Anlatılmaz yaşanır :)

canım kaderdaşım benim benimkide aynı seninkinin yaptıklarını yapar
her fırsatta ana gibi olamaz kimse der
bende kumam mı ya diyorum, ne yapsam aynısını yapar.
Allah versin layığını ama benim bir şansım
bi kaynım var bekar, evlenince onun karısı gösterir anyayı konyayı
rabbim çekene çektirrsin eskiden demezdim ama şimdi diyorum valla
allah sorsun hepsine ahhkımızı.
Bencede bakarlar okuyup ibret etsinler bu evlilerin dertlerini
illaki sorun olacak ama gözü kapalı dalmaya gerek yok.
Canım birde bizdeki aslı sorun açık olmamız.
Benimkilerde hep kapalı el bile vermezler.
Tek açık gelin benim sülalede, hanımefendi kendi yoluna getirmeye çalıştı
saolsun o kadarda kaçırdı
namaz kılardım o yetmezdi onlara (ki onlar için değil cidden içimden geldiğii için kılardım nişnalanmadan önce)
Başörtüsü ısrarları şakayla karışık, hep uzaklaştırdılar.
Ama din sadece başörtüsünden ibaret değil
Önce merhamet yürek gerek onlar yopksa istersen uyumadan ibadet et fesatlıkla yapılanın kabulü nasıldırk ki

aynı canım aynı valla kaderdaşsın cnm bende tek açık benim
eşim ben böle sevdim aldım dio hala dır dır dır bende 1 defa dedim ama o ki dedim istemiodun ölürümde almama deseydin oğluna dedim nasıl sinirlenmişsem artık 2-3 defa öle çok hararetli tartıştık ilk dönemlerde
Yaa be kadın bırak bizi birbirimize bırak biz azcık ayaklarımızın üstünde durup evliliğimizi yaşayalım
eşimde annesinin yanında aşkım cnm demio ama demesin bende istemiorum ağzımın tadı bozulmasın
idare ede ede idare lambası gibi oldum valla
ahh cnm yaşadıklarım gözümün önünden geçio daa düşün yha balayından evime geldim 1 hafta balıyandydık..
Evimin kapısını kaynanam açtı ve köyden gelen görümcem ve 2 çocuğu + almanyadaki görümcem ve eşi..+kaynanam bizimle kaldılar 1 hafta daha yeni balayındna evime gelmişim yoldan gelmişim bırakın bizi duş alıp uzanmak istiorum evimde daha evimde hiç bişeyin yerini bile öğrenmemişken başıma çullandılarr ahh ahhh..
nasıl sabretmişim cahillik yha herşey cahillikde oluo
gerçekden evlenmek isteyenler bunları okumalı yaşanmış gerçek hayat hikayelerimiz yaşıoruzda daha neler yaşıcaz da hayırlısı...

ne çok kaynanasından çeken varmışş okuyorumda yazılanlarıı

kötükedihüsocadılar cadıııı

kötükedihüso bu ikon çok yakışıo anlatmaya

sen iyi yapmışsın bu konuyu açarak burda bol bol anlat..
içine atıp kendini sıkıp,sağlığını bozacağına, bol bol yaz deşarj ol..

eşinin annesinin dolduruşuna gelmemesi güzel bişi ama keşke karşısına alıp,bu kızı bir daha üzmeyeceksiniz diyebilse.. annedir kalbi kırılmaz,çıkıp ıkı tokat atılmaz elbet ama anlayacağı dilden, otoriter bir tavırla uyarılabilir..

baktın olmuyor. et tırnaktan ayrılmaz. onlar ana oğul görüşsünler. sen elini ayağını çek.. sağlık sorunların olmasa bunları söylemem canım ama o yaşadığın hastalıklar çok kötü .. ömrün boyunca üstüne yapışıp kalacak..

yazıcam canım 1.5 aydır evime gelmio okadar huzurluyum kii..
ama yakındır gelirr huzursuz günler beni beklioo
huzurm ve benn ohhhhhhhopuyorumnanaktan

k.valden böyle deyince annenler ne tepki veriyor ben onu merak ettim???

