Bu gibi durumlarda en güzeli görmezden gelme ve salağa yatmadır bence.
Mesela ne derse desin ciddiye almayıp anlamıyormuş gibi gülüp geçerseniz bir süre sonra sizden beklediği randımanı alamayıp vazgeçer bu enteresan davranışlarından.
Ama çok sinir bozucu bir kayınvalide.
Allah kolaylılar versin.
ne kadar dışardan konuşmak kolay olsada
ben olsam kendimi boşa yıpratmazdım artık
yapsamda kıymet bilinmiyor yapmasam da
tek başıma gitmek istemiyormuyum gitmem öyle yada böyle eşimde alışıcak bir süre sonra , sıkıştırmayı bırakıcak
ha bırakmıyo mu yine gitmem
sonuçta gidip huzurun kaçıcağına gitmeyip kaçsın daha iyi
veyahut gidip tek benim huzurum kaçıcağına gitmem eşiminde huzuru kaçsın niye bu huzursuzluğu tek başıma üstleneyim ki,
e tamam işte klasik kaynana mantığı sende alttan eşini ateşle yalnız şunu hiç unutma o onun annesi ne yapsan ne etsen bunu değiştiremezsin
benim eşim ablalarını çok sever bu dursun bir kenarda
bu ablaları beni eşime yakıştırmıyo sarışın uzun boylu çok yakışıklı aşırı efendidir bende tam tersi esmer falan sıradan biriyim işte bi de biraz ters biriyimdir efendilik bana göre değil yani. bundan sebep yakıştırmıyorlarmışşş. şimdi ben sevdiğim ablasından başlayıp sevmediklerime doğru gidiyorum ufak bir negatiflik olsun en azından onlara karşı diye
ama ablaları olduğu gerçeği hiç silinmiyo
ben yeni uyeyim..okuyunca çok üzüldüm..Allah yardımcın olsun..zamana bırak derim..eşinin yanında kayinvalideni kotuleme..anne sonuçta..senin icin onu bi kenara atacağını sanmam..ama sen temiz yürekli olduğunu eşine her fırsatta göster..aslina bakarsan susma..aynı durumda sen olsaydın napardin de..sahipsizolmadığını göster esine..ezdirme kendini..v cocuk icin de..sanki biraz erken..Allah muhafaza çocuktan sonra işler daha da alevlenirse olan çocuğa olacak..
kendını cok yıpratmıssın ınan kı degmez esınle ıyı ol bosver gerısını bol bol lahavle cek cok faydasını goreceksın rabbım yardımcın olsunamin cnm.ben zaten atsın demiyorum.aynısını dedim sen napardın diye kırılırdım ama küsmezdim dedi.dedim bende küscem demiyorum ama birlikte gidelim artık.ama tekrar konuşcam.cnm 4,5 senelik evliyim evet cocuk konusu kafamı karıstırıyor bende emin değilim ama eşimde artık zamanı geldi geciyo diyor.bilmiyorum.yaa zaten su sürecte bilmeden hamile fln olsaydım düşerdi kesin.kocamın tepkisine bakcam.biraz önce bana asığım sana diye msj gönderdiya Allahtan korku mu yok dicem namazını kılan insan bunları yapıyo.daha önce demedim ama o benim dolaplarımı indirdiğinde ben bi çarsafımı attım.yağ lekeleri bvardı üstünde.eşime göstermedim bile ablama gösterdim bi tek.eşime göstersem dicek bi yerden buşalmıstır fln hayatta kabullenemez başka bişeyi.bunu bildiğim için hemen attım çöpe kullanmadım.insan bilmezmi yıkadığı astığı üyülediği çamaşırı.bilmiyorum yine de Allah bilir diyorum.sırf gözümle görmedim diye.ama benim evime girip dolablarımı eşimle benden başka bi tek o karıstırdı şimdiye kadar.
