Anlatılmaz yaşanır :)

Kabul et balım arkadaşlığımı
YOK kıss çözemedim nasıl koycaz kurcalıyomm...
Edanazın bacaklarına bittim yanlızz yafrumm yerim senii bennn yorum yaptım accık sana

fotoğraf yorumların için teşekkürler
ama kısa zamanda sen de ekleee

Günaydın eceezgi'cim arkadaşlık teklifi gönderdim sana. Haklısın kızmakta, çok haklısın kırılmakta. Sadece son bir çaba yapılack bişey var mı diye bakıyoruz? Ama sen anlattıkça durum bizim bildiğimizden daha ciddiymiş, ortaya çıkıyor. Kendine zarar verme, sakin ol. Kendini hırpalıyorsun şu anda.

kavga ettik sacmasapan bişi yüzünden ayın 11 iydi
bugun ayın 27 si?
ben düşmanımıyım bukadar tavır ne?
ben kendımı gerı cekıp sessız kalınca tel açıyor ıyımısın dıyor
neden arıyor o zaman aramasın
elimiz elimize değimedi o zamandan beri onu bırak yüzüne bile bakmadım hiç sırtını dönüyor öylece yatıyor.insan hiç mi yumusamz ne oldu ki bukadar

Doğru haklısın, ne yapmışsın ki bu kadar düşmanca tavır. Sormayacak mısın? Bu tavırlar ne, bu küslük nereye kadar gidecek diye. Ne istiyor, derdi ne...

ay bu arada günaydınkaydirigubbakcemile3

Doğru haklısın, ne yapmışsın ki bu kadar düşmanca tavır. Sormayacak mısın? Bu tavırlar ne, bu küslük nereye kadar gidecek diye. Ne istiyor, derdi ne...

sordum geçen hafta da erken geldiği bir iki gün oldu.sorduktan snr iş kavgaya dönüyor .beni çıldırtıyorsun diyor:)) sanki aldattım ya da sorumsuzca davrandım çıldırıyormuş.sürekli çözüm bulma yoluna değil de suçlama yoluna gidince beni ben de susmayı tercih ettim.dün mail attı dedim ya arka arkaya dayanamadım yazdım ben de.ne istiosun die.sen hiç geri adım atma olur mu dıyor bana.ben gerı adımı ilk 7 gün attım.kahvaltısını hazırladım uyandırdım yemeyeceğim dedi.mesaj attım bu gece demı gec geleceksın yapma dedim evet gec gelıcem dedı gec geldı.hastaydı dr a gtmişti sonuc ne dedim nasıl oldun dedim.gece cok öksürdü uyandım kalktım neyın var ıyımısın dedim ses yok bıdaha dedım ses yok.bidaha dediğimde ne var ya sanane iyiyim dedi.Dün bana rahatsın yazmıssın ya daha napım ki ben?

Anladım. Geri adımdan daha ne istiyor, gidip anne babasına hizmet emeni mi istiyor? O sana hiç adım atmayacak aklınca senin burnunu sürttrecek. Ailen nerede? Biliyorlar mı sorunlar olduğunu?

Anladım. Geri adımdan daha ne istiyor, gidip anne babasına hizmet emeni mi istiyor? O sana hiç adım atmayacak aklınca senin burnunu sürttrecek. Ailen nerede? Biliyorlar mı sorunlar olduğunu?

yok ailesine hizmet ettirme gbi bir derdi yok,bir iki kerseınde aksam bulasıga yardım etım onlara gttıgımde kocam sen elleme dedi.
evet onun adımı işte bana maıl atması:) haftasonların mutlu gecıyor mu dıye
işte dün eve normal saatınde geldı mesela bu kendıne göre bı adım
:)))
ailem babam yurt dısında suanda annemle yakın oturuyoruz annem biliyor olanları
babama anlatmadık huuzursuz olmasın dıe şimdi iş için orda
annem çık gel dıyor istemıyor bu adam senı hep üzecek dio.çıkarsam bidaha asla girmem o eve.yemiyor şuanda

Peki ama derdi ne? Adım atıpda ne yapmanı bekliyor senden? Özür dilemeni mi bekliyor? ıstediği ne anlamadım?

