Kamera, ses kaydedici vs. Ya da bir gün işten izin alın eve erken gelin ? Bilemiyorum çok şey olabilirNasıl talıp edebılırım
Hıc de emın olunmayan bır konuda çok fevrı bır yaklasımBu kadar şey duysam hiç sormaya bile gerek görmeden kocamın defterini dürmeye giderdim ben
Bizim böyle şakalarımız olur, çok da güleriz sonra.Hıc de emın olunmayan bır konuda çok fevrı bır yaklasım
Siz eşinize sen mi söyledin demeden eşinizin: “ben söylemedim.” demesi… ne bileyim ilginç.Sordum esıme tabı gülerek kadın nerden bılıyor uyuduğumu ne meraklı dedım. Dedıkı ben demedım çocuk demiştir. Çocuğa sordum anlamadı bıle.. Deseydı anlatırdı çocuk kı zaten ayak üstü görmüş
Olmadığından emin olmak için, fazla alengirli bir dünyadayız.Şüphelenmek ıcın numarası vs olması gerekmez mı ıletısım ıcın
Ama öyle olsa bu şekilde neden ifşa etsin ki kendini?eşinizle ilişkisi olabilir mi?
Koca olmayabilir. Ne meraklılar var. Eğer kocaysa zaten duyurmaya çalışıyor kadın.Bu kadar şey duysam hiç sormaya bile gerek görmeden kocamın defterini dürmeye giderdim ben
Ay yok bence de koca değildir ya biz kocamla çok şakalaşırız ondan yazdım.Koca olmayabilir. Ne meraklılar var. Eğer kocaysa zaten duyurmaya çalışıyor kadın.
Konu sahibi kadın evli mi? Çocuğu var mı?Ay yok bence de koca değildir ya biz kocamla çok şakalaşırız ondan yazdım.
Ama burda eski bir konu varmış geçen denk geldim okudum. Yine bir komşu kızı var, sınav sorusu çözdürmeye geliyor eve, meğer kocasıyla sevgiliymis de hatta sonra hamile mi kalmış ne. Neler neler yani. Artık çok da şaşırmam sanırım. Oradaki kız da güya kendi söylemedi ama kadın anlasın diye kazara belli etti hep. Adama sonradan yaranacak diye sanırım direkt demedi
matruj üye adlı arkadaşın konusuydu galiba ... O konuda şoktan çıkıp şoka girmiştim okurken.. Ama en son bi konuda bir üye yazmıştı sanırım. Düzenini kurmuş iyiymiş diye...Ay yok bence de koca değildir ya biz kocamla çok şakalaşırız ondan yazdım.
Ama burda eski bir konu varmış geçen denk geldim okudum. Yine bir komşu kızı var, sınav sorusu çözdürmeye geliyor eve, meğer kocasıyla sevgiliymis de hatta sonra hamile mi kalmış ne. Neler neler yani. Artık çok da şaşırmam sanırım. Oradaki kız da güya kendi söylemedi ama kadın anlasın diye kazara belli etti hep. Adama sonradan yaranacak diye sanırım direkt demedi
Hayır yokVar mi yeni bisey
o da bişeymi ayda yılda bir gittimiz bir cafe var yani belki 5 ayda 8 ayda bir gideriz,geçen deprem olduğunda cafenin sahibi bana aileniz nasıl maraştalarmı hala dedi,evleri hasar almışmı fln dedi,gelmişler yanınıza fln dedi,adamı tanımam etmem,hiç konuşmuşluğum yok yani,ailemin maraşta olduğunu nerden biliyor,geldiklerini nerden biliyor hiç anlamadım,bende anlam veremedim hatta biraz ürktüm,ama sanırım insanlar genel olarak aşırı dikkatli..Iyı akşamlar.. Yorum yapacak arkadaşlara sımdıden tesekkurler. Uzun zamandır belkı saçma ama kafamı kurcalayan bır konuyu sızınle paylaşmak ıstedım. Esımle calısma saatlerımız uyuşmuyor çoğunlukla. Ben gündüz calısıyorum sabah gıdıp akşam gelırım eve esım genelde yanı ayın yarısı evde olur genelde. Çok samımı olmadıgım evıme de sayılı olarak gırıp çıkan komşum var. Arada karsılasır konuşuruz çok nadır gırer çıkarız yanı çok da evımı bılmez. Geçen eve yenı bırsey almıstım. Yanı aldıgımı bılmez alma planımı da bılmez. Ay dedı x mı aldın evet dedım. Neyse geldım evıme düşündüm heralde dedım kapının önünde kutusunu gördü. Bu arada ben ona hıc dıkkat etmem demedıyı sürece.. Sonra yıne geçen haftalarda gündüz uyudum.. Akşam uzerı markete çıktım. O da çocuğuyla marketten gelıyor x teyzen uyanmıs dedı.. Onu da bılemedım nerden bılıyor hadı dedım belkı çocuk soyledı kapıda görünce veya hafta sonu ramazan olduğu ıcın uyuduğumu düşündü.. Yıne geçen esım bır şeye sınırlendı bıraz ses yukseldı. Dısarda görünce esın sınırlenıyor degıl mı dedı çocuklara. Onu da belkı duvarlar ses gecırogor duydu dedım. En son konumuz esım ızınlıydı hafta boyu evdeydi ve ben onu hıc gormemıstım o hafta. Bugün esın heralde o hafta hep evdeydı dedı. Ben yokum bu arada gündüz evde.. Icımden düşündüm inanın ben kımsenın kapısını çalıp esını gormedıgım sürece evde mı degıl mı bılemem veya cıkısta karsılasmadıgım sürece evden cıktıgını göremem kı hafta boyu nerde olduğunu bıleyım. Arkadaşlar ben mı dıkkatsızım insanlar ne derece takıpte anlayamadım
Canım sanırım bazı şeyler dıkkatı asıyor. Örneğin ben calısmasam evde olsam da gün boyu bırını takıp etmem. Bazı seylerın dıkkatle ılgısı yok gıbıo da bişeymi ayda yılda bir gittimiz bir cafe var yani belki 5 ayda 8 ayda bir gideriz,geçen deprem olduğunda cafenin sahibi bana aileniz nasıl maraştalarmı hala dedi,evleri hasar almışmı fln dedi,gelmişler yanınıza fln dedi,adamı tanımam etmem,hiç konuşmuşluğum yok yani,ailemin maraşta olduğunu nerden biliyor,geldiklerini nerden biliyor hiç anlamadım,bende anlam veremedim hatta biraz ürktüm,ama sanırım insanlar genel olarak aşırı dikkatli..
eşinemi ilgisi var acaba,yani fazla dikkat,takibin bir sebebi olmalı,ürkünç ciddenCanım sanırım bazı şeyler dıkkatı asıyor. Örneğin ben calısmasam evde olsam da gün boyu bırını takıp etmem. Bazı seylerın dıkkatle ılgısı yok gıbı
Sizden hemen sonra da ben yazmıştım herkesin aklına aynısı gelmiş, umarım böyle bitmez bu konunun sonu.Ay yok bence de koca değildir ya biz kocamla çok şakalaşırız ondan yazdım.
EvetKonu sahibi kadın evli mi? Çocuğu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?