutlu edemiyosa sal ipini rahvan gitsin bu forumdaki kizlar niye bi iliskiyi bu kadar arabesk yasiyo anlamiyorum
Benim bildigim sevgililik memnun olmayinca karsi tarafa byebye demelik surectir uc cocugunun babasi degil ki bu kadar dert ediniyosun seni mutlu edemiyosa sal ipini rahvan gitsin bu forumdaki kizlar niye bi iliskiyi bu kadar arabesk yasiyo anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?