anlatmak istiyorummm kaynanam.

olabilir bak bu mantıklı
bana eşimin eski sevgilileri anlatılsa ortalık nasıl karışır belli değil valla
cahillik başa bela gülüp geçmek lazım bazen...

olabilir bak bu mantıklı
bana eşimin eski sevgilileri anlatılsa ortalık nasıl karışır belli değil valla
cahillik başa bela gülüp geçmek lazım bazen...

cahillik olduğunu sanmıyorum zira kendine göre gayet mantıklı stratejiler geliştiriyor :) en azından benimkisi

kızlarrrr dün akşam eşim onları çaya çağırdı..geldiler ya Allahım ya ben olsam onca laf ettiğim birinin evine ayak basmam.yok ama oğluna iyi gözükcek ya..kv kp görümcem ve görümcemin arkadaşı..kp kalktı 10 gibi diğerleri kaldı 11,30 a kadar.sabah işe gitcem tabi kimin umrunda.çaylarını önüne koydum kahvelerini tatlı yapmıştı eşim.onu da.yok ya hayır benim yüzüme bakabiliyo ya ben sinir oldum sanki bi de çok iyimişisz gibi 8 de gelip 11,30 da kalkıyolar.yemin ederim kalbim çıkcaktı sinirden ama belli etmedim.allahıım ben nasıl mesafe koycam ya..onca olaydan sonra bile gelip cok rahat saatlerce kalıyılar.yine aynı tas aynı hamam olcak diye korkuyorum.eşim yine 3 gün sonra bana baskı yapcak sık sık gitcem fln diye.istemiyorum ya haftada bi yeter ya da iki haftada bir.

geçen gün eşimle bir seminere gittik..
sandviç yöntemini anlattı.
1. o kişiye iyi bir özelliğini söyleyeceksin,
2.sıkıntını söyleyeceksin
3.iyi bir şeyle kapayacaksın.

mesela,
1.hayatım sen iyi bir eşsin,
2.ama keşke annen bana tembel dediğinde beni savunsaydın,
3.o zaman beni her zaman koruyacağına çok çok daha güvenirdim. ama yine de seni çok seviyorum gibi..

seminerden sonra eşime dedim ki ben sana bu yöntemi uyguluyordum mecburen..
yoksa hemen parlıyordun..
iyi yapmışsın dedi. adam ailesinin hatasının suratına pat diye vurulmasını istemiyordu tabiki.
kadınlar yöntemlerini kendi kendilerine geliştiriyolar :)) gelsinler biz pskiloglara anlatalım :))

dinsizin hakkından imansız gelir demişler bayıldım tatlım harikasın valla
taktik bu küçük emrah acıtasyon çok işe yarıyor...
bende nişanlımda uyguluyorum

ya ama bu küslük ne zamana kadar sürecekki?
alsan bir çicek özür dilemeden kocanla gitsen? olmazmi? düzelmezmi acaba? demezmi kiz büyüklük yapti eşşeklik bende diye?

baskılar başladımı yine gitme gelme için?

bili,yorum uzun zamandır yazmadım ama inanın başka arkadasların konularını okuyorum kaptırdım kendimi sırf kafam dağılsın diye...belki bi küçük nokta bulurum çare olur diye...evet başladı.yine aynı.eşimle birlikte gidiyoruz geldiklerinde geliyolar ama eşime yetmiyo...kendi başımada gitcekmişim.gitmek zorundaymısım.gelinmişim ben.evli olduğumu anlayamamısım hala.vss vs..baştan benim karım diyemiyo...yine dolduruldu tabi bi süredir.şaşırmadım.gündüz ben yokum eşim evde o akşamları calışıyo ama her akşam değil.kahvaltıya falan gidiyo annelerine.cok bunaldım ben kızlar.çok kavga ettik yine.niye ben tamam demiyomusum bunun isteğine..demedim.demeyi de düşünmüyorum.

bilmiyorum nolcak.ama cok ağladım çok ve eşimin tepkisi ben istemediğim bişeyi yapmamak için yol bulmuşum ağlayarak..işe gidiyorum sabah 6,30 da yatıyorum o gece hiç uyumadım o gitti yattı ben uyumadan işe geldim

bu kaynanalar niye böyle ya oğulları evlenmeden önce yüzlerine bakmıyolar ilgilenmiyolar evlenince hep başına bitiyolar allah öyle kafalara akıl versin ya.ben daha yeni evliyim kaynanam yüzünden hiç güzel bi günümüz olmadı evlendim ama mutsuzum hiç beklemediğim şeyler yasadım birgün eşimle kavga ettiğimizde eşime dönüp oğlumm allah yardımcın olsun diyerek yakasını silkeledi ya ben sanki kötü birşey yapmışım gibi..kavgamızın sebebide eşime sen benim yanımda olmuyosun demiştim böyle..ama ogün kaynanam benden yakasını silkeledi oğluna.sanki ben ona birşey yapmışım.yukarda allah var ben böylelerini allaha havale edıyorum artık

Son düzenleyen: Moderatör:

Allahtan korkulari yok.inanmiyorum olduguna.ama ben artik esimin de oyle bi korkusu olduguna inanmiyorum işin en kötü yani da bu sanirim

cnm yaşlarını z kac.benim esim 30 una kadar bekar evindeydi 30 yasinda evlendi anasinin dizinin dibine geldi.yani sonradan kiymetli oldular.

Allahtan korkulari yok.inanmiyorum olduguna.ama ben artik esimin de oyle bi korkusu olduguna inanmiyorum işin en kötü yani da bu sanirim

Canm ben eşimn ailesi ile altlı üstlü oturuyorum . konunu yeni okuyacağım. sorun kvle problemlerin benimde aynı şeyler kvlerin kafaları aynı çalışıyor galiba ...

ben 24 yasındayım esımle aynı yastayız.bızde aynı bınada oturuyoruz malesef

ben 24 yasındayım esımle aynı yastayız.bızde aynı bınada oturuyoruz malesef

bende annane dede dayilari yenge leri ayni bina kv bi kac ev ust tarafimizda.kapana sıkışmış gubiyim.ustune ustluk dunya kadar masfar yaptirdilar eve bide kira veriyoruZ.yine de cikamiyoruz 5 senedir yaa peki senin esin nasil anakuzUsumu oldu o da

benım esımde annesının sozunu dınler hıc cevap vermez ne olursa olsun ve annesıne laf bıle soyletmez ben bırkere o dedım dıye benım ustume yurudu sadece o dedım dıye.ama bana laf soylerler esım dönüpte öyle nıye soyluyorsun demez.esımle tartısıyoduk kaynanam bana bela okudu ben ona bırsey demedıgım halde hemde.ama esım hıc demedı anne neden oyle soyluyorsun dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…