anlatmak istiyorummm kaynanam.

insan ne kadar yalnız kalıyo dimi!! hayatımı paylaşcam diye bi yola giriyosun..evini anneni babanı kardeşini bırakıp gidiyosun..sen bunları göze alıp yapıyosun ve adam kılını kımıldatmıyo..kaybettiklerinin farkında değillermi acaba? bilmiyorum ama benim su an bedenim eşimin yanında sanki artık ruhum hiç yakın değil ona gibi hissediyorum..cok karısığım

bnm esimde annecil ve bu durumdan skldim. srekli kvga ediyoruz srekliiiiiiiiu napcm bilmiom. kynana desen cozemedim srccadeden basini kldrmz fesatliktnda geri klmaz

bnm esimde annecil ve bu durumdan skldim. srekli kvga ediyoruz srekliiiiiiiiu napcm bilmiom. kynana desen cozemedim srccadeden basini kldrmz fesatliktnda geri klmaz

:) yazık valla acıyorum böylelerine..bende kv umreye gidince bi umut dedim belki kendine döner uğraşmaz..ama gelince daha bi beter azıttı sanki..tövbe yarabbim günaha sokuyolar insanı hep göstermelik yani.

Şimdiye kadar denediğiniz hiçbir şey çözüm olmadıysa farklı yollar deneseniz bir de?

Mesela telefonda ah oğlum canım oğlum iyi ki doğurmuşum seni diyomuş ya, siz de eşinize annen seni benim için doğurmuş sağolsun annecim deseniz meselaaa?

Kendi yollarınız işe yaramadıysa siz de kayınvalidenizinkileri deneyin. Anlaşılan o ki onunkiler baya bi işe yarıyo.

kızlar su an canım yüzünü görmek istemiyo ne kv. ne eşimin.nefretim katlanıyo gittikçe..nereye kadar gitcek böyle bilmiyorum eşimin benim ailemlede görüşmesini istemiyorum artık cünkü sırf kendini annesini haklı cıkarmak için gercekten ağır eleştiriler yaptı ve gercek dışı..akşam çay demledim dedim annenleri çağır diye eşime..sen ara diyo düşünün ya..sırf o evdeyken deedim geldinler bu akşam calıscak eşim çünkü istemiyorum yalnızken görüşmeyi...sen arasana niye aramıyosun diyo bana..ya Allahtan belanımı istiyosun be adam.ne istiyosun.sabrımın son demlerini yaşıyorum..bitcek evliliğim annen yüzünden..neyin savaşını veriyosun..al anneni diyesim geldi.demedim bişey.zaten onada soğuk davranıyorum içimden gelmiyo cünkü eşimlede samimi olmak.su an nötr durumdayım herkese karşı..tepki vermiyorum..bekliyorum.

cnm gerçekten bire bir şahit olsan anlarsın..ben yapamıyorum öyle entrikalı laflar :) kv yaptığı gibimi yapsam yanımda oğlu varken yüzüne güleyim yokken açayım ağzımı yumayım gözümü..bunu cok düşündüm ama yapmaya korkuyorum o yine bulur bi yolunu diye.

Ya buraya bir çok kişi yazıyo derdim var diye ama kimse çözmek için adım atmıyo. Ben de bunu anlamıyorum. Ben böyleyim deyip kenara çekilirseniz bu iş olmaz, inceldiği yerden kopar. Çünkü onlar zaten adım atmayacak bu ortada değil mi? Ya siz bir şeyler yapacaksınız ya da kimse bir şey yapmayacak. Bu durumu kabul edip ona göre davranırsanız çözüme ulaştırabilirsiniz ama yok ben buyum derseniz kim ne yapsın size?
"Ah kardeşim ben de senin çektiklerini çekiyorum ne fena dimi bu kaynanalar" diye dertleşmekten ileri gitmek değil mi niyetiniz? Bilelim

söylediklerinin durumumla ilgisi yok.tabiki denencek seyler var uygun ortam tekrar ele geçince.evet burda olan bi çok kişinin amacı dertleşmek.fikir alışverişinde bulunmak..ikiside yani.niye rahatsız oldun ki.

bu verilen fikirler tabiki kullanılcak yeri geldiğinde kullanılıyo da..ama bu tarz seyler bi süreç..simdi birinin verdiği fikri çok mantıklıda olsa dakikasına gerçekleştirmezsin ki ..

bu verilen fikirler tabiki kullanılcak yeri geldiğinde kullanılıyo da..ama bu tarz seyler bi süreç..simdi birinin verdiği fikri çok mantıklıda olsa dakikasına gerçekleştirmezsin ki ..