cnm biz ozamanlar baya kopmuştuk arık bitmişti bana göre..
ama annem ne dertleri var biz napmışız onlara diyerek rahmetli bananem babam annem eniştem vs osaman kaynanam eltimdeydi konuşucaz dediler ve gittiler..
size oturmaya gelicez misafirliğe die haber verdiler..
ben gitmedim
orda bis zaten sizin kızınızı istemiyoduk oğlumu bana bırakın
defolun die kovmuşlar.. annem de benim oğlumda var kızımda ben evlat aramıorum kızım mutlu olsun yeter demiş çok terbityesizler cnm öle böle diil kaynanam 65 yaşında namaz kılan bir kadın ağzından küfür eksilmio.. hatta annem de bu kızın kaç tane kocası var bilmiorum ki demiş.. baya hararetlenmiş ortalık ben orda bulunmak istemedim çünki tahammül edemeezdim sanırım baya ortalık karışırdı..

cnm daha neler sölendi hepsini alenen açık yazamıorum
daha doğrusu hatırlamak istemiorum ve en önemlisi kaynanam hiç bişe olmamaış gibi evime gelio kalıo yüzüme bakıo
bilmiorum benle aynı şeyleri yaşayanlar var mı?
ben anne demiorum demedim demicemm de
oda hiç kızım demedi...
kabullenemediler kabullenmiceklerde..
Benim tek istediğim beni rahat bıraksınlar eşimi beni ve yavrumuzu...mafoldumben

ve.. sizinle bir şey daha paylaşim ben babannemle büyüdüm yani annem de kaynanasıyla kaldı aynı evde yaşıoduk..
benim babam anneme bişe dese babannem rahmetlii DUR! bakalım derdi..
hep annemi tutardı gidin giyin süslen gir kocanın koluna git gez derdi..
Bunlarda yaşlı bunlarda insan değiller mii idi..
Annem hala der dursaydı da baksaydımm..:gitme:

Merhaba konu sahibi arkadaşım.yaşadıklarına çok üzüldüm aynısı olmasada benzerleri benim başımdada var.anladığım kadarıyla kaynanan seni takmıyorki evine hala gelip gidebiliyor.gelmesini istemiyorsan getirtme arkadaşım,eşine söyle kabul etmazse bak ben giderim o gelirse yetti artık çektiğim de.oofff çok geriliyorum böyle şeyleri okuyunca bende.ne insanlar varya utanmaz yüzsüz kadın..sana allahım sabır versin...:Saruboceq:

cnm oda bilio huzurumuzun kaçtığını o geldiğinde ama annem nasıl atim dio kayınpederim eşim kücükken ölmüşş ve ne bir emeklisi hiç bi geliri yok kaynanamın mecburen bizler cocukları bakıcaz buna mecburuz bak mecburiyet diorum..
Hiç mi hiç istemiorum o her geldiğinde geriliorum

Evede durasım gelmio
oturduğu odaya giresim gelmio evi döküp döküp topluorum sıkıntıdan evden çıkıcak yer arıorumm
mutfağıma girip yemek bile yapıo istemediğim halde..
yemiyorum yaptığınıda
aslında ben evimi çok seviyorum 6 yıldır katlanıorum bi 6 yıl daha katlanırmıyım bilmiorum..boshayallersmile

Aklıma gelmişken sizin kaynananızda sizi sürekli yaşadıklarıyla eleştiriomu mesela
__ bisim zamanızda makine yoktu elimizde kaç saat yıkardık
__ bizz zamanında kaynanamıza nekadar baktık
__biz dağlardan sırtımızda odun taşıdık
__ben okadar çocuğa baktım çiçekler gibi
__okadar çocuğa rapğmen evim çiçek gibiydi
__şimdikilere rahatlık batıoo
__ rahatlıkdan hasta oluolar
__ben oğlumu koynumda baktımm..
__biz kaynanamızdan korkardık laf çevirmezdik

etme bulma dünyası ama bence ettiklerini çekio çekicekde..

ben bunları sürekli duyorumm napsam kii elimdemi yıkimm dağa mı çıkim odun taşim süreklii biz eskiden biz eskiden
püfss püfs püfss

adı üstünde eskiden.. (eskide kalmışş)

cnm Eşim arada kalmıcanı bilsem neler edicemde off eşim elimi ayağımı bağlıo bebeğim sevme ama benim için saygı göster dioboshayallersmile

ne güzel yaa benim eşim nötr kalıo biraz susturmayı başardı amakadın susmuoo anlamıo laftan

ama hep aynı laflar sölicem bu sefer arada değiştirsin esberledim onlarıhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…