Anlayamadım..

Bu öyle komşu gözetlemesine benzemiyor.
Biraz uyanık olun. Gözlemleyin ve eşinizi de izlemenizi, gözlemlemenizi tavsiye ederim

Sistematik yaklaşın. Ben komşusunun pazar sabahı balkonda tek kahvaltı etmesinden esin yine uyuyor mu yorumunu yapan meraklı teyze biliyorum. Ama evin eşyası kargo ile gelmediyse ve ses çıkaran birşey değilse bilemiyorum.

Küçük çocuğu olduğuna göre yaşı çok büyük değil muhtemelen ayrıca çocuklu bir kadın ne ara vakit buluyor komşusunu takip etmeye diyeceğim ama benim de vardı böyle arkadaş her olup bitenden haberdar. Mesela ben kendi memleketim de çalışıyorum kadın başka şehirli 3-4 sene bu şehirde yaşadı, ev hanımı 2 küçük çocuğu olmasına rağmen biz memlekette olup biteni ondan öğreniyorduk. 1. Sınıfa giden oğlu bile alışmıştı sürekli camın önünde oturuyordu. Bir sene çocuklarımız aynı okula gitti tüm öğretmenlerin özel hayatına kadar, sınıfta çocukların ne yaptığına ne konuştuğuna kadar bilirdi. Şimdi başka şehire tayini çıktı eşinin, kendisi şehir merkezinde oturuyor orada ki bir ilçenin kolej fiyatlarının olduğu bir toplantıda çekilmiş slayt fotoğrafını atmış whatsapp dan, o şehirli bir arkadaşıma gösterdim ne alaka bu ilçede ki kolejin fiyatını nereden biliyor dedi çünkü bu arkadaşın çocuğunun koleje gitme gibi bir durumu da yok var yani böyle ağır işsiz insanlar siz yine de dikkatli olun

Dikkat binanızda bir mobese var!

Küçük bir ses kayıt cihazı koyun eve hayatta her şeyler oluyor sizin yeni uyandığınızı nereden bilecek biraz ilginç geldi bana temkinli olmakta fayda var

Bir dahakine hayatinizla ilgili bir detay verdiginde nerden biliyorsun diye sorun.

Bana daha cok merakli bir tip gibi geldi.
Atiyorum oglunuza annen nerde x dediyse cocuk da uyuyor demis olabilir ya da babasi oglum uyuyor desene vs demis olabilir.
Esinize bunu sordugunuzda esinizin hali tavri nasildi?
Ya da herkesin aklina gelen ve sizin de sanki acik acik demeye dilinizin varmadigi o ihtimal, yani esinizle kontakta olma fikri.
Baska secenek yok.

Ama her defasinda şok olup oylece kalmayin kendinizi hazirlayin madem merhaba hal hatir var aranizda sorun, beni izlediginden suphelenicem deyin, konunun gidisatina gore tekrar bir gozden gecirirsiniz.

Esinizle iletisim halinde olsa zannediyorum ki mesaj vs gibi bir sey de gorurdunuz.
Ya da cok basinda, yeni bir sey halinde dolayisiyla iz yok.
Ne zamandir bu durum boyle?

Kadının söylediği şeyler evet garip ama siz de garipsiniz. X eşyasımı aldın dediğinde nereden biliyorsun diye neden sormadınız? Yada yeni uyandığınızı söylediğinde, sen nerden biliyorsun uyuduğumu, diye neden demediniz?

Bir değil iki değil bu kadın bilmemesi gereken şeyleri biliyorsa, siz de azıcık merak edip sorsaydınız nasıl bildiğini, şimdi öyle miydi böyle miydi diye düşünmezdiniz

eğer görmeseydim böyle birini bu olaydan şüphelenirdim ama inanın ki bir komşum var her şeyi apartmandaki herkesi takip ediyor. Gelenini gidenini, dışarıya çıkanını ,aklınıza ne geliyorsa her şeyden haberi var , anlattıkça ben şok oluyorum , evin içerisindeki yan komşusunun sohbetlerine kadar duyup ortamda söylüyor , bir de sadece aynı kattakiler değil tüm kata hakim yani insanın böyle boş ve ucuz insanlar var nefret ediyorum insan bu kadar gereksiz olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…