kıss bir defa baya önceden ama şimdi dedğin gibi sallıorum artık eşim bişe oldu işde
tv islioduk yha suramı kaşırmısın dedi ensesimiydi sırtımıy kaynanam zaman zaman bisde kalıo yazmıştım
işde dedim kaşim kaşıodum oğlum annenin eli gibi olmas gel ben kaşim dedi o kaşıdı
vela havle vela kuvvveten dedimm ya sabır ya selamet dedim kalktım odadan çıktım
bir defada oğluna (biricik eşime) benimle yattığın aynı odada yattığımız zamanları unuttun hep benle yatardın dedi
bende eşime git annenle yat diorum napimm ama
böle bi mantık var mı 65 yaşındaki kadının dediklerine bak
yha kıskançlık öle böle dil afedersiniz ama töbe yarabbi mübarek gün günaha giriorum sanki birine kuma gitmişim üstüne gitmişim gibi..
benimde oğlum var yinede büyük konuşmim bende evlat büyütüorum neler görücem neler yaşıcam ama yaşadıklarımı yaşatmıcama eminim
.....
sizin yüzünüze ve ailenizin yüzüne karşı ben bunu(bu ben oluorum bu arada) istemiyordum zaten dese......
sen iyi yapmışsın bu konuyu açarak burda bol bol anlat..
içine atıp kendini sıkıp,sağlığını bozacağına, bol bol yaz deşarj ol..
eşinin annesinin dolduruşuna gelmemesi güzel bişi ama keşke karşısına alıp,bu kızı bir daha üzmeyeceksiniz diyebilse.. annedir kalbi kırılmaz,çıkıp ıkı tokat atılmaz elbet ama anlayacağı dilden, otoriter bir tavırla uyarılabilir..
baktın olmuyor. et tırnaktan ayrılmaz. onlar ana oğul görüşsünler. sen elini ayağını çek.. sağlık sorunların olmasa bunları söylemem canım ama o yaşadığın hastalıklar çok kötü .. ömrün boyunca üstüne yapışıp kalacak..
k.valden böyle deyince annenler ne tepki veriyor ben onu merak ettim???
Merhaba konu sahibi arkadaşım.yaşadıklarına çok üzüldüm aynısı olmasada benzerleri benim başımdada var.anladığım kadarıyla kaynanan seni takmıyorki evine hala gelip gidebiliyor.gelmesini istemiyorsan getirtme arkadaşım,eşine söyle kabul etmazse bak ben giderim o gelirse yetti artık çektiğim de.oofff çok geriliyorum böyle şeyleri okuyunca bende.ne insanlar varya utanmaz yüzsüz kadın..sana allahım sabır versin...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?