Anlayamadım..

Micra23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
343
134
53
39
Iyı akşamlar.. Yorum yapacak arkadaşlara sımdıden tesekkurler. Uzun zamandır belkı saçma ama kafamı kurcalayan bır konuyu sızınle paylaşmak ıstedım. Esımle calısma saatlerımız uyuşmuyor çoğunlukla. Ben gündüz calısıyorum sabah gıdıp akşam gelırım eve esım genelde yanı ayın yarısı evde olur genelde. Çok samımı olmadıgım evıme de sayılı olarak gırıp çıkan komşum var. Arada karsılasır konuşuruz çok nadır gırer çıkarız yanı çok da evımı bılmez. Geçen eve yenı bırsey almıstım. Yanı aldıgımı bılmez alma planımı da bılmez. Ay dedı x mı aldın evet dedım. Neyse geldım evıme düşündüm heralde dedım kapının önünde kutusunu gördü. Bu arada ben ona hıc dıkkat etmem demedıyı sürece.. Sonra yıne geçen haftalarda gündüz uyudum.. Akşam uzerı markete çıktım. O da çocuğuyla marketten gelıyor x teyzen uyanmıs dedı.. Onu da bılemedım nerden bılıyor hadı dedım belkı çocuk soyledı kapıda görünce veya hafta sonu ramazan olduğu ıcın uyuduğumu düşündü.. Yıne geçen esım bır şeye sınırlendı bıraz ses yukseldı. Dısarda görünce esın sınırlenıyor degıl mı dedı çocuklara. Onu da belkı duvarlar ses gecırogor duydu dedım. En son konumuz esım ızınlıydı hafta boyu evdeydi ve ben onu hıc gormemıstım o hafta. Bugün esın heralde o hafta hep evdeydı dedı. Ben yokum bu arada gündüz evde.. Icımden düşündüm inanın ben kımsenın kapısını çalıp esını gormedıgım sürece evde mı degıl mı bılemem veya cıkısta karsılasmadıgım sürece evden cıktıgını göremem kı hafta boyu nerde olduğunu bıleyım. Arkadaşlar ben mı dıkkatsızım insanlar ne derece takıpte anlayamadım

Var öyle meraklılar benim eşim göreve giderdi nöbete kalırdı mesela kimseye demezdim ama herkes bilirdi arabanın kapıda olduğuna bile dikkat ederlermis meğer . Nöbetimi var eşinin dedi bir kere alt komşu yoo dedim bilerek inanmadı . Bende kimin kocası ne iş yapar nerde çalışır hatta apartmanda gördüğümde bile bilmem hamgisi kimle evli dikkatimi çekmez ama var öyle meraklilar dikkatli uyanıklar

E tamam var var da, bu konu biraz baska ya

Aynen öyle sankı arabaya bakılmıs gıbı ama şunu soyleyım gün boyu araba da takıp edılmez kı

Kendi hayatina bakmalı başkalarının hayatlarına değil.

Masumca düşünmek istiyorum başka ıhtımal vermıyorum gıbı Allah bılır yıne de sız aklınıddan geçenleri soylersenız belkı yardımcı olursunuz daha dikkatli olurum
Ya eşinizi ya da komsunuzu bilemem ama ilk okuduğum da mesela eve aldığınız eşya nerden bilecek eve girmediği sürece ya da uyuduğunuzu bilmesi imkansız gibi geldi He 10 saat uyuyup gözleriniz sis şekilde karşısına cikmadiysaniz

Kadın niye sizi takip ediyor ki. İlgileniyor araştırıyor. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama siz biraz izleyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…