Anlatılmaz yaşanır :)

Hadi gel şimdi kazana geçelim kızlar hepsi orada, çok iyi geli hepimize her daldan muhabbet ediyoruz, paylaşımlar çok güzel, birbirimize destek oluyoruz... Sende gel bak eminim seveceksin

slm kızlar..
annemdeyım ben bıkaç gundur eşim kayın valıdemle konuşmuş kayın valıdem dedmiş işte karın bıoz evdeyız dıyemı gelmıyor eltısı evde dıyemı falan fılan smölenmış..
eşimde demiiş onunda bir ailesı var arkadaşları var ben onun ne yaptıgını bılıryorum aklı basında dır benım eşim okumuş bır ınsan sen ondan evde oturup senınle dedı kodu yapmasını bekleme herşeye gulmez ısrarcı değildir bazı sylere ısrar etmıyo dıye bu ıstemedığı anlamına gelmez demiş cıddı kızdır demiş çevresı genış onun demiş...

Hadi kazana gidelim, bu arada senin adamda anasına veriyor ayarı... Ohhh içimin yağları eridi valla... Kesin senin iki kilo verdim

çokda ıyı demış sonradan da eşim bana sen böle ol hereyim ol ben senınle işte bu yuzden evlendım sen farklısın senı vırufalı debnde on bieydım olu hd kapatalım msn yı dedım görüşürüz dedım yakınlık göstermedım...

Benim çıtılar yine kaynatmışşş oh ohh
Bacılarım eceezgi bilmiyorum senin çocuğun var mı?
Ben çocuğum için katlanıyorum
Çocuğum olmasaydı boşanmayı enine boyuna düşünürdüm şimdi bile zaman zaman düşünüyorum
Ama çocuk olunca fedakarlık etmek gerekiyor bi yerde
Kocasından çeker kaynanası iyidir
Kaynanasından çeker kocası iyidir
Nedir bu yaa revamı bize...
ibo dan şarkı dilime dolandı sabah sabah

"Dışardan görenler mesut sanıyor bir mechule döndü benim hayatım"....

Kazana gel, hepimiz kazandayız, muhabbet çok güzeli dedikodu bol

günaydın kızlar evıme tasınıyorum bu hafta kıracım cıkacak..
esımde geldı hıc fırsat bulamıyorum kkye ...
cadı kazanının bana lınkını verırmısınız kaybettım..
işlerımı halledeyımdöneceğim sekerler görüşürüzz...

Ne kadar sıkıntı içinde olursa ol eşinin sana destek olmasının kıymetini bil arkadaşım..
Benim kayınvalidem ve 2 görümcemden çektiklerim yetmiyor gibi eşim de ep onları kayırıyor.. Kayınvalidem dünya kare dese, eşim doğru diyecek kadar tapıyor annesine...ve ne yazıkki beni ne hae getirdiklerini görmüyor..
3ay önce doğum yaptım ve şu anda doğum sonrası depresyon tdavisi görüyorum.. Sebebinin de kayınalidemler olduğunu söylememe gerek yok heralde..

canım yaa ben çok üzülüyorum bizim gibi olanlara
Belki rahat bıraksalar mutlu olucaz eşimizle dimi ama
Bende 1.5 yıldır antidepresan kullanıyorum
Evet bi yerde haklısın canım eşim destekcim hatta daha 3 gün önce bi tartışma olmuş
Benim görümcemin biri yurtdışındna geldi eşime demişki niye knuşmuyorsun ablamla (büyükgörümcemi kasdediyor) oda konuşmuyorum karımıda yollamıyorum o da gelmesin demiş
Şükürler olsun ki eşim kendi karedşleri için bile söyleniyo bana destekçi
O da onların ağzına baksa bende evladımla babamın evinde olurdum dayanamzdım
Eşimden az da olsa çekiniyorlar susuyorlar ama görümcem gecen pazarda denk geldik kaçıyo görünce sanki vebalıymışım gibi
Nasıl insanlar anlamadım hiç bir tartışmam felanda olmadı
Ama böylesi daha
Sanada rabbim sabır versin canım ben çok gece ağladım eşimde laf söyletmesdi ailesine ağlaya ağlaya dualar ettim
Eşim doğruyu gördü şükürler olsun
ınşallah seninkide görür..

çok özledim sizleriii anlatılcak çok şey biriktii
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmm

kız inanamıyorum sonunda o cadı kaynanan kazandı ha....pes doğrusu ah canım ah korkutamadınmı koca karının gözüünü...o hileciyse sende hileci olsaydın...bu sebebten boşanırsan çok pişman olursun çünkü kaynanaın iyisi olmaz..hepsi aynı..kocanı kendine çek..kandır..o cadıylada oğlunun arasını aç....pes etme...lanet olsun kaynanalara...ben çok çektim ama şimdi o cadaloz benden bir korkuyorki beni görünce altına kaçırıyo

canım benim neler cekmişin sen oyle ama cok sanslısın 6 senedir evlılıgın sürüyor Allah bozmasın inşallahhhhh. ben 6 aylık evlıyım cok yenıyım ama kaynanam dul ayrı evı var cok sukur ama o eve gelınce cabasına dusuyorum yıne kalacak dıye baslarda ogluna sarılıp bana bakıyordu kıskandırıyordu ınan fobi olustu sımdı bıde pijama aldı koydu buraya arada burda kalıyor deliriyorum kafaya takmamak mumkun degıl bır hayat boyle nasıl surer bılmıyorum ama kafaya takmamak ımkansızzzzzzzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…