yapacak bir şey yok ki.. kendim ettim kendim buldum şarkısını söyleyebiliriz ama :) baştan yüz verdik, eşimizin hatrına, şimdi toparlayamıyoruz. eşlerimizi yanımıza çekicez yapabilirsek, onlar dizginlicek analarını. ben epey yol aldım ama tam etkisinden kurtulamadı daha.
Gene 3 tarafında hatalı olduğu bir evlilik....
Hatalar silsilesi hepinizde var.
Eşinden başlamak istiyorum.
Zira bir eş anne ve eş arasındaki çizgiyi kaydırmamalı.Aradaki dengeyi kurabilmeli.
Sorun çıkaran taraf kendi öz be annesi ne demek ben karışmam siz aranızda halledin.
İşin ucu ona da batarken böyle kendi halinde olması düşüncesizce.
Annesiyle konuşmalı anne eski defterlerimi açma ben eşimle huzursuz oluyorum artık evlendm barklandım ne diye
konuşup foto gösteriyorsun demeli.
Evde kahvaltı hazır kör mü bu adam da anasına kahvaltıya gidiyor.Neden diyemiyor anne eşim hazırladı başka zaman
sizde yaparı diye.
O diyemiyorsa sen de arkadaşım gerçekten de.
Sende neden mi hata.Çünkü sessizsin içine atıyorsun ...
Sorunun kaynananla olduğundan direk onnla halletmelisin.
Eşine gelip anlatman birşey kazandırmıyor görüyorsun.
Eşin ancak onun yanında olanlara müdahale edebilir.
Sana foto gösterirken ne alaka şimdi farkında değilsin ama ben onun karısıyım eskiler alakadar etmez beni ve bence
seni de etmesin demeliydin.Fotoyu alman atmak için dahi olsa çok gereksiz.
Bu çabaya girmene bile gerek yok.Direk vur yüzüne hatasını.O arsız mı sen de öyle ol ama kendini bozmadan.
Artı onun evine gelen misafir onu ilgilendirir.Kendi evinde yaparsın bir kurabiye yada poğaça indirirsin.
Tüm hazırlıkları yüklettirme kendine.Sana mı güvenmiş misafir davet ederken.Yapacak gücü yoksa çağırmasın kardeşim.
Sen daha baştan yüzlerini vermişsin onlar da her defasında astar istiyorlar.
Bu kadar ezdirme kendni gözünü seveyim.Senin de canın var duyguların var.Kimsenin seni harap etmesine müsade etme.
Kocanın annsi bile olsa haddini bilmeli yerini bilmeli.Gecenin 12 sinde gelebilecek haddi buluyorsa kendinde bu
senden ve eşinden o yüzü bulabildiğindendir.
Gündüzler çuvala mı girdi derdim ben olsam vallahi derdim.
Susma artık o an yapıştır lafını yoksa o kaynanan süpürgesiyle seni ezmeye yok saymaya devam edecek.
Sana da yazık.Annen böyle üzülmen için mi verdi seni onlara.
Biraz karışık olmuş tam anlayamadım.Şu toplantı mevzusuna güldüm:)ne toplantısı bu genel kurul toplantısımıymış birde hata yapmışın söylemeyecek gerçekten çocuktan farkı yok.Çocuklara hakaret oluyor onlar bile daha mantıklı davranıyor artık istemiyorsa baştan söyleseymiş baştan yapamadıysa şimdide sesini çıkarmasın.Kv amacı ne hala çözemedim evlatlarını ayırınca mutlu mu olacaklar madem bu kadar çok seviyor bıraksında huzurla yuvasında otursun.Böyle insanların çocuklarını sevdiğini hatta evlat sevgisinden anladığını düşünmüyorum sözde, menfaatçi, yalandan bir sevgi onların ki.İşine geldiği gibi davranmalar, bunlara kendi gibi biri olacak onlar gelir üstesinden.. alıcaktı istediği gelini oda yapacaktı yapacağını.Çok sinirlendim:)) inşallah benim kayınvalidem böyle olmazda geçinir gideriz.
inşallah cnm inşallah..bende anlamıyorum..ya hadi beni düşünmüyo tmm da.iyi de sonuçta senin o sözde cok sevdiğin oğlunun da huzuru kacıyo.çok sevsev kıyabilirmisin ??
ne kadar sevimli bir kaynanan varmış oğluşunun dizlerine yatmalar, iyiki doğurmuşumlar falan
belliki huzursuzluk çıkmasın diye susmuşsun sürekli ama görüldüğü gibi çözüm olmamış birde ağzını açmayı dene
hem bazı arkadaşlara katılıyorum sen eşini ailesine karşı alttan alttan doldurmazsan onlar doldurur
eşin kahvaltıya falan gidiyormuş kaynanana bence o kadın boş durmuyordur doldurma mevzuunda
aynen o yüzden sustumboş durmadığından adım gibi eminim.ama direk söylemez mesela oğluyla arasını acmaz işini biliyo yanii.iyi niyetliyim ayağıyla yaklaşır.o da olmayınca gözyaşı döker.
Zaten eşin seni sevmese idi durum çok daha farklı olurdu.
Sadece denge kuramıyor eşin.Annesini kırmak istemiyor ama senin kırılmana da birşey yapamıyor.
Oysa güzelce uyarabilir annesini.
İlaa mesafeli olmaya devam et.
İstdiği kadar arasın oğluşunu.İstediği kadar abarta abarta iltifatlar etsin.Umursama.
Ama sana bizzat sana bir şey söylediğinde alttan alma.
Eşin yokken gitme hiç.
Buarada geçmiş olsun ne ameliyatı oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?