- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.950
- 78
Ses çıkaran birşey mi?Ona çok ıhtımal vermedım kargoya kargolar pek eve gelmez en azından aldıgım x esyası
Ankara nedenHangi şehirde yaşıyorsunuz merak ettim
Bazı küçük şehirlerde oluyo böyle meraklı insanlar o yüzden merak ettimAnkara neden
Bence her yerde varBazı küçük şehirlerde oluyo böyle meraklı insanlar o yüzden merak ettim
Dikkat binanızda bir mobese var!Iyı akşamlar.. Yorum yapacak arkadaşlara sımdıden tesekkurler. Uzun zamandır belkı saçma ama kafamı kurcalayan bır konuyu sızınle paylaşmak ıstedım. Esımle calısma saatlerımız uyuşmuyor çoğunlukla. Ben gündüz calısıyorum sabah gıdıp akşam gelırım eve esım genelde yanı ayın yarısı evde olur genelde. Çok samımı olmadıgım evıme de sayılı olarak gırıp çıkan komşum var. Arada karsılasır konuşuruz çok nadır gırer çıkarız yanı çok da evımı bılmez. Geçen eve yenı bırsey almıstım. Yanı aldıgımı bılmez alma planımı da bılmez. Ay dedı x mı aldın evet dedım. Neyse geldım evıme düşündüm heralde dedım kapının önünde kutusunu gördü. Bu arada ben ona hıc dıkkat etmem demedıyı sürece.. Sonra yıne geçen haftalarda gündüz uyudum.. Akşam uzerı markete çıktım. O da çocuğuyla marketten gelıyor x teyzen uyanmıs dedı.. Onu da bılemedım nerden bılıyor hadı dedım belkı çocuk soyledı kapıda görünce veya hafta sonu ramazan olduğu ıcın uyuduğumu düşündü.. Yıne geçen esım bır şeye sınırlendı bıraz ses yukseldı. Dısarda görünce esın sınırlenıyor degıl mı dedı çocuklara. Onu da belkı duvarlar ses gecırogor duydu dedım. En son konumuz esım ızınlıydı hafta boyu evdeydi ve ben onu hıc gormemıstım o hafta. Bugün esın heralde o hafta hep evdeydı dedı. Ben yokum bu arada gündüz evde.. Icımden düşündüm inanın ben kımsenın kapısını çalıp esını gormedıgım sürece evde mı degıl mı bılemem veya cıkısta karsılasmadıgım sürece evden cıktıgını göremem kı hafta boyu nerde olduğunu bıleyım. Arkadaşlar ben mı dıkkatsızım insanlar ne derece takıpte anlayamadım
Kadın kaç yaşlarda sizler kaç yaşlardasınızŞüphelenmek ıcın numarası vs olması gerekmez mı ıletısım ıcın
Bir dahakine hayatinizla ilgili bir detay verdiginde nerden biliyorsun diye sorun.
Bana daha cok merakli bir tip gibi geldi.
Atiyorum oglunuza annen nerde x dediyse cocuk da uyuyor demis olabilir ya da babasi oglum uyuyor desene vs demis olabilir.
Esinize bunu sordugunuzda esinizin hali tavri nasildi?
Ya da herkesin aklina gelen ve sizin de sanki acik acik demeye dilinizin varmadigi o ihtimal, yani esinizle kontakta olma fikri.
Baska secenek yok.
Ama her defasinda şok olup oylece kalmayin kendinizi hazirlayin madem merhaba hal hatir var aranizda sorun, beni izlediginden suphelenicem deyin, konunun gidisatina gore tekrar bir gozden gecirirsiniz.
Esinizle iletisim halinde olsa zannediyorum ki mesaj vs gibi bir sey de gorurdunuz.
Ya da cok basinda, yeni bir sey halinde dolayisiyla iz yok.
Ne zamandir bu durum boyle?
Kimseye hiçbir şey söyleme sadece takipte kal. Kadın boşboğaz mı yoksa başka şeyler mi var öğrenmeye çalış30 lü yaslardayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?