kendını cok yıpratmıssın ınan kı degmez esınle ıyı ol bosver gerısını bol bol lahavle cek cok faydasını goreceksın rabbım yardımcın olsun
amin cnm.ben zaten atsın demiyorum.aynısını dedim sen napardın diye kırılırdım ama küsmezdim dedi.dedim bende küscem demiyorum ama birlikte gidelim artık.ama tekrar konuşcam.cnm 4,5 senelik evliyim evet cocuk konusu kafamı karıstırıyor bende emin değilim ama eşimde artık zamanı geldi geciyo diyor.bilmiyorum.yaa zaten su sürecte bilmeden hamile fln olsaydım düşerdi kesin.kocamın tepkisine bakcam.biraz önce bana asığım sana diye msj gönderdiya Allahtan korku mu yok dicem namazını kılan insan bunları yapıyo.daha önce demedim ama o benim dolaplarımı indirdiğinde ben bi çarsafımı attım.yağ lekeleri bvardı üstünde.eşime göstermedim bile ablama gösterdim bi tek.eşime göstersem dicek bi yerden buşalmıstır fln hayatta kabullenemez başka bişeyi.bunu bildiğim için hemen attım çöpe kullanmadım.insan bilmezmi yıkadığı astığı üyülediği çamaşırı.bilmiyorum yine de Allah bilir diyorum.sırf gözümle görmedim diye.ama benim evime girip dolablarımı eşimle benden başka bi tek o karıstırdı şimdiye kadar.
canim yorumlari okumdan direk yazdim basligi gorunce bak simdi benim kayinvalidede boyleydi esimin eski manitalarin tel no bile saklardi kac kere cantasinda not tutmus kizlarin dogum gunleri falan birkeresinde bende fenalasti kardesiyle kaavga etmis kizim kos cantamdan tansiyon ilacimi getir dedi bi baktim kizlarin fotolari notlar tel no kadin hicbirini atmamis saklamis nasil sinirlendim bir bilsen hic belli etmedim sonra birgun anlatti oglum o kizla ne buyuk asklar yasadi gunahi boynuna kim ayirdiysa diye guya beni kstediyor deluben ayrildiklarinda esimin hayatinda yokmusum esim dedi ben baskiyla sorunca yoksa esim hic hoslanmaz gecmisden ne benim ne kendinin sonra cok sinirli eve geldim gectim laptopun basina esimle ne kadar internette manken var fotoshop yaptim esimde sordu ne yapcan diye sadece izle dedim neyse kayinv bize gelince anne bak oglun beni kac kez aldatti almayan 1 alan 1000 pisman ah neler yasadimda kimseye diyemedim eee malum cocuklarda var yok mok dedi resimleri kekledim buna yedi allah var cok acayip kizdi esime ama o oldu kadin bir konu gecsin esi aldatmis falan bunda cittt yok komsu akraba es dost konu acsa bile bu hemen kapatiyor birde gozume bakiyor bende kucuk emrah misali boynumu bukuk ona bakiyorum oh be dunya varmis esimde biliyor ne kadinsin yavrum ben bile korktum senden diyor ama hakkettiler ne yapayim diyor hem cahiller hemde gelistirmemisler kendilerini eeee hicbirsey yapamiyorsunuz bari cenenizi tutun diyor
bu kayınvalideleri anlamıyorum vallahi...
oğullarının huzuru kaçınca ne geçiyo acaba ellerine...
birileri bunlara böylelerine gizli gizli madalya falan veriyo kesin yılın en fena kaynanası diye benden söylemesi...
benim kayınvalidemin tam aksine huzurumuz kaçıcak diye aklı çıkar...
benim anlaşamadım yada huzurumuzu kaçıracak bir laf söyleyecek akrabalarını bile uzaklaştırılır bizden...
ara sıra kurnazlık yapmaya kalkmazmı kalkar ama ben hemen ortaya çıkarınca eline yüzüne bulaştırır elbette
yinede örnek bir kayınvalidedir ALLAH'a şükürler olsunki o konuda şanslıyım...
