Anlatılmaz yaşanır :)

aynı benımkıler,

Para ver yada onlardan para isteme bişi isteme iyisin öyle
Eceezgi hıı senin kociş neydeee?

ben kactım kızlar
tr lellı bak resmım var albumumde

ben kactım kızlar

Kabul et balım arkadaşlığımı
YOK kıss çözemedim nasıl koycaz kurcalıyomm...
Edanazın bacaklarına bittim yanlızz yafrumm yerim senii bennn yorum yaptım accık sana

ben kactım kızlar

Aha ben orada bir kedi gördüm. Hem senin inattan bu adamdan bişey öğreneceğin yok, kalkda bilgisayar senin şu adam geçsin, biz bir sıkıştıralım onu da senin kıymetini bilsin. Canım öptüm seni, sakın üzme kendini, sakin ol. Su akar yatağını bulur. Bak bizler burada hiçbirimiz birbirimizi görmedik ama sevdik, destek olmaya çalışıyoruz birbirimize, eşlerimiz bize destek olmuyorsa bu onların odunluğu, sende suç yok. Kocaman öptüm

Kocayada he insan bakar gözünün üstünde kaş var mıı
Benimkinin yüzüne dün bakmadıydım valla o geldiğinde uyuyodum sabah ütüüüüüüüüüüü diye uluyunca
bi baktım anam adam topsakal bırakmışş aklinialirimsmile
Arada bakmak lazımm
Laf at şşt ppşşt de olmadı kuruyemiş atkaydirigubbakcemile3

Hadi kazana gidelim, eceezgi'nin odunu da alalım kazanın altına atarız, içine de gayganayı atarız lülülülülülü

İnsan sırf meraktan dönüp de adamın yüzüne bakar, ay ne sakin kadınsın ben çatladım. Yemek yemiyor musunuz beraber? Kim önce geldi eve?

ben geldim önce
hayır yemek yemıyoruz
sakin değildim 5 senedir aynı şeyleri yasayınca ınsan bu hale gelıyor
2 hafta evın yolunu gecenın korunde bulan adamın neden suratına bakayım ki
yemek hazırlamıstım bıkackere yemedi,o günden beri ben de hazırlamıyorum

canım ben inat değilim,kocam inatlaştıkça bana karşı ben sinir oluyorm haketmediğim için,sanki çok buyuk bır suç işlemişim gbi bana bu tavrı koymasını aklım almıyor.5 senedir çabalıyorum ben tam düzeldi diyorum hop başa.bundan snr devam etsin istiosa o çabalasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…