canım bencede fazla takma ama alttada kalma cevebını ver yeri gelince susmakla olmaz zaten aranızın düzeleceği yok bu saatten sonra o yüzden neden içine atıp hasyta ediyosun kendini ayrıca eşinde müdahale edebilir bence bende kaynanamdan nefret ediyorum ama eşim bana söz bırakmıyo sağolsun cevabı benden önce veriyo eşinde annesine söyleyebilir rahat bırakın karımı uğraşmayın diye bilir diye düşünüyorum:uhm:takmıorum diorum haklısın takıyoru kii hala bahsediorum ama ben hak etmedim hak edicek hiç bişe yapmadım tek sucum kocacımı kaynanam kardeşinin kızına almak istemiş eşim yanaşmamaış bunlar bendne çok önceki olaylar ve ben yabancıyım (yani onların memleketlisi köylüsü akrabası değilim)
2 eltim var 3 eltiyiz diğer 2 si akrabası bir ben onlardan değilim die yuvamı yıkmaya çalıştılar..
Ama yıkamadılar malesefff
ayh çok üsüldümmkaydirigubbakcemile3
sevmiorum işde hatta yüzünü görmeye tahammül edemiorumm yüzünü her gördüğümde içimde ne varsa kusasım gelio ( biriktirmişimmm )
kız boşver sende delirt işte ayy bu kayınvalidelere aklım almıyor yaa insan sevinir daha bir mutlu olur ama bunlar gelinle oğlu kavga ettikçe sevinenlerden asıl ozaman inme inmesi lazım ayy kavga ediyorlar diye, bence o sizi senin farkettiğinden daha da fazla kıskanıyor sizi ve elindne anca sana laf sokmak geliyor dua et eşin annesinin azına bakmıyor yoksa bu evlilik inan yürümezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?