Doğru söylüyosunuz.

Verdiğim fikri anında gerçekleştirin ya da mutlaka gerçekleştirin! gibi bir amacım zaten yok. Olamaz da. Ama burda genel olarak gördüğüm bir şeyden bahsettim. Birileri (herhangi birisi fark etmez) bi fikir veriyo yok o olmaz, başkası başka bişy diyo yok o da olmaz. Başkası e o zaman şöyle şöyle yap diyo o da olmuyo. Bu durum sadece bu platform için de geçerli değil. Kendi çevremde de bir çok kişi bir şeylerden yakınıyo ama düzelmesi için herhangi bir adım atmıyo, farklı yollar denemiyo.

Kırdıysam kusura bakmayın. Umarım sıkıntınız çözülür.

yok cnm kırılmadım..inş. herkesin sorunu çözülür..ama işte bazı zamanlar var insanın artık kolunu kımıldatmaya hali kalmıyo ya.. sanırım bende su sıralar o durumdayım depresyon değil panik atak oldum zaten ama..bilmiyorum öyle bi kal geldi ne ileri ne geri adım atasım gelmiyo.asıl sen kusura bakma..

Yok olur mu hiç öyle şey. Ben sadece burada yazışmanın dertleşmekten bir adım öteye gitmesini isteyerek yorum yapıyorum genelde o yüzden de beyin fırtınası yapmama set koyulduğunda sanırım biraz geriliyorum

:) yazık valla acıyorum böylelerine..bende kv umreye gidince bi umut dedim belki kendine döner uğraşmaz..ama gelince daha bi beter azıttı sanki..tövbe yarabbim günaha sokuyolar insanı hep göstermelik yani.

herkes cok sever disardan gelin bide bana soun cnm bnm kaynana kaynanadr bildigini yapar ama catlqsin iste aldim oglunu bnle simdi

bende aynı oyle yalnız hıssedıyorum sankı dıslanıyosun gıbı.evlendıgın adam cok farklı bırı oluyo.heralde esı sasırtacak seyler yapmak daha ıyı gıbı gelıyo bana bılmıyorum ama denemek lazım

ne gibi mesela ? valla beynim durdu artık ya..sayelerinde kapasitenin üstünde çalışıyo beynimiz.varsa önerin bende denerim :)

hergün ayrı bir kaynana vukaatı duyar olduk.şaşkınlık içinde okuyorum yazılanları ve çocuğun yuvasına bozmaya çalışan annlerin gerçekten anneleri olup olmadıklarından şüphe ediyorum.ayrıca kendi kızlarının kayınvalidesi böyle bir şey yapsa tavırlarını merak ederim doğrusu

hemen söyleyim cnm benim büyük görümcem evli 3 çocuğu var kaynanasının zamanında yaptıkları yüzünden senelerdir yüzünü görmedi ne gelir ne gider ne de cocuklarını gösterir...ama ben sadece ve sadece tek başıma gitmek istemiyorum,eşimle gidip geleyim onlar gelsinler dediğim için kıyamet kopar..düşün aradaki ayrıntıyı..ama görümcemin kaynanası kötü..bizimki melek tabi..insanın eşinde bitiyo iş işte.

bu erkeklerin ana kuzusu olmasıda ayrı bir konu

bu erkeklerin ana kuzusu olmasıda ayrı bir konu

18 yaşından 30 u na kadar bekar evinde kalmış benim kocam..ailesiyle değildi.15 günde bir giderdi.ama ne olduysa sonradan oldu..hasret gideriyolar herhalde de bu kadar da olmaz dimi..bi de benden ne istiyosun..çok fenalar cok..madem o kadar ana oğul sürekli birlikte olcaktınız ne diye evlendin dimi.30 undan sonra da gidip annenin evinde yaşasaydın.. Allah ıslah etsin böyle kocaları da karının yeriyle annenin yerini ayırt edemiyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…