Peki ama derdi ne? Adım atıpda ne yapmanı bekliyor senden? Özür dilemeni mi bekliyor? İstediği ne anlamadım?

bilmiyorum ne bekliyor.sen benim içimde yasadığım kırgınlıkları bılıyormusun dedım.bana ettiğin hakaretleri sinirle söyledım dıyor.ya kavgadan bir gün önce bebek denemesı yapmıstık hersey yolundaydı.sormadı bile ne oldu dıe düşünsene.insan bir sormaz mı.

bu evlilik biterse tek sebebi sensin dıyor ,beni suçluyor.bazen aklıma tuhaf seyler de gelmıyor dedğil.evlilik terapistı konusunu düşündüm de gece.yok ya adam bır ıyı olur ıki iyi olur .3. de yine eder hakaretı snr sinirle oldu der.sanmıyorum .başka birşeyler olabılır mı acaba

Bu kadar büyütecek bişey yok ortada, adam çocuk gibi küsüyor. Açıkça ne istediğini söylemezse sen ona bişey yapamazsın ki.... Sen herşeyi düşünüyorsun, o ise hala inat ediyor.

Başka birşeyler? Sanmam ben, kavga etmeden bir gece önce bebek denemesi niye yapsın o zaman? Sadece bencil ve sabit fikirli bence

Bu kadar büyütecek bişey yok ortada, adam çocuk gibi küsüyor. Açıkça ne istediğini söylemezse sen ona bişey yapamazsın ki.... Sen herşeyi düşünüyorsun, o ise hala inat ediyor.

Evet aynen öyle ,ayrılalım dıyorum olmuyor devam etsek silip atmıyor içinde kin güdüyor.Ben bıraktım herseyı oluruna.Evde benım de huzurum kalmadı zor duruyorum ,ben dedim ona yatmaya geleksen bu eve hıc gelme dedım.merak etme hıc gelmeyeceğim günd e gelecek diyor:))) sen de yokları oynarsın o zaman diyor.

Başka birşeyler? Sanmam ben, kavga etmeden bir gece önce bebek denemesi niye yapsın o zaman? Sadece bencil ve sabit fikirli bence

Evet çok bencilmiş,ona dedim sokaktaki insan da senın yanında olur iyi günde dedim.Önemli olan kötü günde elele vermek.Ne yapmamı istiyorsun kö...k gbi dizinin dibinde mi oturayım diyor.Ben de dedim senin aile anlayışın bu işte dedim

Başka bir sıkıntısı olup acısını senden çıkarıyor olabilir mi? kadar saçma ki herşey. Evli bir adamın yapacağı şeyler değil. Belki de senin haklılığını biliyor ama anne babasına bişey diyemiyor, farkında olmadan öfkesini sana yönlendiriyor. Haklı olduğun için sana kızıyor, neden haklısın benim elimden gelen başka bişey yok, çek git o zaman der gibi..

olabilir bilmiyorum iş gücü çok takıyor kafasına iş yerınde terfisi olmadı maaşı artmıyor
ama ben bunları hep konusurum onunla sabret derim allah saglık versın derim önemli olan bu derim.anası 7/24 tel de zaten oğluyla .ne konusuolar napıolar bilmiyorum.haftasonları mesela pz gunu kalktık dımı ben kah hazırlayacagım kocam markete gider ekmek almaya.o gelınce gizliden bakarım teline illa aramış anasını benımkı.haftasonu annesı aramaz çok nadir arar.haftaiçi de kocamın calsıtıgı saatte arar hep kaynanam.eve gelınce aramaz.kocam da işte haftasonu ilk fırsatta anasını arar.bikere sınemadan çıktık çok susadım.saat aksam 9 falan yolsa yuruoduk buyuk bır market var kocama dedım sen bekle ıstersen ben bı su alayım dedim.2-3 dak sürmüştür gidip gelmem o bekledı benı..eve gttik o dua gi,rince cep telını karıstırdım pat anasını aramıs ya benım o su alma sürecimde.yanı nedir bu.1 gün olmadı annesini aramadığı.kardeşim sevmesın aramasın silsin demıyorum .ama bu ne ya ilk fırsatta hemen ana.

Yani kaynananan hafta sonları aramamaya özen gösteriyor esasında, ış eşinden kaynaklanıyor. Akşamları kızlarla, cadı kazanına takılıyoruz müsait olursan gelsene

Yani kaynananan hafta sonları aramamaya özen gösteriyor esasında, İş eşinden kaynaklanıyor. Akşamları kızlarla, cadı kazanına takılıyoruz müsait olursan gelsene

kocama diyormuş ararsam karın rahatsız olur:)
ben bunda az da art nıyet arıyorum benım yanımda hiç konusulmuyor yani hep ben yokken kocam işteyken gizli mi konusuluyor normal mi kocamın ilk fırsatta yanında ben yokken anasını araması.tabi tüm işi eşimde zaten
gelirim ama bu aralar canım sıkın dıe erken yatıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…