Anlayamadım..

Siz eşinize sen mi söyledin demeden eşinizin: “ben söylemedim.” demesi… ne bileyim ilginç.
Şüphelenmek ıcın numarası vs olması gerekmez mı ıletısım ıcın
Olmadığından emin olmak için, fazla alengirli bir dünyadayız.

————————
Ve ayrıca….
Günah almaktan vebale girmekten korkarım. Ama ben zamanında böyle alttan alta doldurulmuş, bana bir şeyleri anlatan kadın tarafından harekete geçirilmiştim. Kulağıma kar suyu kaçırıp uyandırmıştı beni aralarında bir şeyler olduğuna dair. Şeytan pislik..

Sizin durumunuzda da aklıma, bütün bunları kuşlar söyleyemeyeceğine göre tek bir ihtimal geliyor.

Umarım kadın kahindir, umarım baykuş gibi tüneyip akşama kadar milleti gözetliyordur, umarım biz haksızızdır. Umarım hiçbir kadın ben bunu hak edecek ne yaptım diye kendini suçlamaz ama, ben yaşadım. Konuyu okuyunca ve bunları yazarken de içim acıdı.

Konu sahibi, kimselere bir şey sezdirmeden veri biriktir bir kenarda. Asla sezdirme, safa yat.

eşinizle ilişkisi olabilir mi?
Ama öyle olsa bu şekilde neden ifşa etsin ki kendini?
Ayırmak için desem,yasal süreçte adamın hiç işine gelmez. Uyuduğuna kadar söylemez bence.
Ürperdim...

Koca olmayabilir. Ne meraklılar var. Eğer kocaysa zaten duyurmaya çalışıyor kadın.
Ay yok bence de koca değildir ya biz kocamla çok şakalaşırız ondan yazdım.

Ama burda eski bir konu varmış geçen denk geldim okudum. Yine bir komşu kızı var, sınav sorusu çözdürmeye geliyor eve, meğer kocasıyla sevgiliymis de hatta sonra hamile mi kalmış ne. Neler neler yani. Artık çok da şaşırmam sanırım. Oradaki kız da güya kendi söylemedi ama kadın anlasın diye kazara belli etti hep. Adama sonradan yaranacak diye sanırım direkt demedi

Konu sahibi kadın evli mi? Çocuğu var mı?

Çok üzgünüm ama burnuma hiç hoş olmayan kokular geliyor. Sizin evinizdeki eşyayı eve girmeden nasıl bilecek? Demek ki siz yokken eve giriyor. Ses kayıt cihazı ya da çocuk için olan kameralardan alıp eve gizleyin derim. Umarım yanılan biz oluruz, geçmiş yıllarda aynı böyle hissettiğim bir konu vardı komşunun kardeşi ve eşiyle alakalı konu açmıştı konu sahibi, onu okurken tüylerim diken diken olmuştu aynı bu konu gibi. Onun sonu üzücü şekilde bitti dilerim sizin öyle olmaz.

matruj üye adlı arkadaşın konusuydu galiba ... O konuda şoktan çıkıp şoka girmiştim okurken.. Ama en son bi konuda bir üye yazmıştı sanırım. Düzenini kurmuş iyiymiş diye...

o da bişeymi ayda yılda bir gittimiz bir cafe var yani belki 5 ayda 8 ayda bir gideriz,geçen deprem olduğunda cafenin sahibi bana aileniz nasıl maraştalarmı hala dedi,evleri hasar almışmı fln dedi,gelmişler yanınıza fln dedi,adamı tanımam etmem,hiç konuşmuşluğum yok yani,ailemin maraşta olduğunu nerden biliyor,geldiklerini nerden biliyor hiç anlamadım,bende anlam veremedim hatta biraz ürktüm,ama sanırım insanlar genel olarak aşırı dikkatli..

Canım sanırım bazı şeyler dıkkatı asıyor. Örneğin ben calısmasam evde olsam da gün boyu bırını takıp etmem. Bazı seylerın dıkkatle ılgısı yok gıbı

Meraklı bir komşu ve fazla takip eden bir tarz bizde de vardı böyle bir komşu aynı dediginiz gibiydi bizim eve kim girmiş kim çıkmış hepsini takip ederdi,babam işten kaçta gelmiş kaçta gidiyor takip ederdi,eve ne eşyası alırsak onu bile takip ederdi .

Sizden hemen sonra da ben yazmıştım herkesin aklına aynısı gelmiş, umarım böyle bitmez bu konunun sonu.

Dün belkı de biş aptallık yapıp esıme cıkıstım.Bu kadını görünce sen sohbet mı edıyorsun gıbısınden senın hafta boyu evde olduğunu ne bılıyor dedım arabadan bılıyordur dedı. Eve alınan esyayı ne bılıyor drdım çocuk demıstır dedı. Pekı uyuduğumu kapıda katsılasınca çocuk demıstır dedı. Gülerek sen ne söylemeye calısıyorsun dedı.Iyıce sınırım bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…