çok alemsin. bende saolasun kaynanam entriklar kraliçesi oldum onun yüzünden ama, bu kadarına pes diyorum. iyi yapmışsın ama. öyle psikopatça resim biriktiren kadının hakkından anca böyle gelinir
ah avsuncum bu nasil bir kv ben cozemedim o gordugu resimdeki mankenleri bile bizim memleketli zehranin kizlari onlar kardes gibi buyuduler dediayyyyyy simdi bayilacam dedim senin asyali kuzenin varda benim niye haberim yok dedim dusunsenize kizlar allah korusun esim ciddi aldatsa cekip gitsem ne iftiralar atarlar arkamdan benim yaptigim fotoshopa bile akraba kizlari diyor ya bunlar tam komedilik yalniz gorumceler gorse cakarlar diye kv yaninda yirttim zaten kendisi dedi yirt cocugum kimse gormesin rezilligimizi annenlerde duymasin yuzlerine bakamam dedi ay allahim
bende tamamen aynı şeyleri yaşadım. bir gün midem bir gün başım ağrıdı, yıllarca aynı sıkıntıyı çektim, taşı düşürdüm de safra kesesi ameliyatı kenarından döndüm. panik atak oldum, stresten kalp atışlarım ve nefes alışlarım bozuldu sanki.kaynanam huzurumuzu bozduğundan bebeğe cesaret edemedim. ilaç kullanmam gerektigi de cabası. bir yandan da yaşım geçiyor.
dün akşam eşime dedim ki belki Allah bugünlere kadar yine nasip etmicekti bebeği ama en azından annen yüzünden bekledim psikilojisi olmayacaktı. atamıyorum içimdeki yaşanmışlıkların verdiği üzüntüyü acıyı hayal kırıklığını, bana yardım et dedim. vs vs
çok etik değil ama benim sana tavsiyem depresyon dibi taklidi yapman. fenalaş, kolonya iste ondan, midem bulansın, kusucakmışsın gibi davran, başına ağrılar girsin, doktora git, ilaç versin, içme ama at lavaboya gitsin, doktor stresten olduğunu söyledi dersin, artık dayanamıyorum, böyle böyle ericem gidicem herhalde de, acıtasyonun en kralını yap, ama hepsini bir gün de yapma :) seni çok seviyorum, kendimi toparlıcam, bebeğimiz olucak çok mutlu olucaz felan de, ama bana biraz destek ol nolur de.
eşim dün bana diyor ki artık gerçekleri daha açık görüyorum, ben senin arkandayım merak etme, inme hiç aşağı, kapıya gelseler bile açma, ben evdeyken gelsinler ben açarım diyor. ama bugün böyle dese bile geçmişi unutmak zor, senin yazdıklarını okudukça diyorum ki en azından ben oraları geçtim. inşallah sen de geçersin.
canim yorumlari okumdan direk yazdim basligi gorunce bak simdi benim kayinvalidede boyleydi esimin eski manitalarin tel no bile saklardi kac kere cantasinda not tutmus kizlarin dogum gunleri falan birkeresinde bende fenalasti kardesiyle kaavga etmis kizim kos cantamdan tansiyon ilacimi getir dedi bi baktim kizlarin fotolari notlar tel no kadin hicbirini atmamis saklamis nasil sinirlendim bir bilsen hic belli etmedim sonra birgun anlatti oglum o kizla ne buyuk asklar yasadi gunahi boynuna kim ayirdiysa diye guya beni kstediyor deluben ayrildiklarinda esimin hayatinda yokmusum esim dedi ben baskiyla sorunca yoksa esim hic hoslanmaz gecmisden ne benim ne kendinin sonra cok sinirli eve geldim gectim laptopun basina esimle ne kadar internette manken var fotoshop yaptim esimde sordu ne yapcan diye sadece izle dedim neyse kayinv bize gelince anne bak oglun beni kac kez aldatti almayan 1 alan 1000 pisman ah neler yasadimda kimseye diyemedim eee malum cocuklarda var yok mok dedi resimleri kekledim buna yedi allah var cok acayip kizdi esime ama o oldu kadin bir konu gecsin esi aldatmis falan bunda cittt yok komsu akraba es dost konu acsa bile bu hemen kapatiyor birde gozume bakiyor bende kucuk emrah misali boynumu bukuk ona bakiyorum oh be dunya varmis esimde biliyor ne kadinsin yavrum ben bile korktum senden diyor ama hakkettiler ne yapayim diyor hem cahiller hemde gelistirmemisler kendilerini eeee hicbirsey yapamiyorsunuz bari cenenizi tutun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?