Kabul et balım arkadaşlığımı
YOK kıss çözemedim nasıl koycaz kurcalıyomm...
Edanazın bacaklarına bittim yanlızz yafrumm yerim senii bennn yorum yaptım accık sana
Günaydın eceezgi'cim arkadaşlık teklifi gönderdim sana. Haklısın kızmakta, çok haklısın kırılmakta. Sadece son bir çaba yapılack bişey var mı diye bakıyoruz? Ama sen anlattıkça durum bizim bildiğimizden daha ciddiymiş, ortaya çıkıyor. Kendine zarar verme, sakin ol. Kendini hırpalıyorsun şu anda.
Günaydın eceezgi'cim arkadaşlık teklifi gönderdim sana. Haklısın kızmakta, çok haklısın kırılmakta. Sadece son bir çaba yapılack bişey var mı diye bakıyoruz? Ama sen anlattıkça durum bizim bildiğimizden daha ciddiymiş, ortaya çıkıyor. Kendine zarar verme, sakin ol. Kendini hırpalıyorsun şu anda.
Doğru haklısın, ne yapmışsın ki bu kadar düşmanca tavır. Sormayacak mısın? Bu tavırlar ne, bu küslük nereye kadar gidecek diye. Ne istiyor, derdi ne...
Anladım. Geri adımdan daha ne istiyor, gidip anne babasına hizmet emeni mi istiyor? O sana hiç adım atmayacak aklınca senin burnunu sürttrecek. Ailen nerede? Biliyorlar mı sorunlar olduğunu?
Peki ama derdi ne? Adım atıpda ne yapmanı bekliyor senden? Özür dilemeni mi bekliyor? İstediği ne anlamadım?
bu evlilik biterse tek sebebi sensin dıyor ,beni suçluyor.bazen aklıma tuhaf seyler de gelmıyor dedğil.evlilik terapistı konusunu düşündüm de gece.yok ya adam bır ıyı olur ıki iyi olur .3. de yine eder hakaretı snr sinirle oldu der.sanmıyorum .başka birşeyler olabılır mı acaba
Bu kadar büyütecek bişey yok ortada, adam çocuk gibi küsüyor. Açıkça ne istediğini söylemezse sen ona bişey yapamazsın ki.... Sen herşeyi düşünüyorsun, o ise hala inat ediyor.
Başka birşeyler? Sanmam ben, kavga etmeden bir gece önce bebek denemesi niye yapsın o zaman? Sadece bencil ve sabit fikirli bence
Başka bir sıkıntısı olup acısını senden çıkarıyor olabilir mi? kadar saçma ki herşey. Evli bir adamın yapacağı şeyler değil. Belki de senin haklılığını biliyor ama anne babasına bişey diyemiyor, farkında olmadan öfkesini sana yönlendiriyor. Haklı olduğun için sana kızıyor, neden haklısın benim elimden gelen başka bişey yok, çek git o zaman der gibi..
Yani kaynananan hafta sonları aramamaya özen gösteriyor esasında, İş eşinden kaynaklanıyor. Akşamları kızlarla, cadı kazanına takılıyoruz müsait olursan gelsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?