Sen onu delırtcek seyler yapmıssın ztn sıra kenara cekıl ızle:)kahrolsun
eşime dedim ki kadınlar kulübünde aynı sıkıntıları yaşayan kadınlar var.. çok ilginç bu kadar benzerlik olması.
kayınvalideleri toplayıp onlara eğitim veren gizli bir dernek olduğunu düşünüyorum şeklinde bi yorum yazdığımı söyledim.
eşimin cevabı şu oldu. o derneğin başkanı şeytandır. şeytan gelinlerin hassas noktalarını biliyor.
cahilde olsa okumuşda olsa kayınvalidelerin kulağına gelinlerin hassas noktalarını fısıldayan şeytandır.
benzerlikte ordan geliyor dedi.
bu yüzden bize eski sevgililer anlatılıyor
olabilir bak bu mantıklı
bana eşimin eski sevgilileri anlatılsa ortalık nasıl karışır belli değil valla
cahillik başa bela gülüp geçmek lazım bazen...
canim yorumlari okumdan direk yazdim basligi gorunce bak simdi benim kayinvalidede boyleydi esimin eski manitalarin tel no bile saklardi kac kere cantasinda not tutmus kizlarin dogum gunleri falan birkeresinde bende fenalasti kardesiyle kaavga etmis kizim kos cantamdan tansiyon ilacimi getir dedi bi baktim kizlarin fotolari notlar tel no kadin hicbirini atmamis saklamis nasil sinirlendim bir bilsen hic belli etmedim sonra birgun anlatti oglum o kizla ne buyuk asklar yasadi gunahi boynuna kim ayirdiysa diye guya beni kstediyor deluben ayrildiklarinda esimin hayatinda yokmusum esim dedi ben baskiyla sorunca yoksa esim hic hoslanmaz gecmisden ne benim ne kendinin sonra cok sinirli eve geldim gectim laptopun basina esimle ne kadar internette manken var fotoshop yaptim esimde sordu ne yapcan diye sadece izle dedim neyse kayinv bize gelince anne bak oglun beni kac kez aldatti almayan 1 alan 1000 pisman ah neler yasadimda kimseye diyemedim eee malum cocuklarda var yok mok dedi resimleri kekledim buna yedi allah var cok acayip kizdi esime ama o oldu kadin bir konu gecsin esi aldatmis falan bunda cittt yok komsu akraba es dost konu acsa bile bu hemen kapatiyor birde gozume bakiyor bende kucuk emrah misali boynumu bukuk ona bakiyorum oh be dunya varmis esimde biliyor ne kadinsin yavrum ben bile korktum senden diyor ama hakkettiler ne yapayim diyor hem cahiller hemde gelistirmemisler kendilerini eeee hicbirsey yapamiyorsunuz bari cenenizi tutun diyor
baskılar başladımı yine gitme gelme için?
bu kaynanalar niye böyle ya oğulları evlenmeden önce yüzlerine bakmıyolar ilgilenmiyolar evlenince hep başına bitiyolar allah öyle kafalara akıl versin ya.ben daha yeni evliyim kaynanam yüzünden hiç güzel bi günümüz olmadı evlendim ama mutsuzum hiç beklemediğim şeyler yasadım birgün eşimle kavga ettiğimizde eşime dönüp oğlumm allah yardımcın olsun diyerek yakasını silkeledi ya ben sanki kötü birşey yapmışım gibi..kavgamızın sebebide eşime sen benim yanımda olmuyosun demiştim böyle..ama ogün kaynanam benden yakasını silkeledi oğluna.sanki ben ona birşey yapmışım.yukarda allah var ben böylelerini allaha havale edıyorum artık
bu kaynanalar niye böyle ya oğulları evlenmeden önce yüzlerine bakmıyolar ilgilenmiyolar evlenince hep başına bitiyolar allah öyle kafalara akıl versin ya.ben daha yeni evliyim kaynanam yüzünden hiç güzel bi günümüz olmadı evlendim ama mutsuzum hiç beklemediğim şeyler yasadım birgün eşimle kavga ettiğimizde eşime dönüp oğlumm allah yardımcın olsun diyerek yakasını silkeledi ya ben sanki kötü birşey yapmışım gibi..kavgamızın sebebide eşime sen benim yanımda olmuyosun demiştim böyle..ama ogün kaynanam benden yakasını silkeledi oğluna.sanki ben ona birşey yapmışım.yukarda allah var ben böylelerini allaha havale edıyorum artık
Allahtan korkulari yok.inanmiyorum olduguna.ama ben artik esimin de oyle bi korkusu olduguna inanmiyorum işin en kötü yani da bu sanirim
Canm ben eşimn ailesi ile altlı üstlü oturuyorum . konunu yeni okuyacağım. sorun kvle problemlerin benimde aynı şeyler kvlerin kafaları aynı çalışıyor galiba ...
ben 24 yasındayım esımle aynı yastayız.bızde aynı bınada oturuyoruz malesef
bende annane dede dayilari yenge leri ayni bina kv bi kac ev ust tarafimizda.kapana sıkışmış gubiyim.ustune ustluk dunya kadar masfar yaptirdilar eve bide kira veriyoruZ.yine de cikamiyoruz 5 senedir yaa peki senin esin nasil anakuzUsumu oldu o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?